Koti Uutisia Kotimaa Hengenvaarallinen musta rattijuoppo vastustaa 188-kulkuetta

Hengenvaarallinen musta rattijuoppo vastustaa 188-kulkuetta

17
James Mashiri.

Autoilevien suomalaisten hengen vaarantanut musta rattijuoppo James Mashiri vastustaa Turun terrori-iskun uhreja kunnioittavaa 188-kulkuetta julkisesti. Moni on kummastellut, kuinka Mashiri julkeaa rikostaustastaan huolimatta kommentoida suomalaisiin kohdistuvia henkirikoksia.

Mashiri tunnettiin takavuosina ”someupseerina”. Julkisuutta rakastanut musta majuri kerjäsi huomiota ”turvallisuuspoliittisilla” salaliittoteorioilla, kun kansallinen hysteria ”Vladimir Putinin trolliarmeijoista” oli huipussaan. Mashiri esiintyi mielellään huumeista tuomitun Yle-toimittaja Jessikka Aron kybertaisteluparina.

Mashirin tähdenlento loppui kuitenkin rujoon rattijuopumusskandaaliin – ”someupseerista” tuli silmänräpäyksessä ”juoppomajuri”. 2017 hän sai ehdollista vankeutta törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä vammantuottamuksesta.

Humalassa törkeää ylinopeutta ajanut Mashiri törmäsi keski-ikäiseen naiseen, joka sai vakavia vammoja. Oikeudessa musta juoppo yritti kuitenkin tunnettuun ylimieliseen tyyliinsä kiistää törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen sekä vammantuottamuksen kokonaan.

Nyt ”juoppomajuri” on päättänyt palata julkisuuteen pari vuotta kestäneen hiljaiselon jälkeen. Sosiaalisessa mediassa hän on hyökännyt 188-kulkuetta vastaan, sillä paikalla oli viime vuonna Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäseniä. Kannustamme suomalaisia saapumaan Turkuun sunnuntaina 18.8.2019 klo 12.00 osoittamaan, ettei maassamme ole tilaa suomalaisia vihaaville ja vammauttaville muukalaisrikollisille!

Lähteet: Twitter, Iltalehti

17 KOMMENTIT

 1. “Kiistää törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen sekä vammantuottamuksen kokonaan”

  Eli ei siis ajanut sitä autoa ollenkaan?

 2. Eikö noita tule juuri tuolta Marokko/Algeria/Nigeria/Kongo suunnalta? Mikähän lie joku YK tyyppi jude lähettänyt…

 3. Vasemmisto tarvitsee Marishin kaltaisia terroristeja, varsinkin verisinä lähivuosina.

  USA:ssa Antifa-terrorijärjestöllä on sopimus mm. Mac Donaldsin kanssa että saavat iskeä tuhoisasti mäkkärin ravintoloihin, kunhan se edistää aatetta.

  “Leftist say they will exploit Texas Massacre for their cause”…

  Antifa on laittanut USA:ssa uuden vaihteen päälle. “Älkää enää ajattele, nyt on aika tappaa, tappaa, tappaa”.

  Soros, Ford-Säätiö, Rockefeller-säätiö, nämä rahoittavat. George Soroksen poika on ottanut itselleen Antifa-suunnitelmien sisällissota-strategisen johtajan paikan.

  USA:ssa noin 4000 ihmistä murhataan vuosittain laittomasti maahan tulleiden toimesta. Ei otsikoita?

  New York Times julkaisee kokosivun mainoksen että veren pitää vuotaa USA:ssa, konservatiivit hautaan!

  (Infowars, “Left hopes for civil war after Texas Walmart Massacre”.)

  • 17 284 murhaa jenkeissä 2017. Tekee juuri 48 murhaa per päivä eli puolen tunnin välein napsahtaa. Mutta niin kauan kuin nekrut tappavat nekruja, niin sillä ei ole mitään väliä. Kaikki voittavat.

   Jos tuo 4000 “illegal aliensien” eli Mexikon puolelta tulleiden tekemien murhien lukema pitää paikkansa, niin siitäkin varmasti valtava osa on näiden “beanereiden” eli pavunsyöjien keskenään tekemiä tappoja. Eli kaikki voittavat periaatteessa silloinkin. Tietysti parempi jos listisivät toisiaan vaikkapa México Cityssä.

   Mutta tuo murha/30 min. on kyllä kunnioitettava määrä, ei voi muuta sanoa. Salud! “Crime is a disease — meet the cure!” Kuka muistaa? (“Cobra”, Stallonen mahtava leffa, jossa 45 minuutin välein tuolloin vuonna ’86 tapahtui murha leffan intron mukaan.)

   Texasissa oli joku ilmeisesti “beanereita” ja vähän muitakin ammuskelut. Mutta tuollainen USA:n all-time top 10:iinkin menevä teurastus on valtavan Texasin vuosittaisesta murhamäärästä vain 1,5 %. Kaliforniassa murhataan vieläkin enemmän. Oliko se toinen ammuskelu Ohiossa? Ko. osavaltio on kuudentena osavaltioiden välisessä vertailussa.

   Vertailun vuoksi sanottakoon, että New Yorkin osavaltio on listalla vasta 12:na, vain melkein ¼:n kokoisella potilla voittajaan Kaliforniaan verrattuna. Taitaapi aikalailla tuo murhien määrä mennä osavaltioden kokojen kanssa käsikädessä korreloiden…

   39 %:ssa kotitalouksia on aseita Yhdysvalloissa. Väkilukuun suhteutettuna pahin paikka on Louisiana. Eipä yllätä yhtään. Faija kävi New Orleansissa nuorna miehenä kun oli merillä. Sanoi että baarin pitäjällä oli revolveri tiskillä valmiina. Se on sitä etnistä värinää, sano.

   • México Cityssä tuo 4000 murhaa olisi vain 0,5 ‰ koko väkiluvusta… Sinne sopii!

 4. Tämmöinen loanheitto kyllä hävettää. Melkein tekisi mieli ryhtyä suvakiksi. Äijä on kuiteski kotoutunut majuriksi asti ja jos on brenkun kanssa kerran mokannut, eikö sekin ole hiukan suomalaista kansanperinnettä? Ja ihmiset kommentoi asiaa salanimillä!!! Huh huh. Viaton ihminen heittäköön ensimmäisen kiven.

  • Eikun lähimmälle vastaanottokeskukselle ja mustaa patukkaa huuleen.

 5. Aika kyseenalaisia kommentteja menee läpi, kun kerran esimoderointi päällä.

  Muutenkin uskaltaisi toivoisi hieman asiallisempaa ulosantia, kuin pari “natsia” (?) ylempänä.

Comments are closed.