Koti Uutisia Turvapaikanhakijat tappelivat jälleen keskenään Mikkelissä

Turvapaikanhakijat tappelivat jälleen keskenään Mikkelissä

1
Turvapaikanhakijoita Torniossa.
Turvapaikanhakijoita Torniossa.

Kahden turvapaikanhakijan välinen tappelu työllisti jälleen poliisia myös Mikkelissä. Edellisen kerran vastaavanlaisesta tapauksesta tiedotettiin viikkoa aiemmin.

Itä-Suomen poliisilaitoksen Mikkelin poliisiaseman vanhempi konstaapeli Petri Päiväniemi kertoo, että tapauksesta on tehty rikosilmoitus ja sitä tutkitaan pahoinpitelynä.

Poliisi joutuu säännöllisesti vierailemaan vastaanottokeskuksissa eri puolilla Suomea selvittelemässä ja rauhoittelemassa turvapaikanhakijoiden riitoja. Esimerkiksi Lahden Hennalan vastaanottokeskukseen poliisi hälytetään lähes joka päivä.

Lähde: Länsi-Savo

1 KOMMENTTI

  1. Eikö noita turvapaikanhakijoiden sektiriitoja ja muita selkkauksia voisi ratkaista siten, että poliisi veisi sinne vastaanottokeskukseen laatikollisen puukkoja, eristäisi lähiseudun, ja viikon päästä käytäisiin katsomassa ketkä on jäljellä.

    Tällä tavoin saisivat selvitellä riitansa ja laittaa niille lopun, ja ehkäpä Suomen suvakkipitoisuuskin laskisi hieman. Samalla paljastuisi se millaista porukkaa ovat oikeasti, ja henkiin jääneet voitaisiinkin murhien perusteella karkoittaa.

Comments are closed.