Koti Uutisia HIV-positiivista afrikkalaismiestä syytetään toistamiseen miehen raiskaamisesta

HIV-positiivista afrikkalaismiestä syytetään toistamiseen miehen raiskaamisesta

4

Oslon poliisi on pidättänyt HIV-positiivisen afrikkalaismiehen epäiltynä toisen miehen raiskaamisesta sekä HI-viruksen tartuttamisesta.

Mies itse kiistää syyllistyneensä tekoon, mutta poliisi on esimerkiksi löytänyt syytetyn puhelimesta kuvia, jotka vahvistavat uhrin kertomusta. Kuvissa näkyy alaston mieshenkilö makaamassa vatsallaan.

Sama mies on vuonna 2010 tuomittu viiden vuoden vankeuteen HI-viruksen levittämisestä sekä raiskaamisesta. Hän oli taudistaan tietoisena harrastanut suojaamatonta seksiä kolmentoista miehen kanssa, joista kahteen oli tarttunut virus. Nyt syytettynä oleva afrikkalainen vapautui kaksi vuotta sitten vankilasta istuttuaan kaksi kolmasosaa tuomiostaan.

Mette Haldorsen Oslon poliisista kuvailee miestä henkilöksi, jolta “yhteiskunnan tulisi suojella itseään.”

Lähde: Nordfront.net

4 KOMMENTIT

  1. Mietin tässä, että jos harrastaa seksiä miehen kanssa niin missä vaiheessa se muuttuu raiskaukseksi? Siinä vaiheessako kun toinen ilmoittaa että:”Muuten, mulla on HIV?” Jos kerran kännykkään on otettu kuviakin aktista niin ei se toinen ole kovinkaan paljoa vastustellut. Liekkö ollut yllätys kun totuus paljastui. Ja sekös harmittaa.

    No, ehkä tämä on sitä Darwinismia parhaimmillaan. Luonto poistaa heikot yksilöt.

Comments are closed.