Koti Uutisia Kotimaa Itäkeskuksen neulanvaihtopisteellä avointa huumekauppaa

Itäkeskuksen neulanvaihtopisteellä avointa huumekauppaa

18

Itäkeskuksessa olevan ravintolan omistaja on tuohtunut, kuinka naapurissa oleva neulanvaihtopiste aiheuttaa ongelmia. Ravintoloitsija joutuu muuttamaan aukioloaikojaan, palkkaamaan ovimiehen myös arkipäiville ja kärsii tappioista, kun hänen ravintolassaan ei pidetä koulutuspäiviä alueen ongelmallisuuden vuoksi.

Ravintoloitsija avautuu, että hänen kimppuunsa on käyty puukon kera ja hänet on uhattu ampua. Hätäkeskus ei lähettänyt uhkaavassa tilanteessa poliisia. Ravintoloitsijan mukaan kukaan ei puutu avoimeen huumekauppaan.

Poliisi toteaa vain, että alueelta tulee useita ilmoituksia säännöllisesti. Poliisilla ei kuitenkaan ole keinoja puuttua “laajaan ja vaikeasti hallittavaan” huumeongelmaan. Neulanvaihtopisteen osastonhoitajan mielestä huumeiden myyminen on kiellettyä pisteellä. Osastonhoitaja ei ota kantaa, mitä tilojen ulkopuolella tapahtuu.

Kansallinen Vastarinta tutki asiaa, ja huumeiden myyminen on Suomessa ylipäätään kiellettyä.

Lähde: Helsingin Uutiset

18 KOMMENTIT

 1. Elämme rappion aikaa. Onkohan itiksessä yhtä ainoaa suomalaista ravintoloitsijaa?

 2. nykyään “poliisilla” ei ole kiinnostusta ,kuin netissä vallovan huolestuneiden ja pelokkaiden ihmisten äänen vaimentamiseen.

 3. Voi vitun voi miettikääs kuin paljon teidän ykkös idolit tumppas kamaa suoneen… Göbbelsinkin joutu välillä hakee rauhoittuu kun meni vähän liaan lujaa. Mitä vitun väliä sillä on jos joku haluaa xtra forcea päiväänsä vaikka pirillä, aineiden laittomuus tekee probleman, esim 1900 alun Helsinki aivan normaalia että kokainia päivä kahvin lomassa aivan normaalia että lääkärit veteli morfiinia raskaan päivän jälkeen. Viina se on pahin paska

  • Mistähän moinen tieto Goebbelsista on peräisin, laitatko lähteen osoitteen tai muun viittauksen.
   Toki, myytiinhän heroinilla piristettyjä yskänpastillejakin vielä -50 luvulla.

    • Norman Ohler, Der totale Rausch: Drogen im Dritten Reich.
     Ei nyt välttämättä tietokirjaksi voi sanoa, kun päähenkilönä ja lähteenä on vain yksi DDR:sä asunut entinen lääkäri (kuollut 1974).
     Helsingin sanomat ja kauppalehti (2017) hehkuttivat kirjan paljastavan natsi saksan huumehuuruisen totuuden, vielä jopa tekniikka&talous puhui otsikossaan natsipilleristä.
     Sopivasti nypitty rusinat pullasta, jotta se saadaan maistumaan mahdollisimman monelle.

  • Kansakunnan etuun pyrkivän Valtion ei ole samantekevää jos kansalaiset tappavat itseään aineilla. Jokaisen kansalaisen olemassaolo tarkoittaa, että ko ihmistä on synnytetty, kasvatettu, ruokittu, vaatettu, koulutettu – siis häneen kulutettu valtavasti resursseja siinä toivossa että kansakunta jatkaa elämää. Rahalla, joka on “ainoa elämän tarkoitus” toimiva järjestelmä ei ole kiinnostunut mitä tapahtuu kansakunnalle huomenna, vaan kaikista edullisin toiminta on repiä ja myydä kaiken ja saada voittoa tänään.

   Kansaa varten toimiva Valtio ei voi olla välipitämättömänä sivusta katsojana kun huumekauppiat kylväävät kuolemaa ja kärsimystä. Nykyinen juutalainen rahaan perustuva systeemi näkee ihmiset vain tuottavina tuotantoeläiminä ja laskee huumeetkin BKT:n osaksi, ja tämä juutalainen maailmankatsomus tappaa ihmiskunnan jos muutosta ei tule.

   Tästä syystä toivon, että kansallissosialistisessa valtiossa huumekauppiaita olisi tuomitun valinnan mukaan joko teloitettu tai päivä työskentelyä pakkotyöleiri lykkäisi teloituksen päivällä. Narkomaanit taas on laitettava laitokseen, jossa työterapian avulla heitä autetaan palaamaan takaisin ihmiselämään.

   Joidenkin ihmisten halu tapattaa itseään viinalla tai aineella johtuu siitä, että ko. onnettoman ihmisen elämällä ei ele jaloa tarkoitusta, ja hän tuntee itseään arvottomana ja kelvottomana tai alitajuisesti ei halua elää hyönteisen elämää. Joka tapauksessa ilmiö on vahingollinen ja lopetettava. Itsetuhoinen asenne muuttuu suuresti kun nykyinen ihmisvastainen juutalainen tapa mitata goyimien arvoa rahassa lopetetaan ja käyttöön otetaan kansallissosialiset luonnonmukaiset arvot.

   Kansan etua noudattavan kansallissosialistisen Valtion velvollisuutena on antaa ihmisille Elämän Tarkoituksen, joka antaa heille syyn ja halun elää Ihmisen elämää, ei hyönteisen. Tätä varten nykyinen systeemi, jossa ihmiset on alistettu teollisten eläinten tasolle – on muutettava, ja ainoa maailmankatsomus joka voi pelastaa kansakunnan – on kansallissosialismi.

