Koti Uutisia Hollywoodia halutaan Lappiin

Hollywoodia halutaan Lappiin

3

Lapissa on juuri nyt meneillään iso kampanja, jossa tahdotaan markkinoida Lappia kuvauspaikkana kansainvälisille elokuvayhtiöille. Tavoitteena haastaa muun muassa Islanti kuvauspaikkana. Osa mainoskampanjaa on elokuvayhtiöiden edustajien kuljetus pitkin Lappia, missä heille esitellään mahdollisia kuvauspaikkoja. Projektia vetää Lapin elokuvakomissio.

Syy sille, miksi Lapista halutaan tehdä elokuvakeidas, on raha. Esimerkiksi Islannissa isot jopa 300 henkilön kuvausryhmät voisivat tuoda Lappiin isoja rahamääriä ja kysyntää hotelleille ja muille palveluille. Lapin etu verrattuna esimerkiksi Kanadaan on elokuvakomission mukaan se, että Lapissa niin palvelut kuin lentokentät ovat erämaata paljon lähempänä kuin Kanadassa.

Elokuvayhtiöitä houkuttelevat Kanadassa ja Suomessa arktiset maisemat sekä lumi. Elementit ovat monessa elokuvassa avainroolissa.
Lähde: Yle

3 KOMMENTIT

  1. Juu tervetuloa vaan Weinsteinit ja muu Hollywoodin jutkusaasta tänne nussimaan meidän shiksat puhki.

    • No hyvähän se olisi saada nyhdettyä niiltä muutama miljuuna lappilaisten yrittäjien hyväksi. Tuskinn ne sinne tulee Pohjois-Israelia perustamaan. Rahat pois globalistisiionisteilta ja on sitä leffaväessä varmaan ihan normi-ihmisiäkin?

  2. Ottakaa vain jutku-yhtiö Lappiin… ja kas kummaa Lappi onkin jutkujen omistuksessa kivijalasta torniin.

Comments are closed.