Koti Uutisia Gerhard Ittneriä uhkaa jopa 10 vuoden lisävankeus

Gerhard Ittneriä uhkaa jopa 10 vuoden lisävankeus

4

Baureuthin vankilassa lähes kolmen vuoden vankilatuomiota suorittavaa saksalaista mielipidevankia Gerhard Ittneriä uhataan uusilla syytteillä ja pitkällä vankilatuomiolla.

Gerhard Ittneriä aiotaan syyttää Erfurtin tuomioistuimessa “antisemitistisistä solvauksista” ja “Israelin kritisoimisesta”. Syytteet perustuvat Ittnerin yli 11 vuotta sitten pitämään puheeseen Irakin sodan vastaisessa mielenosoituksessa Gothassa 22. maaliskuuta 2003. Saksassa antisemitistisistä solvauksista ja Israelin kritisoimisesta voidaan tuomita viisi vuotta ehdotonta vankeutta.

Myös nürnbergiläinen tuomioistuin aikoo syyttää Ittneriä yli kolme vuotta vanhasta artikkelista, jonka hänen epäillään kirjoittaneen salanimellä maanpakonsa aikana Portugalissa. Nürnbergissä Ittneriä aiotaan syyttää holokaustin kieltämisestä, josta maksimirangaistus on viisi vuotta ehdotonta vankeutta.

Mikäli Gerhard Ittnerin todetaan syyllistyneen antisemitistisiin solvauksiin, Israelin kritisoimiseen ja holokaustin kieltämiseen, häntä uhkaa jopa kymmenen vuoden vankeustuomio. Ittnerin oikeudenkäynnin Erfurtissa on määrä alkaa 25. elokuuta. Uudet syytteet tarkoittavat, ettei Ittneriä tulla vielä vapauttamaan vankilasta lokakuussa, jolloin hänen oli alun perin määrä vapautua.

Saksalla on tapana nostaa uusia syytteitä kansallismielisiä mielipidevankeja vastaan juuri näiden vapauttamisen kynnyksellä, jolloin heitä voidaan pitää vangittuina oikeudenkäynnin päätökseen saakka.

 

Aiheeseen liittyen:

Gerhard Ittneriä ei päästetä ehdonalaiseen
Haastattelu Gerhard Ittnerin kanssa

4 KOMMENTIT

  1. Ittneristä halutaan tehdä erittäin pelottava esimerkki. Tällä halutaan osoittaa se että jos et kumarra ylivaltaa ja käytät perustuslakisi suomaa puhevapautta puhumalla kielletyistä aiheista, sinun elämäsi tuhotaa.

    Ei tarvitse kauaa miettiä montako oikeusvaltiota euroopassa on. Ja kun tietää että Saksa on yhä miehitetty maa-alue jota hallitsevat 2+4 sopimuksella miehittäjät, niin on helppo ymmärtää miksi kirjoitettua historiaa ei saa kyseenalaistaa. Roman Schatz kertoi kerran että kouluaikoina heillä oli joka viikko oppiaineena toisen maailmansodan hirveydet. Hän ihmetteli jo silloin sitä itseruoskimisen määrää ja sitä mihin Saksan kansan täytyy alentua. Eihän nykypolvella tai hänenkään sukupolvellaan ole mitään tekemistä toisen maailmansodan kanssa.

    Sen sijaan, Amerikan yhdysvaltojen ihmisoikeus rikkomukset ja avuttomien ihmisten murhat eivät kestä päivänvaloa lainkaan. Se mitä Amerikan yhdysvallat tekee nyt tälläkin hetkellä euroopassa, afrikassa ja lähi-idässä ei korruptoidun median vuoksi pääse maailmalle ihmisten silmiin tai korviin. Moniko Suomalaisistakaan tietää että Venäjällä puhutaan että kolmas maailmansoa on alkanut. Että se on alkanut jo pari vuotta sitten.

  2. Aivan sairaita tuomioita mielipiteiden takia.

    Saksa on paska maa.

Comments are closed.