Koti Uutisia Kotimaa Sisäministeri Ohisalo: Kansallissosialismi aatteena kiellettävä, “Kyse ei vain väkivallasta”

Sisäministeri Ohisalo: Kansallissosialismi aatteena kiellettävä, “Kyse ei vain väkivallasta”

24
Maria Karoliina Ohisalo.

Poliittinen eliitti joutui tänä vuonna toteamaan, ettei Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kieltäminen oikeudessa kyennyt tappamaan kansallissosialismia Suomessa. Vihreän sisäministerin Maria Ohisalon mukaan seuraavaksi onkin kiellettävä koko kansallissosialistinen aate.

Ohisalo kommentoi asiaa juutalaisen Erkko-säätiön omistaman Helsingin Sanomien haastattelussa. Sisäministeri oli erityisen vihainen kansallissosialistiselle Kohti Vapautta! -liikkeelle, joka on alkanut järjestää säännöllistä toimintaa tänä vuonna.

Sisäministerin mukaan on “huolestuttavaa”, että Kohti Vapautta! tahtoo suojella “suomalaista verilinjaa”. Näin todetessaan Ohisalo käytännössä myönsi, että hänen edustamansa eliitin tehtävä on nimenomaisesti tuhota suomalainen verilinja. Eliitin aseita ovat massamaahanmuutto ja rodunsekoitus.

Ohisalo painotti, että “kyse ei ole vain väkivallasta”. Sisäministeri linjasi, että jo pelkkä kansallissosialististen mielipiteiden rauhanomainen ilmaisu synnyttää niin suurta yhteiskunnallista kuohuntaa, että aate täytyy kieltää.

Sisäministerin silmissä on siis yhdentekevää, ajavatko kansallissosialistit asiaansa fyysisen väkivallan vai väkivallattoman yhdistystoiminnan kautta. Eliitti on tänä vuonna selvästi linjannut, etteivät kansallissosialistit voi parantaa asemaansa viranomaisten silmissä sitoutumalla väkivallattomuuteen.

Lähde: Helsingin Sanomat

24 KOMMENTIT

 1. Itsenäisyyspäivänä Helsingin kaduilla raikui huudot:
  Maria Ohisalo – Kansanpetturi!
  Taisi suuttua kun kansa ilmaisi, että mitä mieltä olemme tuosta äärisuvakki lehmästä.

 2. Mikään laki, sääntö tai kielto eivoi säädellä ihmisten mielipiteitä tai moraalikäsityksiä, puhumisen voi kieltää, mutta se aiheuttaa ajan mittaan voimakkaan vastareaktion. Näitä vastareaktioita ovat vallanvaihdot ja vallankumoukset, Ohisalon puna-vihreä diktatorinen asenne nopeuttaa näitä muutoksia.
  Tuskin muuten Ohisalo ja muut kulttuurimarxistit ajattelevat, että kun valta vaihtuu, lainsäädäntö jää ja vihervassari aate voidaan kieltää.

 3. Luuleeko Ohisalo, että aate katoaa kieltämällä; se kun ei katoa mihinkään, ei vaikka tämä suomalaisvihamielinen nainen seisosi päällään. Kansallissosialismi on ainoa varteenotettava tie, joka voi pelastaa Suomen ja suomalaisuuden totaaliselta tuholta. Kansallissosialismin nousu on itsestään selvää, kun kansaa on kurjistettu ja sorrettu tarpeeksi pitkään. Nyt ollaan siinä tilanteessa, että näin on tapahtunut, ja kansallissosialismin nousua ei pysäytä enää mikään.

  • Kansallissosialismi on käytännössä luontainen jatke perheen ja suurperheen asioiden hoidon mallille.

   Isä ja äiti huolehtivat lapsista ja niin edelleen. Laajennetaan tämä käsiten koko kotimaahan. Kansallissosialismia.

   Muita näkemyksiä?

   • No kuten nimesi kertoo niin kansallissosialismi on totaalisuudessaan Nature’s Law eli Luonnonlait! Eli kyllä kuuluu perhe siihen, isona osana.

