Koti Uutisia Sionismi Irlannin senaatti äänesti Israelin vastaisen tuontikiellon puolesta

Irlannin senaatti äänesti Israelin vastaisen tuontikiellon puolesta

21

Kansallinen Vastarinta kirjoitti viikonloppuna Irlannin aikeista kieltää Israelin siirtolaisalueilta kotoisin olevien tuotteiden maahantuonnin. Maan aikeet käsitellä asiaa saivat terroristivaltio Israelin poliitikot raivostumaan ja uhkaamaan, että maa sulkisi heidän suurlähetystönsä Irlannissa. Israelin uhkauksista huolimatta Irlannin senaatti äänesti kiellon puolesta äänin 25 vastaan 20.

Jotta kielto astuisi voimaan, vaaditaan lisä-äänestyksiä parlamentin alahuoneessa. Tämän uskotaan vievän useita kuukausia. Irlannin liberaali ja globalistinen hallitus vastustaa maahantuontikieltoa ja muistuttaa muita politiikkoja, että sionistinen EU saattaa rangaista maata, jos se toimii unionin vastaisesti Israeliin liittyvissä kysymyksissä.

Terroristivaltio Israelin ulkoministeri on kutsunut Irlannin päätöstä “populistiseksi, vaaralliseksi ja erittäin Israel-vastaiseksi”.

Lähde: Nordfront

21 KOMMENTIT

 1. Hieno suunta, toivottavasti alahuone äänestää samalla tavalla killon puolesta.

 2. Suomessa moinen ei olisi mahdollista…meillä hallitusherrat ja näennäisoppositio ovat tiukasti yhteisrintamassa koukkunokkien takana.

 3. Miten Israel on terroristivaltio? Ottakaa asiasta selvää älkääkä uskoko aina muslimien valheita!
  Media uutisoi tarkoituksenmukaisesti pesemällä puhtaaksi itseään palestiinalaisiksi kutsuvien arabien tekijä!

  Kun nämä oikeat terroristit lähettivät yli kuukauden tuliltulileijoja Israelin puolelle jatkuvasti ja polttivat viljaa, metsiä, eläimiä media oli hiljaa tai jopa puolusti terroristeja.

  Kun he tämän jälkeen lähettivät viime viikonloppuna 200 rakettia Israeliin, media oli hiljaa, mutta kun Israelin mitta tuli täyteen ja he antoivat takaisin, silloin media uutisoi Israelin hyökkäyksestä kultamunia vastaan!

  Tämä toistuu koko ajan ja kukaan ei välitä totuudesta tai edes historiasta. Israel on aina ollut juutalaisten maa. He ovat kyllä joutuneet maanpakoon roomalaistroomalaisen aikaan, mutta alueella on aina asunut juutalaisia.

  Arabit ovat murhanneet ja vainonneet nykyisistä muslimimaissa pois juutalaiset, joita asui näissä maissa ihan samoin, kuin arabeja.

  Juutalaisille jäi jäljelle erittäin pikkuinen Israel, entinen Palestiina ( sillä juutalaiset olivat niitä palestiinalaisia, eivät nämä arabit, joiden johtaja Arafat keksi koko jutun heidän palestiinalaisuudestaan. Ei edes Arafat ollut Israelin alueelta)

  Näillä arabeille ja muilla muslimeilla on jo yli 50 maata tuhottavana! Eikö se riitä? Nyt he valloittavat myös Eurooppaa, täytyykö meidän luovuttaa tämäkin näille poloisille?

  Juutalaisilla oli yli 3000 vuotta sitten jo temppeli Jerusalemissa mikä tuhottiin ja he rakensivat toisen minkä roomalaiset valloitusretkellään tuhosivat myös vuonna 70, siitä on jäljellä itkumuuri.

  Hamas hyötyy tästä tilanteesta ja se on Hamas ja Abbas jotka uhraavat näitä arabeja siellä, sillä he saavat ympäri maailmaa säälistä kehitysapua ja muita avustuksia biljoonia vedoten näiden “palestiinalaisten”kurjuuteen. He pitävät rahat itse ja käyttävät osan terrorismiin. He eivät päästä näitä käytännössä omia panttivankejaan ” paleatiinalaisia” vapaaksi, sillä he paskat välittävät näistä ihmisistä, vaan tarkoitus on tuhota Israel ja rikastua.

