Koti Uutisia Ulkomaat Kenraalit ja puolustusministeri syyttävät Macronia maanpetturuudesta

Kenraalit ja puolustusministeri syyttävät Macronia maanpetturuudesta

5

Myrsky Ranskan presidentti Emmanuel Macronin ympärillä yltyy. Tällä kertaa palaute tulee suoraan huipulta. Maan puolustusministeri Charles Millon ja kenraali Antoine Martinez syyttävät presidenttiä maanpetoksesta.

Martinezin ja Millionin kritiikki pohjautuu Macronin päätökseen allekirjoittaa YK:n siirtolaissopimus. He kritisoivat kovasti sitä, että Macron, kuten Suomenkin johto, eivät kysyneet kansalta mielipidettä asiasta. Tämän lisäksi he ovat huomauttaneet presidentille, että joukkomaahanmuutto tuhoaa maan merkittävät yhteiskunnalliset alueet.

Kritiikki tuli julki avoimessa kenraali Martinezin kirjoittamassa kirjeessä. Hänen lisäkseen kirjeen on allekirjoittanut puolustusministeri sekä kymmenen muuta kenraalia, yksi amiraali ja yksi eversti.

Lähde: Nordfront

5 KOMMENTIT

 1. Milloinkohan suomessa joku vastaava taho tulee esiin? Veikkaanpa, että Soinilla ja Mykkäsellä on kroonistunut “jännäkakka” housussa kokoajan. Kohta jostain päin paine lähtee purkaantumaan ja tiukkasanainen arvostelu kohdistuu näihin meidän “neroihin”. Toivotaan, että ylilyönneiltä vältytään eikä kukaan syyllistyisi raakaan väkivaltaan. Suomalaisilla on paha tapa kerryttää vihaa sisälleen ja purkaa se sitten kerta laakista. Kunpa nämä meidän “johtajat” jo heräisivät.

  • Tämän vuoksi ei suomessa muutosta saada aikaiseksi poliittisin keinoin:
   https://www.youtube.com/watch?v=CXoIq3eMYBw
   Ei puolustusvoimissakaan juuri ole jäljellä johtotehtävissä kunnon rautakouria, kaikki on poliittisesti siivottu pois, jotta ei tule soraääniä esim. vieraan vallan sotilaiden harjoittelusta suomen maaperällä.

 2. Kun katsoo maailmaa vähän kauempaa niin näkee, kuinka juutalaisten johtama (ja hallitsema) valkoisten maailma on vajoamassa taloudelliseen, sosiaaliseen ja lopulta myös sotilaalliseen kaaokseen.

  Toisaalla Kiina, Etelä-Korea, Japani ja myös Indonesia, etenevät huimin askelin. Luin jostakin, että tiettynä ajanjaksona tähän päivään Kiinan kansantalous on kasvanut +266 % ja samaan aikaan EU on taantunut -12 %.

  Kuten Neuvostoliitossa, talous on lähes romahtanut marxistien ja juutalaisten johdossa. Samaan aikaan, tietenkin, globaalieliitti omistaa lähes kaiken valkoisissa maissa. Ja velkakone nakuttaa tuleville sukupolville orjuutta.

  Tätä peitetään loputtomalla Gay-Pride narratiivilla säestettynä vihalla, jota ylläpidetään naisten ja miesten välillä sekä idioottimaisella kolmannen maailman tuomisella keskuuteemme.

  Muualla mennään eteenpäin, meidän juutalaisjohtoisessa maailmassamme taannutaan, velkaannutaan ja vajotaan kolmanteen maailmaan. Ja johtajamme myyvät itseään kuin pahimmat huorat ikään. He huolehtivat vain siitä, että he ja heidän satelliittinsa pääsevät virkoihin ja toimiin ja Brysselin herkkupöytiin, joista löytyy muutamassa vuodessa satumainen omaisuus ja satumainen eläke.

  Me vajoamme ja meille tarjotaan kolmea neljää Idols/X-Factor, you name it-laulukilpailua – samaan aikaan.

  Valitettavasti meidän johtajamme eivät herää, sillä he eivät johda muuta kuin oman pankkitilinsä kartuttamista. Ja nuo kulttuurimarxistit taas eivät haluakaan muuta kuin tuhoamme, heidän mielestään kaikki menee hyvin, ei voisi mennä paremmin.

  Juuri näistä syistä olenkin sitä mieltä, että kansallissosialismi ei ole enää kaukana, sillä aivan kohta nykyinen korttitalo romahtaa. Merkkejä on jo näkyvissä, esim. Ruotsissa monet juutalaiset ovat jo aktiivisesti luomassa esim. AfS:n kautta erittäin kriittisiä “organisaatioita”, jotka kritisoivat nykyistä eliittiä. Heillä on kiire, sillä he tietävät, että keikka kusee kohta niin kuin se aina ennenkin on heidän johdossaan tehnyt.

  Yhdessäkään valkoisessa maassa ei ole enää vuosikymmeniin mennyt mikään hyvin, päinvastoin, lähes kaikki aikaisemin rakennettu on tuhottu ja kuten sanottu, herrat, ns. “johtajamme”, voivat todella hyvin. Ai niin, lopuksi voi mainita, että tämä viimeaikainen “kasvu” peilautuu hyvin siihen faktaan, että valtionvelka on kaksinkertaistunut edellisen kymmenen vuoden aikana. Se siitä kasvusta, tai olihan se kasvua, globaalieliitin myöntämän velan kasvua.

 3. Kuvituskuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ilmeisesti rouvasta on tarttunut pahemman puoleinen hullun lehmän tauti. Toinen vaihtoehtoinen hypoteesi on rietastelu mustien mafioso poikien kanssa ilman paitaa ja vähän muutakin.

Comments are closed.