 4. mietitiäänpä onko pidemmön päälle parempi, ettå tälläset stalinistit pyörii siellä vallassa. voiko siinä käydä niin, että kun olot nopeasti muuttuu paskemmin kansa herää. voiko kansallisosialismia harjoittaa, jos se on kiellettyä. mielestäni voi ja pitää. koko touhuun pitäisi tuoda 50 astetta lisää radikaalia toimintaa. tuhkasta se fenix nousee. enemmän kieltoja enemmpn radikaalia toimintaa. mitä jos aletaan vaan marssimaan ilman noteeraamista kielloista ja laista, koska selvää on että laki rikkoo meitä. suomalaiset ei toki helpolla lähde mukaan, mutta kun huomaavat, että toiset uhraavat itsensä, kyllä he lähtevät. mitä horst wesselin tarinaa lukenu, niin samanlaisia vaikeuksia ja kieltoja yms oli jo siihen aikaan

  • Radikalisoitumiseen johtavat vain omat kokemukset.
   1920 luvun keskivertosaksalaiset näkivät nälkää, elivat kurjuudessa ja moni heistä olivat karaistuneet rintamasotilaat, jotka eivät epäröineet toimimaan kun tilanne sitä vaatii; kansallisaate oli vahva ja kollektivismi pääperiaatteena kaikilla ryhmillä.
   2020 luvun keskivertosuomalaiset ovat sheeple jolla rehu ei ole koskaan loppunut kaukalosta, elävät onnellista lampaiden elämää, kansallisaate on korvattu homostelulla, ei ole yhteisiä lauluja enää; individualismi pääperiaatteena, perusteeton itsetyytyväisyys. Nämä eivät innostu mistään sankariteoista, sheeple katsoo kaiken ulkopuolisena, ihan kuin katselee elokuvaa.

   Sheeplen herääminen tapahtuu vain sheeplelaisten omien kokemusten kautta. Rehun on loputtava kaukalosta, piiskaa tai nöyryytystä on saatava muukalaiselta tai virkavallalta – se on välttämätön vaihe kansan radikalistoitumisen tiellä. Nykyiset hallitsijat eivät pysty hallitsemaan tulevaa kriisia, ja Suomen erittäin heikon taloudellisen tilanteen takia voi olla, että romahdus tapahtuu lähivuosina. “Eliitti” ei osaa hallita edes rauhan aikana, ja korruptiolla (heidän päätyökalulla) demokratian ongelmat ei ole ratkaistavissa.
   Ei ole olemassa pysyvää ratkaisua kuin kansallissosialismi, mutta siihen kansan on kypsyttävä ja se vie aikaa. Ei kuukausia, vaan vuosia. Se on supermaratooni.

 5. Rohkea veto kieltää kansallissosialismi ja siihen nojautuvat poliittiset liikkeet kuten hänen oma puolueensa virheet.

 6. Joku saisi mieluusti puhkaista tuon vahanuken kuplan.Ei tulisi harmia enempää tälle valtiolle

 7. Ei aivopesusta herännyt ihminen enää uudelleen voi vaipua vegetaariseen tilaan. Sen tietää- ja sitä pelkää pankkimafia, talmudistit ja pseudoeliitti. Kuten itsenäisyyspäivän puheissakin sanottiin: ajatusrikoslait, mielivalta ja totalitarismi tulee pyyhkimään yli pohjolan. Kun yhä paheneva nationalistien vaino jatkuu, ja nykyinen painajaishallitus tekee kaikkensa tukahduttaakseen kaiken opposition ja eliittiin kohdistuvan kritiikin. Tämä kaikki johtaa yhä enenevässä määrin kansan radikalisoitumiseen, sillä jatkettu maanpetturuus, matutulva ja muut radikalisoitumiseen johtavat tekijät eivät ole poistuneet tästä maasta mihinkään.

  • Helsingin Sanomat totesi viime viikonloppuna, ettei maahanmuuton vastustelulle ole perusteita, koska tänä vuonna on tullut vain 100000 sotaa ja vainoa pakoon jonnekin Euroopan maihin. Suomestakin on hakenut turvapaikkaa vain kolmisen tuhatta henkilöä. Tiedostavan kansanosan sanavarastoon ei täten kuulune varautuminen. Olettaisin että tällä logiikalla myöskään sotaan ei tarvitse varautua rauhan aikana, koska eihän Suomea nyt uhkaa mikään aseellinen hyökkäys. Ja tuppaahan asian laita olemaan niin, että vihervasemmisto vähentää puolustusmenoja.