  Useimmilla ei ole oikeasti mitään sidettä Israelin alueeseen vaan he jo alunperin matkustivat alueelle arabimaista, tuhoamaan Israelia.

  • Hmm, mitenköhän se nyt meni?🙂 Kuinka tyhmä voi olla, että uskoo koukkunokkien valheita?

  • NIIN SANOTUT JUUTALAISET
   Sionistisen liikkeen perusti unkarilainen kasaarijuutalainen Theodor Herzl vuonna 1896 Sveitsissä. Sionistien tavoite oli luoda juutalaisille oma valtio. Israel, jonka kasaarijuutalaiset ovatkin sitten asuttaneet, perustettiin vuonna 1948 silloisen englantilaisten hallitseman Palestiinan alueelle

   Tässä ylläolevaantekstiin liittyvä sivusto:
   https://vk.com/taikaluukku

  • Ei se ole joko-tai. Arabit, turkit, juutalaiset ja yms. ovat kaikki uhkia valkoisten eurooppalaisten olemassaololle. Se että Israel on terroristivaltio ei tarkoita etteikö muut valtiot olisi. Minä en halua mitään lähi-idän uskontoa tai kansaa tänne Eurooppaan ja kaikki jotka pyrkivät vaikuttamaan siihen että valkoiset eurooppalaiset menettävät oikeuden hallita omaa maataan ovat de facto terroristeja ja kansanmurhaajia.

 4. Eikö teillä ole ollenkaan historian tuntemusta? Mitä hyvää te luulette muslimien koskaan tehneen?

  Katsokaa vanhaa Palestiinan lippua! Siinä on juutalaisten Daavidintähti!

  Eikö teistä muslimeilla ole jo maita tarpeeksi? Kuuluuko Eirooppakin teidän mielestä muslimeille?

  Mitä pahaa juutalaiset ovat koskaan tehneet? He eivät polta autoja, eivät raiskaa, eivät halua vallata maita Israel on ainut minkä he haluavat, oman kotimaansa jonne he palasivat ja tekivät autiosta aavikosta itselleen maan.

  Miksi puolustatte arabeja? Kaikki arkeologiset löydöt kertovat juutalaisten historiasta alueella.

  • Ai mitä pahaa ovat tehneet?

   Järjestivät vallankumoukset ja sodat, joissa kuolivat sadat miljoonat, ovelasti kaappasivat rahajärjestelmän ja korolla orjuuttivat melkein koko maailma.

   Parastaikaa sytyttävät Kolmannen Maailmansodan ja suunnittelevat miten likvidoida miljardeja turhia goyimia (jättävät henkiin 200, max 500 mln orjaa).
   Editoivat Raamatunkin ja keksivät Holoco$t satuja, jotta tyhmät goyimit tottelisivat paremmin.

   Ei löydy yhtäkään pahaa tai pervertistä ilmiötä, jonka varjosta ei löytyisi juutalaisia suunnittelijoita, ohjaajia, tekijöitä ja hyödyn saajia.

  • Mitäs ne olisi koskaan tehneet. Vastaa sinä siihen mitä hyvää ne olisi koskaan tehneet? Etkö osaa muuta kuin kysellä? Eikö sinulla ole vastauksia kysymyksiisi?

   Jack The Ripper, uhrirituaalit, koronkiskonta, huumekauppa, lahjonta, kiristys, ihmiskauppa, kidnappaukset, itsenäisten maiden sisäpolitiikkaan sotkeutuminen, lasten surmaamiset, omien lasten seksualiset hyväksikäytöt, … Listaa on vaikka millä mitalla. Ja niitä on listattu vikipediaankin aika lailla, tässä yksi:

   https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish-American_organized_crime

   Kuinkas monesta maasta juutalaiset on karkoitettu iljettävien tapjonsa vuoksi? Ja sitäpaitsi, ne juutalaiset jotka aikoinaan heitettiin neljään ilmansuuntaan, niillä ei ole mitään tekemistä nykyisten kasaarien jälkeläisten kanssa. Ja johan raamatussakin sanotaan että israelin valtiota ei saa päästää syntymään. Ja siitä me nyt maksamme hirvittävää hintaa kun emme totelleet raamatun käskyä. “Te olette isästä perkeleestä” sainoi Messian Jeesus aikoinaan. Ja senkin juutalaiset tappoivat koska eivät pitäneet Jeesusta messiaana. Odottaen yhä messiaan tuloa maan päälle.

