Koti Uutisia Rikos Iranin presidentti: Israel tukee Isistä

Iranin presidentti: Israel tukee Isistä

2

Iranin presidentti Hassan Rouhani vieraili kuluvalla viikolla YK:n yleiskokouksessa. Sen aikana hän syytti Yhdysvaltoja sekä Israelia terrorismista sekä sen tukemisesta.

”Israel hyökkää päivittäin Palestiinalaisten ja Libanonilaisten kimppuun. Viime aikoina myös Syyria ja Irak ovat olleet kohteena,” hän sanoi Fox Newsin haastattelussa. Hän jatkoi kertomalla että Israel tukee ”kiistatta” Isis-terrorijärjestöä. Rouhanin mukaan Israel on esimerkiksi tukenut järjestöä materiaalisesti sekä tarjoamalla hoitoa haavoittuneille Isis-terroristeille.

Rouhani ihmetteli myös Yhdysvaltojen ”terrorisminvastaisen sodan” logiikkaa: ”mihin Yhdysvallat meneekin, nousee terrorismin määrä huomattavasti alueella.”

Lähde: Times of Israel

2 KOMMENTIT

 1. Tämä asiahan on ollut selkeä jo vuosikausia. Miksi Isis ei ole koskaan hyökinyt israelia tai sionistisia yrityksiä vastaan?
  Kukapa sitä ruokkivaa kättä purisi.
  Isishän sa alkunsa al quaidasta, josta se erotettiin liian radikalisoituneena osana ja viimeinen niitti oli hyökkäys AlNusraa vastaan syyriassa. Leegion alkuperäinen johtaja oli jordanian al quaidan päämies.
  Hyvin rauhallisesti sai isis oleilla leireillä, jotka sijaitsivat usan tukiokohtien läheisyydessä, ei pommin pommia tippunut sinne tai muuta puhdistusta tehty vaikka olisi ollut erinomainen tilaisuus black oppsille.
  Samaa tukee myös se että kun venäläiset ja syyrian hallituksen joukot saavuttivat voittoja “kapinallisia” ja isistä vastaan, koki israel itkupotkuraivarin ja pommitti damaskoksen lentokenttää “kostona”, kuten myös usa ryhtyi leikkiin tulittamalla venäjän sotilaskoneita.
  Nyt kun usa on vetäytymässä irakista on isis alkanut vereksin voimin aktivoitumaan, edelleenkään israel ei ole kalifaatin kohteena vaan liittolainen.

 2. Israel, USA ja Saudi-Arabia tukee, rahoittaa, kouluttaa ja aseistaa
  ISIS-ja Al-Qaidan sunniterroristeja. Tämä on ollut tiedossa jo kauan.

Comments are closed.