Koti Uutisia Itä-Saksassa massiivisia mielenosoituksia pakolaistulvaa vastaan

Itä-Saksassa massiivisia mielenosoituksia pakolaistulvaa vastaan

7

UK_Heidenau

Noin tuhat ihmistä osoitti mieltään lauantaina Itä-Saksassa joukkomaahanmuuttoa vastaan. Alle 20 kilometrin päässä Dresdenistä sijaitsevassa Heidenaussa vastustettiin 250 maahanmuuttajan tuloa paikkakunnalle. Mielenosoituksessa kannettiin sikäläisen poliisin mukaan banderolleja “Ulkomaalaiset ulos” ja “Pakolaisvirtaa vastaan”.

Poliisi väitti mielenosoittajien heittäneen pulloja ja kiviä pakolaisten busseja kohti. Poliisin mukaan “mielenosoitus olisi pysynyt rauhallisena ilman uusnatsistista NDP-puoluetta”. Poliisi käytti mielenosoittajia vastaan kyynelkaasua ja pippurisumutetta. Heidenaun poliisista ei osattu sanoa, moniko mielenosoituksissa on haavoittunut ja paljonko pidätyksiä on tehty.

Saksan oikeusministeri Heiko Maas kommentoi mielenosoituksia viikonloppuna tekopyhästi twiittaamalla, että “Saksassa ei missään tapauksessa hyväksytä sitä, että ihmisiä uhkaillaan ja heidän kimppuunsa hyökätään”. Saksan kansallismielisten vuosikymmeniä kestänyt ja edelleen kaiken aikaa jatkuva uhkailu, vaino ja painostus ei kuitenkaan ole oikeusministeri Maasille mikään ongelma.

Maan liittokansleri Angela Merkel antoi julkilausuman, että pakolaistulva on Euroopan tämän hetken suurin ongelma. Saksa vastaanottaa pakolaisia eniten Euroopassa. Sisäministeri Thomas de Maiziérin mukaan Saksaan voi tämän vuoden aikana vyöryä jopa kestämättömät 800 000 pakolaista.

 

Lähteet: Independent, The Guardian, Daily Stormer

7 KOMMENTIT

  1. Jo oli aikakin, että aletaan laittaan hanttiin. Mahtavaa kun alkaa tapahtumaan.

    • No ei se turhautuminen, väkivalta ja viha nyt niin “mahtavaa” ole? Mutta se miten Saksan kansallismielisiä on vaiennettu ja painettu alas vuosikymmenet … jos se pikkuhiljaa alkaisi riittää. Se olisi mahtavaa.

  2. On tuo Saksan tilanne kyllä kauhea. Miten kerran niin mahtava maa voi olla tämän hetken mahdollisesti ensimmäinen eurooppalainen maa ja kansa joka häviää maan päältä. Jännä että kaikki nämä mutiaiset pakkautuu Länsi-Eurooppaan ja Itä-Eurooppaa pysyy puhtaana. Onko niitä peloteltu jo valmiiksi siellä Afrikassa ja Lähi-idässä vai tietävätkö että heidät haudataan asfalttiin jos samanlainen viidakko tulee Itä-Eurooppaan?

    Serbit ainakin on kovia kebabin poistajia, pitäsköhän kerätä kolehti ja mobilisoida uusi Arkanin pataljoona.

  3. Samaa meininkiä tarvitaan Suomeenkin! Jos jollekin paikkakunnalle suunnitellaan vastaanottokeskusta, niin se pitää ehkäistä tarvittavilla toimenpiteillä. Ymmärrätte varmaan, mitä ne toimenpiteet on. En voi ääneen sanoa, ettei tule Fobba ovelle.

  4. BRD ei tule enää kestämään tuota höykytystä, vaan tulee kaatumaan joko maahantunkeutujien painon alle tai omien kansalaistensa muutosta vaativan kouraan. Se, että miten Saksa voi syntyä uudestaan tuon kaiken jälkeen, on epäselvää.

Comments are closed.