   NO, henkinen israelin valtio muodostuu yhdessä yössä. Mutta fyysistä ei saanut päästää syntymään. “What have we done”.

   • Espanja ja Portugali olivat niitä maita, joissa juutalaiset eläneet ainakin 1000 vuotta ennen nykyisiä asukkaita. Siihen näiden maiden suurvalta-asemansa loppuikin, kun esim. 250 000 juutalaista oli pakolla käännytetty kristinuskoon ja loput häädettiin. Portugalin väestöstä noin kolmas osa on sefardijuutalaisten jälkeläisiä ja Espanjan väestöstä noin 20%, Franco oli itsekin etnisesti sefardi, vaikkakin katolilainen.

   • Espanjan kieliopin ensimmäinen laatija myös oli sefardi.

    Antonio de Nebrija (1441 – 5 July 1522), also known as Antonio de Lebrija, Elio Antonio de Lebrija, Antonius Nebrissensis, and Antonio of Lebrixa, was a Spanish Renaissance scholar. He was a teacher, historian, poet and astronomer, best known for writing a grammar of the Castilian language. His grammar is often credited as the first published grammar of a Romance language and set the standard for subsequent modern Spanish language grammars.

    He was born in the former Nebrissa Veneria, known today as Lebrija, in the Province of Seville, almost bordering the Province of Cádiz. His father was Antonio de Cala e Hinojosa and his mother was Catalina de Xarava y Ojo, or Catalina de Jaraba y Ojo. Her father was of marrano origin and his mother was Jewish converted to Catholicism. He was the second of five children

   • Eikö näitä lasten hyväksikäyttäjiä ollut 2000 vuoden aikana kirkoissa? Lestadiolaiset ovat hyvä esimerkki näistäkin, puhumatta Vatikaanin pedofiilipiispoista.

 5. Itse en ole ostanut kaupoista mitään EAN-koodilla olevia tuotteita joiden alkuperä on jollain tavalla kytköksissä juutalaisiin. Listaa yrityksistä ja tuotenimistä löytyy monesta osoitteesta, tässä yksi: https://creator.zoho.com/kanermichael/ke-list/#Page:KE_LIST.

  Mutta mahtaa islantilaisia kauhistuttaa jos juutalaiset vievät suurlähetystönsä pois Islannista. Sehän tuntuisi meistä siltä kuin pääsisi orjuuttajasta eroon. Mikä kauhea uhkaus. Samalla viisumin saaminen Palestiinan maaperälle vaikeutuisi. Mutta ehkä viisumin saa näinä päivinä täytettyä internetissäkin.

  Tuli muuten mieleeni että onko kukaan miettinyt miten juutalaiset uhriutuvat jo pienestä pitäen? Tässä on mm. Sveitsin juutalaisille osoitettu ohjelma miten niiden tulee jo pienestä pitäen olla “johtajia” ja olla ne henkilöt jotka puhuvat muiden kuunnellessa.

  https://www.swissjews.ch/en/antisemitism/projects/

  Sieltä löytyy kaikki uhriutumisen eri muodot sekä tavat miten hyökätään muita vastaan. Että se siitä “sorretusta kansasta” Totuudenmukaisellekkin.

 6. Noitahan feikkilistoja on netissäkin, että ,muka bolshevikeista oli juutalaisia 85%. Putinin puheet taas perustuivat Solzhenitsinin sepityksiin, kun Solzhenitsinin “200 vuotta yhdessä” -teos ei ole millään tavalla historiallinen. Solzhenitsin lainasi noita “faktoja” esim. valkoemigrantti ja judofobi Andrey Dikiyn sepityksistä, siinä muka oli 22 kansankomissaaria ja joista oli 17 juutalaista, vaikka oli yksi Trotski, toisessa hallituksessa oli kaksi juutalaista. Bolshevikit vainosivat uskonnollisia juutalaisia ja sionisteja 1920-luvulla. Sen lisäksi juutalaiset eivät olleet ainut vähemmistöryhmä, joka oli ns. yliedustettuna, yliedustettuina olivat myös latvialaiset bolshevikit, mutta bolshevikeista yli 70% oli etnisesti venäläisiä. Mannermaa levittää noita Robert Wiltonin sepittämiä listoja myös.

