Koti Uutisia Kotimaa I love me-messut kieltävät ensi vuonna turkiskauppiaat tapahtumastaan

I love me-messut kieltävät ensi vuonna turkiskauppiaat tapahtumastaan

18

I love me-hyvinvointimessut on päättänyt kieltää ensi vuoden osallistujalistaltaan turkiskauppiaat. Päätös tehtiin runsaan palautteen jälkeen.

Metelin nostajien joukossa oli esimerkiksi Oikeutta eläimille-järjestö. Tapahtuman edessä järjestettiin myös pieni mielenosoitus asian tiimoilta.

Lue myös: Kansallissosialismi ja eläinoikeudet

Lähde: Iltalehti

18 KOMMENTIT

  • Kyllä! Tuo turhuuden markkinoita palveleva eläinrääkkäys voisi jo loppua!

 1. Atria laajentaa 130 000 000 eurolla kanojen kidutus- ynnä murhausfasiliteettiaan. Eiköhän veronmaksajien rahoista lähde iso potti tuohon, sillä kanan ja sian syöminen naudan asemesta on “ympäristöreko” eli sikoja ja kanoja on helppo tunkea enempi neliömetrille. Juutalainen kun valtaa täällä pitää, niin eläinten ja ihmisten kidutus on sanomattakin selvä fakta.

  Turkisturhaus on sairasta touhua myös, mutta kun mitään lakeja ei rikota, niin touhu jatkuu. Siellä on ministeritasolla porukkaa omistajina, niin lait kyllä rukataan höllemmiksi, jos niikseen tulee.

 2. Viisi yhtiötä, mukaan lukien Monsanto ja DuPont, kontrolloivat jo 57% maailman siemenkaupasta. Turkistarhaus – nyt on itse asiassa opittu tekemään täysin nahan veroista materiaalia sienirihmastosta. Tähän liittyen on tulossa paljon uusia väkivallattomia tuotteita markkinoille:

  https://boltthreads.com/technology/mylo/

  “Livestock uses an astonishing 30% of the earth’s entire land surface and cattle rearing generates more global warming greenhouse gases, as measured in carbon dioxide equivalent, than all transportation methods. “

 3. Ruoan tuotanto on erittäin kusipäisen mafian hallussa globaalisti. Pelkästään se aivopesun määrä mitä tarvittiin vuosikymmenien ajan jotta hyväksymme luonnottoman, suuryhtiöiden myrkkyjen käyttöön pakottavan, maaperän tuhoavan tavan viljellä multa paljaana, oli ja on yhä aivan valtava.

  Näittekö otsikot muutama viikko sitten?! “Multaa riittää enää 20 vuotta koska eroosio ja tuhoisa viljely”.

  Jos katsot alaa olevan videon multabiologian professorilta, et enää joudu suuryhiöiden orjaksi, maksavaksi kahjoksi jolle nauraa jo kylän koiratkin. Tämä daami on sotajalalla maailman pinta-alasta jo 40% vallannutta tehoviljelya vastaan. Laita youtubeen hauksi:

  Elaine Ingham

  Kristine Nichols, Ph.D., Soil Microbiologist, USDA Agricultural Research Service

 4. Kemiallinen tehoviljely on yksi pankkiirien suurimmista huijauksista, miten saada tilalliset velka-orjikseen, tuottamaan heille ei-mistään.

  Tämä lähinnä ylläpidolle, edelleen vaikka jutun siemeneksi, tai tuttava-viljelijöille, jotka haluavat tuottaa enemmän ruokaa, ja lopettaa valtavien rahamäärien syöttämisen vuosittain lannoite- myrkky- yms. tuotteiden hankintaan.

  “Maassa on jo KAIKKI ravinteet mitä kasvit tarvitsevat. Mikorbit saavat ne kasville hyödynnettävään muotoon. Tehoviljelyn tehtävä on TAPPAA tuo mikrobiologia ja tehdä viljelijän rahallisesti orjaksi”.

  Maa-aines -mikrobiologian priofessori Elene Inghamin tube-videolta, powerpoint-esityksestä:

  “Eräskin viljeiljä hankki uuden ison uima-altaan, oltuaan konkurssin partaalla ennenkuin pelastimme heidät agro-teollisuuden kynsistä”.

