Koti Uutisia Hizbollah tuomitsee Pariisin terroristi-iskut

Hizbollah tuomitsee Pariisin terroristi-iskut

10

UK_HizbollahHassan Nasrallah, Libanonin voimakkaan shiialiike Hizbollahin johtaja, tuomitsi Ranskan iskun.

“Me, Hizbollah, tuomitsemme voimakkaasti Isisin rikollisten suorittaman terrori-iskun Pariisissa”, hän sanoi televisioidun puheen aikana ja ilmaisi solidaarisuutensa Ranskan kansalle. Aiemmin tänä vuonna hän tuomitsi virallisesti myös Charlie Hebdon iskut. “Isisillä ei ole tulevaisuutta, ei sodassa eikä rauhassa”, hän jatkoi.

Hizbollah on Syyrian presidentin Bashar al-Assadin johtava tukija, ja sen jäsenet ovat taistelleet hallituksen joukkojen puolella sisällissodassa sunnilaista Isisiä ja muita kapinallisia vastaan, minkä lisäksi se on ottanut yhteen sionistien kanssa Syyriankin maaperällä.

Alkuvuodesta 2015 Israel hyökkäsi taisteluhelikopterilla Isisiä vastaan taistelevia shiiamiliisejä vastaan ja tappoi kuusi sotilasta, mukaan lukien Hizbollahin korkea-arvoisen komentajan pojan. Israel on julistanut Nasrallahin “sotilaskohteeksi” – toisin sanoen juutalaisvaltio on julistanut murhaavansa hänet tilaisuuden tullen.

Lähteet: Yahoo, Daily Star

10 KOMMENTIT

 1. Koraanin mukaan tulee valehdella vääräuskoisille ja esittää olevansa näiden puolella. Miten yleistä tämäkin sitten on ja miten moni todella tämänkin tuomitsee?

  • Hizbollohin riveistä voi uskoakkin että ihan oikeasti tuomitsevat, ovat kuitenkin sodassa ISIS:in kanssa. Muutenkin Hizbollah on shia-muslimien järjestö, ja Daesh sunnien, ja nämä sektit eivät pidä toisiaan muslimeina, joten en näe syytä että Hizbollah valehtelisi tuomitessaan vihollisensa teot.

  • Shiiat ja alawiitit pystyvät varmaan symppaamaan, hehän ovat olleet sunnilaisen ISIS:n teurastuksen pääkohde alusta asti.

  • Taqiyya ja kitman taitaa olla ihan peruskauraa.
   Esim. “tarvitsemme moskeijan, jotta voisimme ohjata radikaalit muslimit oikeille urille”.
   Totuus on, että moskeijoissa luodaan terrorismin verkostot ja radikalismin opit.
   Se on myös “turvasatama”.

  • Hizbollah on myös suojellut Lähi-idän kristittyjä ja kirkkoja juutalaisten näitä tuhotessa. Hizbollah on myös liittoutunut maallisten ja kansallismielisten ryhmien kanssa Israelia, USA:ta ja jihadisteja vastaan, joten minulla ei ole mitään Hizbollahia vastaan.

  • Hezbollah on tukemassa kristittyä ex-kenraalia Michel Aounia Libanonin seuraavaksi presidentiksi. Milloinkohan lähi-idän-ainoa-demokratia asettaa uskontovähemmistöön kuuluvan presidentikseen ?

   Muutenhan Talmud kehottaa ihan samaan (ja pahempaan, väittäisin) kuin Koraani. Joten en puolusta kumpaakaan kirjaa.

   • Partasuusemiittien hiekkakultteja kumpainenkin. Defense League järjestöt tekivät sen virheen että menivät valitsemaan jommankumman väliltä, ja nyt he ovat pahimman luokan shillejä.

    Islam ja juutalaisuus eivät kuulu kumpikaan Eurooppaan, juutalaisuus ei ole mikään vastavoima jihadismille eikä islamille, ajatus sionismin ja islamin vastakkainasettelusta on väärä dilemma.

 2. Hizbollah on aito vastarintaliike, joka taistelee ylivoimaista ja julmaa sionistiarmeijaa vastaan kunniakkaasti. Nasrallah puhuu oikeastaan aina tiukka asiaa. Islamilaisuutta parhaimmillaan. Mm. “The Vineyard of Saker” julkaisee Nasrallahin puheita.
  Hizbollah edustaa sitä islamilaisuutta, josta ei ole vaaraa Euroopalle, päinvastoin. Sionistit, tietenkin, pitävät heitä terroristeina, mutta sionisteille kaikki heitä vastustava onkin terrorismia.

 3. Lännen valta(valhe)media joutuu nyt luovimaan karikkoisilla vesillä, kun Hollande ja Ranska ovat nyt pakotettuja ainakin näennäisesti pommittamaan ISIS:tä, joka todellakin syntyi sen jälkeen kun USA/Netanyahu kerjäsivät ympäri maailmaa lupaa pommittaa Syyria samanlaiseen helvettiin kuin Irak/libya.

  Kaikki polvillaan olevat länsimaat eivät kuitenkaan suostuneet tähän ja niinpä USA loi ns. “maltilliset kapinalliset” ja ihan virallisesti itsekin kertoi aseistavansa näitä ryhmiä sadoilla miljoonilla dollareilla (miljardeilla?). Israel on todistetusti päästänyt rajansa yli näitä “taistelijoita”, jotka eivät olekaan terroristeja.

  No, tottakai, tästä syntyi ISIS ja tässä nyt ollaan.

  Iran, Hizbollah ja mm. PLA (Palestinian Liberation Army) ja tietenkin Hafez al-Assad eli Syyrian legitiimi hallinto, ovat taistelleet tätä lännen luomaa hirviötä vastaan urheasti ja nyt kun Putin ja Venäjä toivat taistelukentälle ylivoimaisen ilma-aseen niin ISIS ottaa turpaan, ja kunnolla.

  Iran on menettänyt hämmästyttävän paljon korkeita upseereita näillä kentillä ja kaikki viittaakin siihen, että sionistit/länsi toimittaa erilaisilla keinoilla (moderneimmat menetelmät) erittäin täsmällistä tietoa omilleen eli ISIS-terroristeille.

  Ranskan osallistuminen tähän on tyypillistä teatteria. Ja USA on ollut kuin voimaton pelle, vaikka Afganistanissa ja Jemenissä kaikki hääseurueet löydettiin ja pommitettiin kivikauteen.

  Tähän ollaan tultu. Iran ja Hizbollah, säestettynä Venäjällä, taistelevat meidän puolestamme ja omamme pelaavat leikkisotaa ja luovat massamaahanmuuton tuhotakseen oman kulttuurimme, eurooppalaisen ihmisen.

 4. Tuli tuossa mieleen, kun näki ja kuuli tuon sionistien orjan eli Hollanden puhuvan (kuinka voikin olla, kuten usein on, että sionistien orjat ovat jotenkin hengettömiä, ikään kuin sieluttomia), että Nasrallahin puheet ovat kuin raikas tuulahdus ja häntä on helppo uskoa.

  Nämä nykyiset lännen johtajat, Löfven, Sipilä, Hollande, Merkel, Cameron, ovat kaikki kuin lobotomiapotilaita. Hengettömiä, ilmeettömiä ja vain valehtelevat, vain nuolevat eliitin saappaita.

  Tähän ollaan tultu. Islamilainen Nasrallah puhuu totta ja koko muu maailma myy kotinsa ja kansansa kolmestakymmenestä hopearahasta.

Comments are closed.