Koti Uutisia Kotimaa Homoryhmä vaati poliittisia murhia itsenäisyyspäivänä – PolPo salli

Homoryhmä vaati poliittisia murhia itsenäisyyspäivänä – PolPo salli

8

Poliittinen poliisi (PolPo) uhkasi ennen itsenäisyyspäivää kansallismielisiä, että “kiellettyjen symbolien” tuominen marssille voisi johtaa viranomaisten hyökkäykseen marssijoita vastaan. PolPon suhde äärivasemmiston marssirekvisiittaan oli huomattavasti sallivampi.

Jopa valtamediassa on kirjoitettu, kuinka Helsinki ilman natseja -nimiselle äärivasemmistomarssille osallistuneista monet heiluttivat Neuvostoliitosta tuttuja lippuja viranomaisten siunauksella. PolPon mukaan Stalinin murhakoneiston symbolit olivatkin “poliittisesti korrektimpia” kuin kansallismielisten muinaispohjoismainen kuvasto. Viranomaisten suhde eri ryhmien symboleihin heijastaa eliitin vihaa suomalaista kulttuuria ja yleisesti valkoista rotua kohtaan.

PolPo hyväksyi jopa äärivasemmistolaisten homojen banderollin, jossa nämä uhkasivat murhata “fasistit”. Vaikka murhauhkaus ei ollut järin uskottava banderollin kantajien AIDS:n rappeuttaman olemuksen vuoksi, sopii kysyä, miksi PolPo pitää poliittisia murhia hyväksyttävämpänä ilmiönä kuin omien esi-isien kulttuuriperinnön vaalimista.

Lähde: Twitter

8 KOMMENTIT

 1. Selvä laiton uhkaus, vieläpä nimetty uhkaajat (These faggots), eli ilmeisesti vähintään banderollin kantajat tai laajemmin marssiin osallistuneet. Kyse on vielä viharikoksesta ja mahdollisesti vielä vakavaan rikokseen yllyttämisestä.
  Tämän hyväksyminen Polpon taholta on vahvasti epäsuhteista kun huomioidaan kansallismielisiltä kielletyt tunnukset “hyvän maun vastaisina”.
  Ei ole mikään suuri salaisuus, että Polpon henkilöstöstä suuri osa kuuluu vähemmistöihin, tällä voi olla vaikutuksensa päätökseen hyväksyä homoryhmän uhkaus.

 2. Siellä oli myös toinen lakana jossa luki jotenkin näin että: “Smash the cis-tem” eli hetero-systeemi pitäisi murskata. Transut siis haluaa tuhota heteroiden rakentaman yhteiskunnan? Koska myös Helsingin poliisi kannattaa monikulttuurisuutta joka Ruotsissa on jo aiheuttanut paljon vahinkoa yhteiskunnalle, ei liene mikään ihme että myös transut saavat julistaa tuhoa ja kuolemaa suomalaisille poliisin hyväksymänä.

  Suomalaisten rakentaman yhteiskunnan tuhoaminen sekä isänmaallisten suomalaisten (joita vasemmisto leimaa fasisteiksi) kuolema on poliisihallituksen mielestä oikein, mutta suomalaisten puolustaminen on väärin ja siitä pitää tehdä laitonta.

  Jännä myös huomata miten mediassa seksuaalivähemmistöt esitetään aina niin pelkkää vaaleanpunaista rakkautta täynnäolevina viattomina sorron uhreina, mutta aina näissä anarkistien mielenosoituksissa seksuaalivähemmistöt esiintyy ihan avoimesti heteroita vihaavina, murhanhimoisina räyhääjinä jotka haluavat päästä pahoinpitelemään vihaamiaan heteroita.

 3. “PolPon mukaan Stalinin murhakoneiston symbolit olivatkin ”poliittisesti korrektimpia” kuin kansallismielisten muinaispohjoismainen kuvasto.”

  Poliisi hyväksyy itsenäisyyspäivänä tuhansia suomalaisia murhanneen hyökkääjän lipun heiluttelun sekä suomalaisille kuolemaa tahtovien kommunistien räyhäämisen. Se kuulemma edustaa hyvyyttä ja isänmaallisuus pahuutta.

  Maanpetturuuden ylistäminen itsenäisyyspäivänä sotaveteraanien silmien edessä on mahdollista silloin kun maanpetturit istuvat hallituksessa, mediassa sekä poliisijohdossa.

 4. Monet miettivät että miksi Helsinki on niin mätä? Juutalaiset taas?

  HUOM: Espoossa kuopattiin juuri pormestarimalli, koska “se voi keskittää valtaa liikaa yhdelle henkilölle”. Espoossa vain Vihreät kannattivat tätä ehdotustaan.

  Helsingin pormestarina on ollut nyt pari vuotta JAN VAPAAVUORI (Kok). Entä sitten?

  Huomaa että hän on nimenomaan juutalaisen juonittelijan Ben Zhyshkowitzin “BENIN TALLIN” kasvatti.

  Apulaispormestarit Helsingissä:
  Pia Pakarinen (Kok)
  Anni Sinnemäki (Vihr)
  Nasima Raszmyar (Sdp)
  Sanna Vesikansa (Vihr)

  Sanna Vesikansa (Sosiaali ja Terveystoimen apulaispormestari on osallistunut tyypilliseen vihervas-kokoukseen siitä mitä tehdä lastemme tunnustetusti lisääntyneelle pahoinvoinnille. Yhä useampi koululainen voi pahoin. Syyksi ei kerrota matu-invaasiota.

  Mutta se että asia tiedostetaan, ilmenee ratkaisupuolella. Vesikansa ehdottaa että:

  1. “Diversiteettiä ei pidä pelkästään sietää, vaan sitä pitää YLISTÄÄ”. Lapsille pitää siis toitottaa että multikulti on RIKKAUS, ja kunhan tämän sisäistät, niin voit jo paremmin.

  2. Lapset pitää SIEDÄTYSHOITAA kestämään enemmän kolhuja arjessaan. Käyttävät tuosta eri ilmaisua, “kasvattaa resilenssiä”.

 5. Nyt pelottaa. Onneksi pystyn yksinäni hoitelemaan pikkubussillisen tuollaisia HIV:n ja syfiliksen runtelemia, käveleviä jätöksiä.

 6. Ihmiset jotka puhuvat suvaitsevaisuudesta, erilaisuuden ymmärtämisestä ja hyväksymisestä, uhkaavat tappaa fasisteja, eivätkä taatusti ole tutustuneet siihen mitä fasimsi on.

Comments are closed.