  Agro-mafian kynsistä vapautumisen seurauksia:

  – Karja repi 90% vähemmän ruohoa juurineen, ruohonsiemenien vuosittaiset ostamiskulut pienenivät 20 000 dollarilla vuodessa/viljelysala

  -Typen tarve puolittui eka vuotena, säästö 100 000 dollaria. Seuraavana vuonna 50 000 lisäsäästöä, Jatkossa ei tarvetta ostaa yhtään typpilannoitetta

  -Lannoiteliete yms. muutetaan ravinteikkaaksi ainekseksi pelloille

  -Ei tauteja, ei haitallisia ötököitä

  -On kuultu että lehmät vasikoivat paremmin (vaatii vielä vahvistusta)

  – Sienirihmaston määrä mullassa lisääntyi viidestä prosentista kahdeksaanymmeneenseitsemään prosenttiin kolmessa vuodessa.

 5. Ei jumalauta mitä tekopyhää ja täysin maalaisrealismista irrallaan olevia kommentteja täälläkin.
  Suomalainen turkistarhaus on eettisempää kuin suomalainen perusterveydenhuolto. Elinkeino se on siinä kuin porkkanoiden kasvattaminen.

  • Kiinassa on ne eläinten ongelmat. Jos Suomi ei tuota turkiksia, niin Kiina kyllä tuottaa ja eläinten olot ovat saatanalliset. Suomessa tarhaus on inhimillistä ja turkistarhaus on pidettävä Suomessa!

   • No ompa todella “inhimillistä”. Tuntuisiko sinusta inhimilliseltä, jos eläisit sellaisessa pienessä häkissä koko elämäsi, jossa pääsisit hädintuskin kääntyyn, kunnes joku tulisi pistään kylmäksi, että saisi nyljettyä sinut? Pelkkää sairasta eläinrääkkäystä tuo on! Vain siksi, että jotkut rikkaat kusipäät saavat jonkun vitun turkiksen päällensä. Kukahan se tekopyhä on? Valot päälle.

    • Äärioikeistolaiselle ajattelutavalle, jota esim. jenkit, Israel ja persut pitkälti ajavat, on tyypillistä, että eläimet ja ylipäänsä luonto ovat vain ihmisten hyödykkeitä ilman itseisarvoa. Vastenmielinen ja lyhytnäköinen ajattelumalli, joka on tulossa tiensä päähän.

     Vastarinta.comille pisteet, että linkkasitte Oikeutta eläimille -järjestön jutun, vaikka OE ei käsittääkseni yleisesti nautikaan kansallismielisten suosiosta.

   • Eläimet selvästi kärsivät. Ja minkä takia? Että joku huora pitää turkiksen näyttääkseen muille huorille ja mulkvisteille että menestys on saavutettu.
    Porkkanoiden kasvattaminen on eettisempi elinkeino.

   • Jos Suomi ei tuota turkiksia, niin Kiina kyllä tuottaa -ajattelu on ongelman valkopesua; turhuuksien markkinoita palvelevaa eläinrääkkäystä ei tule toteuttaa missään päin!

 6. Ruotsalaista kansanpuoluetta ärsyttää suuresti turkistarhauksen pienikin arvostelu.

 7. Metsissämme elää valtavasti supikoiria, joita mestsästämällä saisi valtavan määrän turkiksia aikaiseksi, mutta luonnonturkit eivät ole haluttuja juurikin tarhauksen vuoksi.

  • Itse näin tänä vuonna metsässä lenkillä supikoiran, jolla oli neljä pientä, piipittävää pentua. Pääsin aivan läheltä katsomaan. Emo, muuten, lähti vähän niin kuin karkuun. No, en jäännyt liian pitkäksi aikaa häiritsemään. Minulla ei ainakaan ole haluja teurastaa luontokappaleita.

  • Vastenmielistä! Noiden kansanpettureiden paikka olisi tuollainen häkki missä ei pääse kääntymään edes ympäri. Odottavat siellä niin kauan kunnes joku tulee ja viiltää kurkun auki.

Comments are closed.