Koti Uutisia Hörbyssä uusi “alaikäisten” siirtolaisten tekemä joukkoraiskaus

Hörbyssä uusi “alaikäisten” siirtolaisten tekemä joukkoraiskaus

2

Hörby on pieni, reilun 7 000 asukkaan pikkukaupunki Ruotsin Skånessa. Nyt kaupungin maalaisrauha näyttää olevan mennyttä. Kunnassa majailevat siirtolaiset ovat koko kesän häiriköineet naispuolisia asukkaita, ja poliisille on tehty puolenkymmentä rikosilmoitusta raiskauksista.

Viimeisimpänä on joukkoraiskaus heinäkuun lopulta, jolloin neljä “15–17-vuotiasta yksin saapunutta alaikäistä” raiskasi nuoren naisen. Miehet vangittiin, mutta heidät päästettiin vapaalle jalalle “alaikäisinä”. Tunkeutujilla ei ollut sosiaaliturvatunnuksia, toisin sanoen he ovat olleet maassa vasta muutamia viikkoja.

Poliisi ja syyttäjä ovat muuten hyvin vaiteliaita tapausten suhteen, mutta se kuitenkin tiedetään, että heinäkuun lopun joukkoraiskaus saattoi olla tosiasiassa isompikin joukkoraiskaus, sillä syytelistalla ovat raiskaus, törkeä raiskaus, raiskauksen yritys, seksuaalinen ahdistelu yms.

Syyttäjän mukaan tekijät laskettiin vapaalle, “koska alaikäisten vangittuna pitämiselle pitää olla painavat perusteet”. Kuvassa yksi alaikäinen:

Vuonna 1998 syntynyt Milad Merpur.
Vuonna 1998 syntynyt Milad Merpur.

UK_Horby_syyte1

UK_Horby_syyte2

UK_Horby_syyte3

Lähde: PaavoTajukangas.com

2 KOMMENTIT

  1. Voi pyhä yksinkertaisuus!!! Muslimien “paratiisi” matkalla Paratiisiin. Tosin väkisenmakaamiseen joutuu “maallisesti” näkemään hieman vaivaa. Ja pitää poliisillekin “ilmoittautua”, että tietävät olla asiasta hiljaa. Kantaruotsalaismiehen “vastaavasta” sitten pidetäänkin meteliä ainakin viisinkerroin!!!

  2. Kuvassa edelleenkin alle kolme vuotias lapsonen. Eihän tällaiselta voi odottaa aikuisen käytöstä. Pojalle täytyy opettaa alusta asti, ettei sovi raiskata kaikkia, jotka eteen sattuvat. Kotouttaminen pielessä, ei mikään muu. Li Andersson bannasi sähköpostista, mutta joku voisi ehdottaa adobtoimaan tämän insinöörin, ettei joudu takaisin sotaan ja vainoon. Hui!

Comments are closed.