   “…etteivät kansallissosialistit voi parantaa asemaansa viranomaisten silmissä sitoutumalla väkivallattomuuteen”

   Ovatko kansallissosialistit sitten sitoutuneet väkivallattomuuteen? Onko siihen ollut tarvetta eli onko näyttöä siitä, että sitoutuminen väkivallattomuuteen olisi joskus vähentänyt ajatusrikollisuuden moitittavuutta viranomaisten silmissä? Minusta näyttää siltä, ettei esimerkiksi edustaja Räsänen ole tarvinnut väkivaltaa joutuakseen ajatusrikostutkinnan kohteeksi. Hänen aatettaan ei ehkä olla aivan vielä kieltämässä, mutta siihen saatetaan kohta joutua menemään, jos syyttäjä Toiviainen alkaa lukea Raamattua tarkemmin.

   • Hesarin toimittaja ei oivalla sitä että jos v. 2015 ryntäys ei olisi herättänyt niin paljon vastustusta Euroopassa, niin se olisi jatkunut seuraavinakin vuosina. Tuon ryysiksen hoito on edelleen pahasti kesken lähes koko Euroopassa ja nykypolitiikalla jää hoitamatta. Holtitonta maahanmuuttoa voi vastustaa vaikka ei olisi kansallissosialisti. Soinin hillotolppa ja siniset oli paha harharetki, tuskin persut Halla-ahon johdolla rupeaisivat sellaiseen vaikka pääsisivät hallitukseen, ja muut puolueet tietävät sen.

   • Tästä tuli mieleeni eräs tarina. Voitte jokainen itse miettiä, mitä se merkitsee.

    Mies osti 200 vuotta vanhan talon. Talon kuisti todettiin huonokuntoiseksi. Kuisti täytyisi siis uudistaa, sillä se oli turvallisuusriski. Joku kuitenkin vastusti kuistiin kajoamista, sillä kyseessä oli vanha, suojeltu talo. Mies oli kuitenkin tutkinut talon papereista kuistin olevan vain kolmattakymmenettä vuotta vanha lisäys taloon, ei alkuperäistä tekoa. Tähän talon suojelusta vastaava viranomainen — sama joka totesi kuistin vaaralliseksi — vastasi: “Miten luulet että kuistista voi ikinä tulla 200-vuotiasta — kuten talosta — jos se nyt reilun parinkymmenen vuoden jälkeen jo puretaan?”

 8. Tajuaako kansa miten vähällä älyllä tätäkin maata johdetaan?
  Kuka noita perkele äänestää?

  • Nuo ovat vain typeriä reppanoita, jotka luulevat olevansa puikoissa. Oikeastihan kaikki päätökset tehdään jossakin ihan muualla. Säälittävään jamaan on mennyt tämä maa. Toivottavasti EU:sta päästään eroon nopeasti, ennen kuin kaikki toivo on mennyttä.

  • En väitä itseäni viisaaksi, mutta kyllä tässä maassa taitaa olla vitun paljon tyhmää porukkaa kun äänestystulosta katsoo.

 9. Jee! Nyt meillä on vihreä sisäministeri Ohisalo, hinttari ulkoministeri Haavisto ja pääministerinä punavihreä demari 34-v Marin. Meillehän nauretaan ulkomailla eikä kukaan pidä enää Suomea uskottavana. Vittu että hävettää.

  • Juuri A-studiossa ministerit Ohisalo ja Andersson kertoivat hymy huulilla Suomen näyttävän nyt esimerkkiä koko muulle maailmalle! Varoittava esimerkki jos joku.

  • Komppaan, enemmän alkaa menä aikaa luonnonmukaisen vilejemisen videoita katsoessa. Luonnossa kaikki kasvaa ilman ihmisen puuttumista asiaan.

   Miksi siis kyntää peltoja? Todellinen syy on että se on tehokkain menetelmä tuhota maaperän ravintoketjut sekä kasvien suojeluverkostot niin että pitää ostaa lannoitteita ja tuholaismyrkkyjä.

 10. Joku sanoi “neekeri”, jossain oli hakaristi.

  Lopputulos: Sisäministeri Ohisalo on hätätilassa ja KRP aloittaa ykköstutkinnan….

Comments are closed.