Koti Uutisia Kotimaa Äärivasemmisto yritti perua konsertin Tampereella – maalitti väärää osoitetta

Äärivasemmisto yritti perua konsertin Tampereella – maalitti väärää osoitetta

16

VIIHDEUUTISET Suomalainen äärivasemmisto on jälleen loistanut tiedustelutaidoillaan. Aloitteellista poliittista väkivaltaa kannattava Varisverkosto yritti perua Tampereella järjestettävän kansallismielisen konsertin maalittamalla epäillyn tapahtumapaikan julkisuudessa.

Koska äärivasemmisto ei uskalla estää tapahtumia fyysisesti, ovat he vuosien ajan yrittäneet häiritä tilaisuuksia tekemällä niistä kanteluita esimerkiksi paikallispoliitikoille ja viranomaisille. Äärivasemmisto toivoo, että yhteiskunnan eliitti tekee marxistien likaisen työn näiden puolesta.

Suomalainen äärivasemmisto on jo aiemmin jäänyt kiinni siitä, että he uhkailevat vahingossa väärien asuntojen asukkaita kampanjoidensa ohessa (1, 2). Sama virhe toistui jälleen Tampereella. Kommunistit joutuivat oikaisemaan uhkailuartikkeliaan maalitettuaan väärää osoitetta.

Vielä surkuhupaisemmaksi tilanteen teki se, että äärivasemmisto väitti virheellisesti epäillyn keikkapaikan sijaitsevan kaupungin omistamissa tiloissa. Tampereen kulttuurimarxistiset päättäjät ovat linjanneet, ettei kaupunki tarjoa tiloja “rasistiselle toiminnalle”.

Kommunistit uskoivat voivansa perua konsertin vetoamalla kaupungin rasismisääntöön. Yle kuitenkin muistutti, ettei kiinteistö edes ole kaupungin vaan yksityisen tahon omistuksessa. Hupaisia sekaannuksia selittänee se, että koko marxistinen ideologia perustuu virheellisille käsityksille omistusoikeuksista ja taloudesta.

Lähteet: Yle, Twitter

16 KOMMENTIT

 1. Onko tuossa kuvassa Kuru vai Koivulaakso?

  Anyway, onneksi pian ei ole “rasismia” enää olemassakaan.

 2. Paskahousu-anarkistit osoittivat taas kuinka idiootteja ovat. 😄 No tuossa porukassa on ns. Elämämkoulu, huumeet ja Pirkka kalja vahvasti läsnä.

  • Taatusti vituttaa mediaa ja muita perseenreikiä, kun vertaa meitä ja vassareita mielenosoituksissa: juuri kuvailemasi kaltainen saasta on siellä SeTa/antifa/lisää-mielensairaus-tähän-porukan puolella.

 3. Anarkisti, antifa – Rahavallan kassara
  Anarkisti, antifa – Suomalaisten vihaaja
  📣

 4. Pekka Siitoin näkyy olevan kuvassa ihan selkeästi! Mutta asiaan – Joo kuitenkin niin nuo kaikki osoitteet, numerot ja nimet näkyy olevan heillä esillä että joku muu tarttuu toimeen ja tekee kaiken. Eiköhän Tampereella nämä asiat osata hoitaa kokemuksella ja taidolla pitää vastapuoli poissa. Pispalasta tuon koko paskasakin löytää jos siitä on kiinni. Sortuvat talot ja hallit sekä myös Vastavirta klubi tuhoutukoon!

 5. Tampereen lukuisat punikit (niin päättävissä elimissä kuin jossain pispalan roskiksissakin) omine lainsäädäntöineen jaksaa aina naurattaa 😀

 6. Eihän näistä pelleistä mihinkään ole. Uskon että Tampereella ollaan kyllä valmiita näyttämään näille antifa urpoille heidän paikkansa jos he jotain kamapäissään koittavat saada aikaiseksi. Olisko tässä ainekset pieneen revanssiin vapaussodasta?

 7. Manaan nuo koukkunookkien suojeluksessa olevat paskat paskaks. Lainsäädäntöö ei ole,joten fileeksi vain.

 8. Taisi olla 1981, kun viimeeksi tapasin älylliseen ulosantiin kykeneviä kommareita. Se, ettei niitä enää esiinny, kertoo että evoluutio toimii ja nämä nykyiset punarkkizombit tulevat myös kuolemaan sukupuuttoon esi-isiensä tavoin. Niitä voi sitten käydä pällistelemässä luonnontieteellisessä museossa kadonneiden lajien osastolla muiden täytettyjen otusten seassa.

Comments are closed.