Koti Uutisia Kotimaa PS-nuorilta valtionavut pois – päätöksentekijät vasemmistolaisia

PS-nuorilta valtionavut pois – päätöksentekijät vasemmistolaisia

12

Opetus- ja kulttuuriministeriö on päättänyt lopettaa valtionavun maksamisen PS-nuorille valituskierroksen jälkeen. Lisäksi nuorisojärjestön tulee maksaa takaisin sille jo aikasemmin myönnetty 57 500 euron tuki.

PS-nuoret kertovat vievänsä päätöksen oikeuteen. Heidän mukaan kyseessä on poliittisista syistä johtunut päätös, joka tarkoittaa käytännössä poliittista syrjintää.

Tämä oletus tuskin on mitenkään täysin tuulesta temmattu, sillä päätöksen tehneet Mikko Cortés Téllez sekä Esko Ranto ovat molemmat poliittisia aktivisteja. Tellez on avoin kulttuurimarxisti, jonka nimi löytyy esimerkiksi vasemmistojohtaja Veronika Honkasalon tukijoiden joukosta. Esko Ranto taas on pitkäaikainen SDP-veteraani.

Virallisesti päätös johtui yhdestä twiitistä, jossa Suomen tulevaisuuden ei toivottu näyttävän ruskealta. Kulttuurimarxilaisen logiikan mukaan siis tulevaisuudelta ei saa toivoa tietynlaisia tulevaisuuden näkymiä. Jos joku esimerkiksi esittäisi toiveen, että valtion virastoissa ei tulevaisuus ei näyttäisi liian valkoiselta (=positiivinen syrjintä), voisi Opetus- ja kulttuuriministeriö vetää mahdolliset tukensa pois. Emme kuitenkaan pidätä hengitystämme odottaessamme marxistien tunnustavansa tuplastandardinsa.

Lähde: PS-nuoret

12 KOMMENTIT

 1. Noh persut tulevat joka tapauksessa voittamaan seuraavat vaalit ja opetus- ja kulttuuriministeriökin tulee menemään uusiksi, niin katsotaan palautuuko tuet ps-nuorille, jossa tuntuu olevat kaikkein potentiaalisinta väkeä kansallismieliseen rintamaan.

 2. On hienoa että ps-nuoret tuntuvat olevan vähän enemmän asian edellä kuin itse perussuomalaiset.

  • Niin se muuten on joka puiolueessa. Nuoret ovat osa persupetosta. Samanlaista populistista huijausta muissakin kunkin puolueen oman linjan suhteen

 3. Himo Sionin “mertentakaiset ystävät” kyllä hoitavat rahat PerusSionisteille — älkää peljätkö.

   • No kyllä varmasti tulee. Siellähän Soinin mukaan hänen puheensakin kirjoitettiin

   • Kännipäissään meni läskisäkki myöntämään asian. “Merentakaiset ystävät” oli termi, jota hän näistä käytti.

     • Soini hehkutti silloin myös sitä jenkkiläistä neekeriystäväänsä, joka oli mies jütkün takana.

      Ihan ihme läppää tuo koko puolue… Avoimesti IS:ssa poseeraa neekerin kanssa, kehuu että apua ynnä rahoitusta saadaan “merentakaisilta ystäviltä” ja menipä tuo silavapussukka sanomaan eräässä tentissä (löytynee yhä ‘tubesta): “MINÄ OLEN SUURI ISRAELIN YSTÄVÄ!”

      Huhtasaarella roikkuu kaulassa myös Daavidin tähti eli paholaisen merkki. “Judeo-kristillisyyttä” ei ole olemassakaan, sillä aito kristinusko l. usko Jeesukseen on ikiaikainen juutalaisuuden vihollinen ja sen totaalinen vastakohta!!

      Sitten oli vielä jotakin ihme “rukousaamiaisia”, mutten tiedä mitä mokoma edes tarkoittaa. Tuskinpa mitään hyvää, kuten tuppaa olemaan näiden turhien uussanojen kanssa.

   • “Enpä usko että meille tulee jutkuilta rahaa”, pohti PS-nuori.

    “Jokainen suomalainen puolue ja sen jokainen ehdokas on juutalaisen asettama ja hyväksymä.”
    —Lääk.tiet. lis. Vesa-Ilkka Laurio, suuri suomalinen revisionisti

 4. Jostain se raha hallitusneuvottelujen suklaakonvehteihin ja muihin kuluihin piti ryövätä. Loppulasku oli 595396 €

Comments are closed.