Koti Artikkelit Jalkapallokannattajat kurittivat siirtolaisrikollisia

Jalkapallokannattajat kurittivat siirtolaisrikollisia

5

Ruotsalainen valtavirtalehti Aftonbladet raportoi “naamioituneiden huligaanien hyökkäilleen maahanmuuttajien kimppuun” myöhään perjantai-iltana Tukholman keskustassa.

tukholmayhteenotto

Lehti kirjoitti: “Koko läänin poliisin resurssit ovat nyt koottuina Tukholman keskustaan. Aftonbladetin poliisilähde tietää kertoa, että jalkapallohuligaanit ja natsit riehuvat kaupungissa.”

Aftonbladet on tempaissut “natsit” uutiseen mukaan tiettävästi sen vuoksi, että Tukholmassa oli aiemmin perjantaina jaettu lentolehtisiä, joiden sanoma oli “Nyt riittää maahanmuuttajarikollisuus”. Lehtisessä luki, että poliitikkojen, poliisin ja oikeuslaitoksen täydellisen saamattomuuden vuoksi ruotsalaisten on aika itse puuttua ongelmaan.

Nordfront sai tiedon paikalla olleiden lähteiden kautta, että noin sata Firman Boysin (AIK) ja DFG:n (Djurgården) jalkapallokannattajaa kokoontui Tukholman ydinkeskustaan T-Centralenin metroasemalle siivoamaan katuja ruotsalaisia ryöstelevistä ja ahdistelevista pohjoisafrikkalaisperäisistä maahanmuuttajajengeistä, joita media kutsuu “katulapsiksi”.

Tukholman poliisista avauduttiin vastikään medialle maahanmuuttajajengiläisten vain nauravan poliisille, mikäli jengiläisiä pidätetään; samat jengiläiset ovat taas kaduilla jo ennen kuin poliisien työvuoro ehtii vaihtua. Poliisi on siis täydellisen voimaton maahanmuuttajajengien edessä, ja nyt ihmiset ovat päättäneet ottaa oikeuden omiin käsiinsä.

Tähän mennessä tapauksen johdosta on pidätetty yhteensä kolme ihmistä. Yksi henkilö on pidätettynä pahoinpitelystä, toinen virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja kolmas teräaseen hallussapidosta.

https://www.youtube.com/watch?v=Z3u3vHuX47Q

Samaan aikaan Ruotsin Internet-palveluntarjoajat ovat alkaneet sensuroida verkkoliikennettä Daily Mail -sivustolle. Daily Mail on julkaissut tietoja vastaanottokeskuksen työntekijän puukotuksesta epäillystä Ruotsissa oleskelevasta somalista Youssaf Khaliid Nuurista.

Ruotsalaista IP-osoitetta käyttäessä arvion mukaan ainakin puolet verkkoliikenteestä on estetty kokonaan Khaliid Nuuria koskeviin artikkeleihin. Kansalainen.fi-sivuston saamien tietojen mukaan kyseessä ei ole Daily Mailin tekemä esto.

Eräs asiakas soitti asiakaspalveluun kysyäkseen aiheesta, ja hänen mukaansa asiakasneuvoja katkaisi puhelun kesken lauseen. Tästä kaikesta voi päätellä, millainen Euroopan Pohjois-Korea länsinaapuristamme on tullut. Suomi on hyvää vauhtia matkalla samaan pisteeseen.

Lähteet: Nordfront.se, Aftonbladet, Fria Tider, Speisa.com, Kansalainen.fi

5 KOMMENTIT

  1. Tämä on kuulkaa vasta alkusoittoa. Jokainen voi nukkumaan mennessä miettiä mihin eurooppa on matkalla. Eurooppa ei kaipaa enään yhtään matua / muslimia. Voi jeezyz mikä rähinä tästä vielä syntyy.

    • Nikkisi on osuva… “kevät” tulee, mutta nyt ei tulekaan arabikevät, vaan Valkoinen kevät!

Comments are closed.