Koti Uutisia Rotu Itävallan valekansallismieliset äänestävät Unkarin EU-rangaistuksen puolesta

Itävallan valekansallismieliset äänestävät Unkarin EU-rangaistuksen puolesta

13
Sebastian Kurz oikealla.

Kansallismielisiä ääniä vaaleissa itselleen huijannut Itävallan “konservatiivinen” liittokansleri Sebastian Kurz kertoo, että hänen ryhmänsä tulee äänestämään Unkari-vastaisten EU-pakotteiden puolesta. Kurzin päätös yllätti monet maahanmuuttokriitikot.

Europarlamentti päätti järjestää äänestyksen Unkari-vastaisista pakotteista, koska maa ei ole ottanut vastaan tarpeeksi laittomia siirtolaisia eikä ole tukenut “vähemmistöjen oikeuksia” tai kulttuurimarxistista mediaa. Monet luulivat, että Itävallan oikeistopopulistinen hallitus tulisi puolustamaan Unkaria EU:ssa.

Itävallan oikeistopopulistit päättivät kuitenkin asettua eurokraattien puolelle Unkaria vastaan. Tapaus on hyvä esimerkki siitä, ettei pinnallisilla maahanmuuttokriittisillä teemoilla ratsastaviin sionistisiin oikeistopuolueisiin tule koskaan luottaa.

Kurzin hallitus on kerjännyt valtaan pääsyn myötä hyväksyntää Israelilta, vaikka juutalaisvaltio on hyökännyt itävaltalaisia vastaan syyttäen näitä “rasismista”.

Kurz on vieraillut jopa kipa päässä holokaustimuistomerkeillä vannoakseen uskollisuutta sionisteille. Hyökkäys Unkarin tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa vastaan voikin viimein vakuuttaa Kurziin penseästi suhtautuneet globalistit siitä, että liittokansleri on aidosti kansallismielisyyden vihollinen.

Lähde: Helsingin Sanomat

13 KOMMENTIT

 1. “Kurzin päätös yllätti monet maahanmuuttokriitikot.” No ei tullut minulle yllätyksenä. No näin toimii valeoppositio, huijataan ensin äänet ja sitten kumarretaan Israelille ja vannotaan palvelevansa juutalaisia herroja. Muistutan taas, että Perusjuntit (PS) on Suomen valeoppositio, ja sitten helppoheikit äänestää näitä huijareita ja Israelin herrojen palvelijoita.

  • Ketä sitten täällä tulee äänestää – vai tuleeko kenenkään äänestää ketään?

   • Ei kannata äänestää ketään, ei ennen kuin on kansallissosialistinen vaihtoehto.

  • Ei tullut minkäänlaisena yllätyksenä tämän Kurzin sionismisympatiat.

 2. Tämä nyt ei mitenkään yllättänyt. Sen verran vähän Kuz on saanut aikaan istuessaan vallan kahvassa.

  Yhä edelleen olen sitä mieltä että Jörg Heider oli viimeinen kansallismielinen Itävallassa. Siksi hänet siirrettiin sivuun. Hän ei ajanut alkoholin vaikutuksen alaisena autoa, hänet joko murhattiin tai maksettiin jonnekkin päin maapalloa uuden elämän pariin. En muista että olisin nähnyt yhtään valokuvaa Heiderin ruumiista.

 3. Yhtäkään puoluetta ei tule äänestää, se on mädän JWO-järjestelmän tukemista. Muutos parempaan tulee nykyjärjestelmän romahtamisen kautta…

 4. Itävalta-Unkari oli aikoinaan kahden parlamentin mutta yhden hallitsijan kuninkaallinen liittovaltio, ylpeä juuristaan ja perinteistään. Ei näytä kansallisylpeys enää toimivan kuin toisessa puoliskossa. Sais hävetä!

 5. Hyi helvetti että nuo kipapää-kuvat aina oksettavat: Lipponen, Katainen, Stubb ja Soini jotenkin ehkä pahiten murhanhimon saa päälle.

Comments are closed.