Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Integroituminen – kansanmurha ennätysvauhdissa

Integroituminen – kansanmurha ennätysvauhdissa

3

Saamme lukea lähes jokainen päivä vastatulleiden maahanpyrkijöiden integroimisesta Pohjolaan. Ei ole mikään salaisuus, että kaikkien näiden ihmisten sopeuttamiseen uuteen maahan käytetään suuria summia. Vuosien saatossa on nähty, että tämä on ollut vähintäänkin vaikea tehtävä. Näemme epäonnistuneen integraation seurauksia päivittäin. Maahanmuuttajien tiheästi asuttamissa alueissa, joilla rikollisuus kukkii ja joilla se leviää yhä nuorempiin, ei ole mitään epätavallista.


Aiheessa painopiste on usein siinä, miten meidän pohjoismaalaisten tulisi käyttäytyä maahanmuuttajia kohtaan. Olen monesti miettinyt kysymystä siitä, voidaanko ja tulisiko integroitumisen halukkuus ylipäätänsä nähdä edes luonnollisena? Ihminen on laumaeläin, joka pitäytyy vaistonvaraisesti ensi sijassa omiensa parissa. Epävarmassa tilanteessa, kuten oudossa ympäristössä tai uudessa maassa, on ihmisillä tapana turvautua samankaltaistensa seuraan. Näin ollen maahanmuuttajille on aivan luonnollista solmia vahvoja siteitä kaltaisiinsa. Olen aivan vakuuttunut siitä, että me kaikki käyttäytyisimme samalla tavalla, mikäli olisimme vastaavassa tilanteessa.

Ei ole epätavallista kohdata niin kutsuttuja kansallismielisiä, jotka sanovat olevansa massamaahanmuuttoa vastaan, mutta jotka seuraavalla hengenvedolla sylkevät suustaan asioita kuten “kunhan vain käyttäytyvät maassa maan tavalla ja tekevät oikein” tai “kunhan he vain eivät ole muslimeita, vaan ymmärtävät meidän kristittyjen perinteiset arvot”. Minulla on tapana todeta, että integroitunut ja ruotsalaistunut henkilö tekee paljon enemmän vahinkoa pidemmällä aikavälillä kuin sellainen, joka seuraa vaistojaan ja joka asettuu asumaan esimerkiksi monikulttuuriseen Rosengårdin kaupunginosaan Malmössä.

Integraatio ei ole mitään tavoittelemisen arvoista. Loppujen lopuksi onnistuneesta integraatiopolitiikasta seuraa monikulttuurinen kaaos, joka on arkipäivää muun muassa USA:ssa ja Iso-Britanniassa. Koska integraatio on kerta toisensa jälkeen osoittautunut erittäin epäonnistuneeksi rakennelmaksi, tulisi se estää. Ei ainoastaan meidän, mutta myös niiden muukalaisten vuoksi, jotka tulevat tänne. Optimaalisesti toimiva yhteiskunta on homogeeninen. Vasta sitten voidaan todellinen menestys saavuttaa kaikilta osin.


Maahan saapuvien ihmisten pakottaminen – meidän mittamme mukaan – ”tekemään oikein”, ei ole mitään muuta, kuin jo olemassa olevien, eri kansanryhmien välisten eroavaisuuksien alleviivausta. Tämän tuhoavan ajatusmallin pohjana on kristillinen ajatus “me olemme kaikki samanlaisia”. Totuus on, että me kaikki emme ole pohjimmiltamme samanlaisia, vaan eri kansanryhmät luovat erilaisia yhteiskuntia, kulttuureja, uskontoja ja perinteitä. On suorastaan luonnonvastaista tunkea kaikkia samaan muottiin.

Lopputulos tällaisesta sekoittumisesta ei voi olla muuta kuin katastrofaalinen, koski se sitten ihmisiä, eläimiä tai luonnon elämää. Luonnossa erottelu on erittäin huomattavaa ja myös välttämätöntä elinvoimaisten kansojen jatkuvuudelle. Ihminen ei ole mikään poikkeus, vaan ainoastaan katastrofaalinen todiste siitä, miten rappeutuneeksi laji voi tulla, jollei se pidä itseään yhtenäisenä. Muiden elävien organismien tavoin meidän tulee välttää integroitumista, ennen kaikkea varmistaaksemme oman olemassaolomme. Tämän tulisi olla meidän ensisijainen tehtävämme, ei kansanmurhan edesauttaminen pikavauhdilla!

Paulina Forslund

Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Paulina Forslund kirjoittaa asiaa, kuten muissakin artikkeleissaan. Erinomainen suoritus suurperheen äidiltä löytää aikaa kirjoittaa.

  2. Meidän pitää pysäyttää maahanmuutto ennen kun ollaan samassa tilanteessa kun ruotsi! Suomenruotsalaiset eivät ole meidän ongeman , muukalaiset ovat meidän suurin ongelma! Muukalaiset pois suomesta!

    Terveisiä suomenruotsalaisesta!

  3. Käykää katsomassa rahmispossu.net. Siellä on paljon juttuja Ruotsalaisten ja Norjalaisten ongelmista maahanmuuttajien toimesta. Suomennettuna artikkeleita ja uutisia. Pahaa tekee, kun tietää, että Suomi hiihtää aina noiden kahden maan perässä joka asiassa….

Comments are closed.