  • http://www.magneettimedia.com/juutalaisten-rooli-bolsevikkivallankumouksessa-venajalla/

   Venäjän vallankumous = juutalainen vallankumous. Neuvostoliitto oli myös ensimmäinen maa jossa hämärä käsite “antisemitismi” oli rangaistava rikos.

   Juutalainen on aina ollut parasiitti joka ei kykene mihinkään ilman isäntäeliötä. Kun sama kansa potkitaan pois joka paikasta missä ovat ikinä asuneet(eri aikakausi,eri ideologiat,eri kansat) niin kyllä siinä voi koukkunenä peiliin katsoa missä on vika. Mutta ei, keksitään huuhaa termejä kuten rasismi,antisemitismi ja feminismi niin pönkitetään oma asema maailman rottana ja mixataan goyim. Samalla voi leikellä ja imeä pikkupoikien kikkeleitä.

   • Magneettimedia jaksaa levittää Robert Wiltonin sepityksiä, jotka hän oli julkaissut 1920-luvulla. https://en.wikipedia.org/wiki/Council_of_People%27s_Commissars Feminismi oli syntynyt kyllä valistuksen aikana, kuten myös liberalismi. Se oli osana Neuvostoliiton politiikkaa, että näin saivat puolellensa juutalaisen väestön. Bolshevikeista aivan totaalinen enemmistö oli etnisesti venäläisiä. Synagogia suljettiin, sionisteja vainottiin 1920-luvulla, ainoastaan jiddishiin pohjautuva kulttuuri oli sallittu. Se on myytti, että muka enemmistö Venäjän juutalaisista kannatti siihen aikaan bolshevikkeja. Bolshevikeissa juutalaisia oli alle 1000 jäsentä, ihan muutama prosentti, riippuu miten lasketaan. Sionisteissa sen sijaan oli 300 tuhatta jäsentä, myös punaterrorin uhreista noin 10% oli juutalaisia. Talvipalatsia puolustaneista oli myös kolmas osa juutalaisia junkkareita. 1930-luvulla Ukrainassa myös 300 tuhatta juutalaista oli repressoitu eri syistä.

   • Miksei puhuta esim. latvialaisten osuudesta Venäjän vallankumouksessa, vaikka latvialaiset bolshevikeissa olivat huomattavasti enemmän yliedustettuja kuin juutalaiset?!

 7. “Miksei puhuta esim. latvialaisten osuudesta Venäjän vallankumouksessa”

  Koska latviassa asui silloin erittäin paljon juutalaisia, yksi Euroopan suurimmista, ellei suurin juutalaispopulaation määrä suhteessa maan väkilukuun, samoin kuin Liettuassa. Latvialaiset bolseviikki-juutalaiset ovat hyvin tiedostettu ryhmä Venäjän bolseviikki-vallankumouksessa.

  Karmaisevat dokumentit kansainvälisen Juutalaisuuden Venäjälle, Saksalle, Euroopalle ja koko maailmalle aiheuttamasta hirvittävästä tuhosta ja kärsimyksestä viimeisen n. 150 vuoden ajalta ja näiden jutskujen tuhotyö jatkuu edelleen kohti heidän määrittelemää perverssiä ja sairasta unelmaa.

  EUROPA – The Last Battle Part 1
  https://www.youtube.com/watch?v=WqREtbt__O8

  EUROPA – The Last Battle Part 2
  https://www.youtube.com/watch?v=rXMvJnlweeI

  EUROPA – The Last Battle Part 3
  https://www.youtube.com/watch?v=O8hhhxO5K6o

  EUROPA – The Last Battle Part 4
  https://www.youtube.com/watch?v=HcjthpABKWY

  Linkkien kautta löytyy myös loput sarjan osat…

Comments are closed.