Koti Uutisia Pakolaisia karkuteillä Ruotsissa

Pakolaisia karkuteillä Ruotsissa

3

Torstain ja perjantain välisenä yönä 14 pakolaista karkasi Ruotsin maahanmuuttoviraston säilytystiloista Göteborgissa. Tapaus tuli ilmi, kun maahanmuuttoviraston työntekijä huomasi rikotun ikkunan. Kun tämä laski paikalla olevat henkilöt, hän huomasi, että 14 henkilöä oli kadoksissa. Poliisi yritti jäljittää karanneita pakolaisia koirapartiolla, mutta heitä ei tavoitettu.

Karkaustempauksen aikana säilytystiloissa oli kaiken kaikkiaan 65 maahanmuuttajaa. Maahanmuuttovirastosta ilmoitetaan, että osasto, josta pakolaiset karkasivat, suljetaan ja että tapahtunutta tutkitaan, jotta tulevaisuudessa vältyttäisiin samankaltaisilta ongelmilta.

“Tämä on vakava asia. Tulemme päivän aikana tekemään tarvittavat toimenpiteet ja palauttamaan Göteborgin säilytystilat sellaiseen kuntoon, jotta työmme voi jatkua”, sanoo Torbjörn Nyberg maahanmuuttovirastosta.

Tapahtunut ei ole ensimmäinen huomiota herättävä tempaus, jonka maahanmuuttajat ovat tiloissa tehneet. Jokin aika sitten he protestoivat kielteisiä turvapaikkapäätöksiä 30 päivää kestäneellä nälkälakolla.
 

Lähde: Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Ovat jo matkalla Suomeen. Kaikki saavat automaattisesti kansalaisuuden ja sitten alkaa perheenyhdistämiset. Niinistö kutsuu linnan juhliin 2018.

  2. Eikös koko Göteborg ala olla yhtä pakolaiskeskusta, kantiksethan sieltä karkaavat.

  3. Nyt pitää selvittää miksi säilöönottoyksikössä oli ikkunat alun perin. Osallistuiko ikkunoiden asentaja liikkumisvapauden estämiseen? Vähintäänkin tulisi ottaa yhteyttä Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen ja tehdä Metsälässä kalterittomia ikkunoita, niin ollaan edes ihmisoikeuksissa Ruotsia edellä.

Comments are closed.