Koti Uutisia Ulkomaat Irakilaismies raiskasi suomalaisnaisen Tallinnassa – vain virolaismedia mainitsee etnisyyden

Irakilaismies raiskasi suomalaisnaisen Tallinnassa – vain virolaismedia mainitsee etnisyyden

4

Viime lauantaina aamuyöllä 23-vuotias suomalaisnainen joutui raiskatuksi Tallinnassa Raua-kadulla vajaan kilometrin päässä Viru-hotellista. Viron poliisin seksuaalirikosten yksikkö kiinniotti samana päivänä teosta 35-vuotiaan miehen vartiointifirman työntekijän tunnistamana.

Nainen oli kaikesta huolimatta pystynyt itse tekemään ilmoituksen raiskauksesta poliisille vain lyhyen ajan kuluttua tapahtuneesta. Iltalehti kirjoittaa, että tekijä ei ole Viron kansalainen, vaan hänellä on oleskelulupa.

Iltalehti kieltäytyy tuttuun tapaansa mainitsemasta tarkemmin raiskaajan rotua tai etnisyyttä, vaan puhuu tekijästä kiertoilmauksin. Iltalehti kenties yrittää myös vähätellä suomalaisnaisen kokemaa tuskaa kirjoittamalla, että nainen “ei tarvinnut lääkärin apua tapauksen jälkeen”. Suomenlahden eteläpuolella, missä poliittinen korrektius on asteeltaan huomattavasti lievempää kuin toisella puolella lahtea, aiheesta kirjoitti puolestaan Postimees kertoen uutisessaan raiskaajan olevan irakilainen.

Viron poliisista kommentoidaan ulkoilmassa tehtävien raiskausten olevan Virossa erittäin harvinaisia. Nyt tapahtunut ja uutisointi aiheesta antavat osviittaa siitä, ketkä nämä erittäin harvinaiset raiskaukset Virossa tekevät maan kamaralle Suomesta ja muualta Euroopasta rantautuessaan.

Lähteet: Iltalehti, Postimees

4 KOMMENTIT

  1. Yksikin nuotioon nukahtanut yrittää raiskata minut tai tyttäreni. .apan heti.

  2. Pitäisköhän tilata Postimees? Mahtaisi Suomen “älymystöä” kirvellä kun maahan tulisi sanomalehteä Virosta. Tuulahdus demokraatista vapautta.

    • Pitäisi, ja onhan verkkolehtiä joita pääsee lukemaan tilaamatta. Myös Delfi.ee uutiset ovat saatavilla netistä.
      Viron konservatiivipuolueen sivuilta (ekre.ee)saa tietoa ja linkkejä vapaista tiedonvälityskanavista.

Comments are closed.