  • Onko sinulla mitään varteenotettavaa lähdettä väittelle? Ja vaikka Goebbels olisikin vetänyt kamaa ei se siitä hyväksyttävää tee.

   • Pitää ottaa huomioon mistä ajasta puhutaan historiallisesti. Siihen maailmanaikaan nykyiset huumeet olivat lääkkeitä.
    Kun lääkäri määrää, niin silloin otetaan troppia.
    Goebbelsillahan oli jalassa vika, muistaakseni polion aiheuttama, Göringin selkä oli paskana lento-onnettomuudesta ja hän joutui siihen ottamaan morffiinia ja muita kipua poistavia ajan lääkkeitä ja jotka aiheuttivat myös painonnousun sinä missä riippuvuuttakin.
    Historiallinen konteksti on tärkeä näissä asioissa.

 4. Kuten sanoin laittomuus tekee sen proleeman ja joo göring oli kyseessä sekoitin kaverit keskenään mutta tuo kaman käyttö oli ajan henkeä silloin kuten on ollut aina ihminen tykkää päihdyttää itseänsä tuolloin oli aineet puhtaita ja apteekin hyllyllä ongelmaksi muuttui vasta jenkki prezza Nixoning propagandan takia osaksi ja tietty köyhyys plus aineet tekevät ongelmaa, kyllä teillä on propaganda purrut perkele ja vittuako se teille kuuluu kuka käyttää mitä joku kannaa joku viinaa.. Ja aivan turha heittää että teikäisissä ei löydy kaman vetäjiä kuten muissskin tekopyhissä porukoissa

  • Jahah, tässä taas erään käyttäjän subjektiivinen, syväluotaava ja suorastaan säkenöivän terävällä sanan säilällä sivallettu totuus. Näkee kyllä, mitä aineet tekevät niin oikeinkirjoitus- kuin hahmotuskyvylle ja ymmärrykselle…

   • Sovitaanko treffit? Niin pääset katsomaan mikä käyttäjä täällä on onko munaa miehellä.? Wickeriä alas niin ottaa minä sinuun yhteytä tulla sinu tapamaan

    • Menee kommentti jo hiekkalatikkotasolle.
     Et kuitenkaan käsitä huumaavien aineiden johdannaisvaikutuksia ja sitä, mitä ne tekevät kropalle ja ketkä niiden seuraukset joutuvat lopulta maksamaan.
     Edelleenkin olet hakoteillä Göringin huumeiden käytöstä, ei hän niitä itse pistänyt tai huvikseen, vaan sen vuoksi että tuon ajan lääketiede ei kyennyt korjaamaan menestyksekkäästi esim. hermoratavikoja/ vaurioita.
     Ainoaksi keinoksi jäi vahvat lääkkeet, joilla turrutettiin kipu pois. Ongelmahan on siinä, kun paremmasta ei ollut tietoa ja ajan mittaan sietokyky morfiinille kasvoi, smalla annoskoko suureni ja sivuvaikutukset siinä myöden.
     Kyllä se kaikille kuuluu, kuka käyttää ja kuka ei, koska he omalla humeiden käytöllä vaarantavat sivullisia tietoisesti kantamatta siitä mitään vastuuta.
     Aniharva aineisiin “sortunut” on omaehtoisesti siihen hommaan ryhtynyt, aina on joku joka haluaa hyötyä toisen tyhmyydestä tai ahdingosta taloudellisesti ja juuri laittomien aineiden myyjät ovat tällaista ihmisroskaa.
     Joku kieroutunut mieli on houkuttelemassa “kokeilemaan” tai valheellisesti tarjoamassa hetken “helpotusta” käyttämällä heikompia hyväkseen oman etunsa tähden.
     Pillin läpi ei näe kovin paljoa, ja suosittelisin otamaan asioista selkoa hieman laajemmalla perspektiivillä.

    • 😬 … 😂 … Arvoisa ACAB-Aakkoshenkilö, olet ihan väärässä paikassa seuranhakuilmoituksesi kanssa, sillä tämä ei ole mikään SETAn ylläpitämä prideväen senssipalsta, eikä minua kiinnosta, oletko mies ja onko sinulla muna vai ei, kun satun olemaan 101% hetero.

     En myöskään omista Wicker-merkkisiä farkkuja tai vastaavia, joiden alasvedosta näyt saavan kovia kiksejä ja vaikka olisit naarasoletettukin, niin ei iske afrikasta lähtöisin olevat pirihorot; olen ihan nuoresta pitäen ollut kiinnostunut vain valkoihoisista eurooppalaisperäisistä heteronaisista. Että sortsit vaan ja kivat sulle… 😜

 5. Siinä sitä Helsingin kaupunginvaltuuston ja pormestareiden “rikkautta” ja “värinää”, jonka lopputuloksen ja ajatuksen mielettömyyden käsittivät kaikki, jotka ovat saaneet edes auttavan kotikasvatuksen.
  Poliisi on “voimaton”. Itse kääntäisin niin, että poliisi on HALUTON syystä, jonka kaikki valveutuneet tahot tietävät. Tuollaiset poliisit voitaisiin vaihtaa peltipoliisiin tai sitten wanhan kunnon variksenpelättimet kehiin.

  • Varmasti riittäisi ihan sellainen oranssi kartio keltaisilla viivoilla, jokainen saa sitten siirrellä sitä milensä mukaan.

  • Varmasti riittäisi ihan sellainen oranssi kartio keltaisilla viivoilla, jokainen saa sitten siirrellä sitä mielensä mukaan.

Comments are closed.