Koti Uutisia Kotimaa Syntyvyys vähenee jo shokeeraavaa vauhtia

Syntyvyys vähenee jo shokeeraavaa vauhtia

9
Turku, Impivaaran jalkapallohalli elokuu 2017.

Syntyvyyden lasku on puhuttanut viime vuosina yhä enemmän. Suomalaisten syntyvyys vähenee jo shokeeraavaa vauhtia. Syntyvien lasten määrän arvioidaan jäävän tänä vuonna alle 45 000 lapseen, mikä on ennätyssurkea tulos.

Vuonna 2009 Suomessa syntyi yli 60 000 lasta. Vain kymmenessä vuodessa syntyvyydestä on hävinnyt neljäsosa. Lisäksi tilastoissa yhä kasvava osuus on ei-valkoisia lapsia, mikä pahentaa asiaa entisestään.

Kansallismieliset ovat yhä kasvavissa määrin tuoneet asiaa viime aikoina esille: syntyvyyden väheneminen yhdessä maahanmuuttopolitiikan kanssa johtaa väestönvaihtoon.

Lähde: Verkkouutiset

9 KOMMENTIT

 1. Syntyvyyden laskuun on muun muassa taloudellisia (ei varaa elätettäviin) ja sosiaalisia syitä (naiset pärjäävät ja haluavat pärjätä omillaan työelämässä, ei haluta vastuuta huollettavista). Ei kannata kuitenkaan panikoida. Vaikka väestönvaihto toteutuisikin, on kautta aikain kulttuureja syntynyt ja kadonnut. Kaikella on äärellinen aikansa, ja kaikki kulttuurit tulevat aikanaan katoamaan. Ehkä nyt on suomalaisten vuoro kadota.

  • Nuo rotumuukalaiset eivät kykene ylläpitämään mitään yhteiskuntaa näillä leveysasteilla kun infrastruktuuri romahtaa. Joten viimeinen mahdollisuus on omavaraisyhteisöissä jotka voivat toimia viimeisinä saarekkeina ja refugioina kun metropolialueet romahtavat. Siis käytännössä kuolevat kylmyyteen ja nälkään kun systeemit lakkaavat toimimasta kuten Etelä-Afrikassa. Sitten ne voidaan uudelleen asuttaa ja restauroida. Joten pohjoinen ilmasto on etumme toisin kuin muualla etelässä jossa arjalaiset ovat aikoinaan kuolleet tai sekoittuneet paikallisiin.

 2. — Ei maata.
  — Ei isänmaata.
  — Ei kotia.
  — Ei uskontoa.
  — Ei tulevaisuutta.
  — Ei mitään.

  Mitä järkeä on synnyttää lapsia maahan, jossa
  lapsilla ei ole tulevaisuutta.
  Aiempien sukupolvien työn ovat poliitikot raiskanneet ja hävittäneet.

  — Nekin lapset, jotka syntyvät, syntyvät kehitysmaalaisina köyhinä, joiden hengissä pysyminen riippuu siitä, että joku tuo ruuan lautaselle. Joka päivä. Aivan kuin jossain pakolaisleirillä.

  • Muutama seuraava sukupolvi saanee kokea paljon paskaa, kiitos poliitikkojen. Se ei kuitenkaan ole syy olla tekemättä lapsia, sillä lapsia tekemällä turvataan edes se teoreettinen mahdollisuus rodulliselle selviytymiselle. Ja seuraavista sukupolvista pääsee ainakin ne tähdet loistamaan, sillä luvassa ei ole mitään pullamössöaikoja.

   • Rodullinen selviäminen ei ole itsessään mikään tavoiteltava arvo.

    Mutta sellaisten rotujen, jotka oikeasti kykenevät empaattisen yhteiskuntamallin rakentamiseen ja ylläpitämiseen, on välttämätöntä pysyä hyvinvoivina ja voimallisina, sillä tämä on sivistyneen yhteiskunnan peruskivi.

    Globalisteille tällainen sivistys on myrkkyä, koska heidän tavoite on kaapata koko planeetta ehdottoman tyrannian rautaiseen otteeseen.

    Nyt globalistit ovat keksineet käyttää juuri synteettisen empatian propaganda-myllyä keinona nujertaa kansakunnat, vaikka heidän päämääränsä on luoda koko maailmasta kehitysmaa jossa ei ole keskiluokkaa, vaan nujerretut massat joita rikkaat huligaanit hallinnoi.

 3. Rodun jatkumisen vuoksihan tässä taistellaan. Nyt ne kännykät pois ja lapsia tekemään!

Comments are closed.