Koti Uutisia Ranskan juutalaiset vaativat “rasistien” kieltämistä poliittisista viroista

Ranskan juutalaiset vaativat “rasistien” kieltämistä poliittisista viroista

4
Alain Jakubowicz.

Keskiviikkona ranskanjuutalainen järjestö Ligue internationale contre le racisme et l’antisémitisme (LICRA) vaati, että sisäministeri François Bayroun tulisi evätä poliittisista viroista henkilöt, jotka on tuomittu rasismista, antisemitismistä, holokaustin kieltämisestä tai syrjinnästä yleensä. Tämä liittyy presidentti Emmanuel Macronin kampanjalupaukseen “eheyttää” politiikkaa lupaamalla, että poliittisiin virkoihin pyrkivillä ei saa olla tuomioita julkisten varojen väärinkäytöstä, korruptiosta tai muusta poliittisen viran hyväksikäytöstä. LICRE:n puheenjohtaja Alain Jakubowicz kuitenkin vaati, että listaa pidennetään.

Ranskalainen Europe 1 -kanava kirjoitti sivullaan Jakubowiczia lainaten:

Tässä listassa on “suuri laiminlyönti”, hän painotti: “Rasismi, antisemitismi ja holokaustin kieltäminen sekä terrorismin ja ihmisyyden vastaisten rikosten oikeuttaminen tai laajemmin toimet, jotka johtavat syrjintään, eivät tule suunnitellussa listassa esille. Tiedämme kaikki, mitä nämä rikokset saavat aikaan kansalliselle yhtenäisyydelle, minkä lisäksi nämä heikentävät vapauden, tasa arvon ja veljeyden arvojamme.” “Valituilla viranomaisilla on erityinen velvollisuus tässä mielessä”, hän lisäsi. “Poliittisen elämän eheyttämisessä ei ole kyse vain suoraselkäisyydestä, vaan myös tasavaltalaisten arvojen säilyttämisestä.”

 

Lähde: Diversitymachtfrei.blogspot.com

Lue myös: Ranskan päärabbi kehottaa muslimeja ja juutalaisia yhteistyöhön ranskalaisia vastaan

4 KOMMENTIT

 1. Tuon lausunnon petusteella kaikkien Israelin tukijoiden tulisi häipyä poliittisista viroista. Ei yhtään pöllömpi ajatus.

  • Antisionisti vei jalat suustani.
   Heidän asiansa ei ole olla täällä Euroopassaa meidän harminamme kertomassa kuinka meidän tulee elää omissa maissamme, joita me olemme suvereeneja hallitsemaan kuinka ME itse haluamme.
   Juutalaiset, jotka ovat kuin Torakoita keittiöissämme, voivat mennä Israeliin syyttämään sitä rasismista, jonka perustuslakiin ja uskonnon pyhimpiin opinkappaleisiin tuo periaate on kirjoitettu poisottamattomasti rangaistavaksi teoksi, jos tuota periaatetta rikotaan ainoankaan juutalaisen toimesta.

 2. Nuo sionistit nyt huutelevat mitä sylki suuhun tuo ja tuuli huulia liikuttelee. Mutta tosiasia on se että heidänkin on kunnioitettava demokratiaa. Sillä jos demokratia on niiden mukaan väärin, ne ovat vapaita muuttamaan pois maasta. Eihän kenenkään tarvitse asua rasistisessa maassa.

 3. Eli jokainen joka ei perussionistien tyyliin kipa päässä ylistä Usraelia.

Comments are closed.