Koti Uutisia Kotimaa Huumeet virtasivat Seinäjoen hiphop-festivaaleilla

Huumeet virtasivat Seinäjoen hiphop-festivaaleilla

12
An Alternative View: 2014 Coachella Valley Music and Arts Festival – Day 2. INDIO, CA – APRIL 12: (EDITORS NOTE: Image was processed using Digital Filters.) Rapper Jay-Z performs performs onstage during day 2 of the 2014 Coachella Valley Music & Arts Festival at the Empire Polo Club on April 12, 2014 in Indio, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for Coachella.)

Seinäjoki Hiphop Festival työllisti niin poliisia kuin ensihoitajia. Huumeet, väkivalta ja alkoholi tuntuivat olevan rappiotapahtuman keskipisteessä. Tapahtumaviikonloppuna poliisille paljastui 34 huumerikosta, joista 30 oli huumeiden käyttörikoksia. Kiinniotettujen määrä on luultavasti festivaalien huumausaineiden myyjien ja käyttäjien todellista lukumäärää paljon pienempi.

Poliisi takavarikoi rappiojuhlien aikana marihuanaa, amfetamiinia, metamfetamiinia, LSD-lappuja, ekstaasia ja huumaavia lääkkeitä. Tämän lisäksi kaksi nuorta jouduttiin toimittamaan sairaalahoitoon heidän käytettyään niin kutsuttua muuntohuumetta, joka tunnetaan nimellä lakka. Paikalta takavarikoitiin myös huumeiden käyttövälineitä.

Tapahtumapaikalla ja sen välittömässä läheisyydessä sattui myös useampi pahoinpitely. Rikokset näkyivät Seinäjoen poliisivankilassa, jossa viikonlopun vietti 33 henkilöä, joista puolet oli festivaalin asiakkaita. Rappiojuhlat huomattiin myös ensiavussa, jossa lisäväestä huolimatta oli vaikeuksia hoitaa potilaita ilman ruuhkaa.

Yleisimmät oireet olivat yliannostukset, pahoinpitelyvammat ja tajunnan tason lasku.

Lähde: Yle

12 KOMMENTIT

 1. Samanlainen rappiofestivaali on Blockfest Tampereella, hiphoppia, huumeita, rotumuukalaisia, päihtyneitä ja kaikkea muuta saastaa mitä tälläinen “musiikki”tapahtuma pitää sisällään.

  • Autonpolttajien kokoontuminen à la fatta.

   Tuolla saa HI-V:n jo pelkästä läsnäolosta, ma luulen. Viimeistään “musiikki” antaa sen kävijöille.

  • Kuvaavaa on se, että mm. Blockfestin aikaan koirilla tehty huumausaineiden etsintäoperaatio tuotti lyhyessä ajassa sellaisia tuloksia, että asioiden käsittely ruuhkautui muutamassa hetkessä.
   Lähde: poliisi.fi

 2. Aiemmin Savossa järjestetyssä ÄÄRIoikeiston konsertissa ei ollut mitään tuollaisia ongelmia ja lehdistön mielestä se oli kaikista kauhistuttavin konsertti.

  Suomalaisten nuorten myrkyttäminen huumeilla on valtamedian toimittelijoiden mielestä huomattavasti myönteisempi asia kuin kansallissosialistien terveet elämäntavat.

  • Totta kai! Juutalainen dialektiikka vaatii kaiken kääntämistä 180°: perverssi on luonnollista, ruma kaunista, sairas tervettä, tuhoisa kannatettavaa jne.

 3. Nuoret katsovat ylöspäin näitä individualisteja. Huumeet ovat osa arkea näille modernin musiikin pyhimyksille.

 4. Sielä missä on “konsertti”, “keikka” tai “festari” niin sielä on aina huumeita. Esim. Himos-festareilla kiinni jääneet käyttäjät ja kauppiaat yhytetään poikkeuksetta vartioideun alueen sisäpuolelta. Ei voi välttyä ajatukselta että diilerit päästetään sisälle “takaportista” ja järjestäjät saavat provikkansa myynnistä.

  Sama meininkin on muissakin tapahtumissa. Jos tuonne tuotaisiin huumekoiria niin johan kansa juoksisi karkuun. Tai, portista pääsisi ani harva sisälle.

  Ja kun nuoriso oppii sen missä festareilla on huumeita laajimmin ja helpoimmin saatavilla, niin sinne mennään seuraavanakin vuonna. Ja kun katsoo niitä ihan aikuisiakin jotka pörrää sekopäissään, niin monta vuotta on jo kokoonnuttu samoille tajunnan sekoittaville lähteille.

  • Keski-Euroopan isoissa tapahtumissa ja klubeilla käynneennä voin sanoa, että tältä se juurikin vaikuttaa: tietyt diilerit päästetään sisään tutkimatta.

   No, on Helsingin keskustassakin klubi, jossa irakilaiset/iranilaiset diilaavat melko avoimesti.

 5. Vanhana DJ:nä ja musiikkimiehenä (hip-hop ja rap lähellä sydäntä myös) huvittaa vain nämä nykyiset pellet ja tuo AIDS-musiikki. Sillä ei ole mitään tekemistä wanhan koulun hip-hopin kanssa. Lahjattomien vassareiden sielutonta paskaa. Flow-festarit ja nuo muut ovat kaikki helsinkiläisten hinttien ja muiden mielisairaiden touhuja. Kukaan terve ihminen ei tuonne mene. Napalmia niskaan, niin päästäisiin noistakin eroon.

 6. Gamma/lakka on “hyvää” kamaa. Olen nähnyt kun tyttö paskoi itsensä aivan totaalisesti juotuaan annoksensa siideriin sotkettuna. Juoksi vessaa kohti, mutta matkalla suoli petti ja paskaa valui lahkeista. ¦D Vieläkin naurattaa tämä elävä muisto minua kovin.

 7. Taidampa tästä edes repiä kaikki tarrat ja julisteet jotka mainostavat tuollaista tapahtumaa. Kotikaupungissani olen törmännyt muutamiin sellaisiin. ..

  • Aina revitään mätäpäänistien ja sateenkaarisyöpäläisten tarrat pois ja liimataan hakaristit tilalle.

Comments are closed.