Koti Uutisia Itävallan hallitus koettaa soluttaa kansallismielisiä ryhmiä

Itävallan hallitus koettaa soluttaa kansallismielisiä ryhmiä

6

Itävaltalainen kansallissosialistinen ryhmä on julkistanut dokumentteja, joiden mukaan peitetehtävissä toiminut armeijan tiedustelun agentti otti osaa rakenteilla olevan moskeijan sotkemiseen sian päillä yrittäessään soluttautua kansallismieliseen Identitäre Bewegung Österreichs-liikkeeseen.

Itävaltalainen kansallissosialistinen Unwiderstehlich-ryhmä on julkistanut papereita Klagenfurtin syyttäjänvirastosta Itävallan puolustusministeriön mukaan, raportoi paikallinen Der Standard -julkaisu. Suurin osa dokumenteista käsittelee sianpäätapausta, jossa paikalle, jonne aiottiin rakentaa uusi moskeija, oli viety irti leikattuja sian päitä. Muutamaa kuukautta myöhemmin paljastui, että tapaukseen oli osallistunut Itävallan armeijan tiedustelun agentti, jonka tehtävä oli soluttaa kansallismielisiä ryhmiä.

Itävallan puolustusministeriö on vahvistanut, että ryhmän käsiinsä saamat paperit olivat aitoja, muttei kommentoinut, miten he olivat saaneet nämä haltuunsa. Itävallan puolustusministeriön edustaja on kutsunut tilannetta “ei aivan optimaaliseksi”. Syyttäjänvirastolla Klagenfurtissa ei ollut edes tietoa vuodosta ennen kuin media otti tähän yhteyttä.

Papereista selviää myös, että valtion soluttautuja maksoi sata euroa päästäkseen ryhmään ja ottaakseen osaa heidän kesäleiriinsä Ranskassa. Viikkoja ennen sianpäätapausta ryhmä oli suunnitellut protestoivansa moskeijan rakennusta mutta päätyi mielenilmaisuun Saksan vihreiden puolueviraston edessä.

Saksassa viranomaiset ovat pitkään olleet avoimia siitä, että he valvovat paikallista sisarryhmää Identitäre Bewegungia väittäen, että tämä “toimii demokraattista yhteiskuntaa vastaan”. Itävallan Identitäre Bewegung -liikkeen toinen perustaja Martin Sellner totesi Breitbartille: “Meistä tiedustelupalvelujen pitäisi tarkkailla islamisteja, jotka Merkel kutsui Eurooppaan, ei nuoria miehiä ja naisia, jotka taistelevat islamisaatiota vastaan.”

Lähde: Breitbart

6 KOMMENTIT

  1. Onko tämä nyt yllätys? Kansallismieliset ovat hallitsijoille punainen vaate joten kaikki keinot ovat sallittuja.

  2. Samaa havaittu suomalaisessa skenessä, joka tanssii perussionistien pillin tahtiin. Tunnistat soluttautuja mädättäjät siitä että he pitävät kovaa meteliä islamista ja vihervassareista, mutta eivät sanallakaan tuomitse tai kritisoi Usraelin tuhoisaa lähi-idän geopolitiikkaa. Vaikka meillä on (näennäisesti oikeistolainen hallitus joka on mahdollistanut viime aikojen isomman invaasion, niin syy on näiden öyhöttäjien mielestä vasemmiston suvakkien syytä. Ainoa syy miksi nämä vastustavat islamia on muslimien sionisti-vastaisuus. Pelaavat täysin sionistien pussiin.

    • Hyvä esimerkki on Tiina “sionismi on vain israelilaisten nationalismia” Wiik. Tuukka Kuru. Marko Parkkola. Perussionistit. FDL. Suomen Sisu jne..

  3. Euroopan pässit eli globalistit eivät tajua pienissä marionetti -päissään sitä, että kansallismiieliset ja muutoin isänmaalliset voimat kaikkine vivahteineen ovat heidän (globalistit) ainoa turvansa nyt ja varsinkin jo – valitettavasti – lähitulevaisuudessa kun tarvitaan suoraselkäisiä miehiä ja naisia taistelussa muslimien aloittaessa pyhän sotansa Euroopassa murtaakseen tämän mantereen kansakuntien voima ja kunnia barbaarisen hallintonsa alle, jonka lopputulemana eurooppalaiset kadut kylpevät veressä ja häpäistyistä mätänevistä ruumiista, joita ei edes ehditä haudata.
    Silloin diskuteeraajilla ja dialogin kävijöillä ei ole kuin yksi tehtävä. Kiikkua lyhtypylväissä, silvottuina pitkin maita ja mantuja ja juoksemassa kuin päätön kana järkensä menettäneenä vailla mitään mahdollisuutta pelastautua, koska noilta maitovalailta ovat surkastuneet kyvyt puollustaa itseään tappamalla raakalainen, jota tuo kuvatus ei vieläkään kykene vihaamaan, vaan antaa henkensä barbaarin käteen luovuttaen hedelmättämän elämänsä tälle vaipuen ikuiseen pimeyteen jossa ei ole toivoa eikä huomista.

  4. Erwache! Itävaltalaiset ovat heräämässä !! Mitähän vanha rumma Stasi Merkel nyt meinaa tehdä?

Comments are closed.