Koti Uutisia Kotimaa (((Helsingin Sanomat))) painostaa treffisovellusten käyttäjiä rodunsekoitukseen

(((Helsingin Sanomat))) painostaa treffisovellusten käyttäjiä rodunsekoitukseen

14

Juutalaisen Erkko-säätiön omistama Helsingin Sanomat painostaa nuoria valkoisia aikuisia rodunsekoitukseen. Lehti julkaisi suomalaista treffiseuraa suosivia syyllistävän artikkelin otsikolla “Yksi elämän osa-alue tuo ihmisten piilotetut ennakkoluulot pintaan – ilmiö on erityisen kiusallinen nuorille liberaaleille”.

Artikkelin kirjoittaja Sonia El Kamel [sic] on pahoillaan siitä, että monilla suomalaisilla on “mielessään varsin tarkkaan piirretty kuva siitä, kuka unelmakumppani on” sekä siitä, etteivät rotumuukalaiset yleensä vastaa mielikuvaa.

El Kamel kertoo törmänneensä useisiin liberaaleihin valkoisiin, jotka eivät osaa kuvitella seurustelevansa ruskeiden kanssa. HS-toimittaja paheksuu myös sitä, että liberaalit sivuuttavat ei-valkoiset kandidaatit etsiessään irtoseksiä Tinderin kaltaisilla sovelluksilla.

Helsingin Sanomat referoi myös Okcupid-nimisen treffipalvelun tutkimusta, jonka mukaan heteroseksuaaliset valkoiset välttelevät erityisesti suhteita mustien ja aasialaisten kanssa. Juutalaisomisteisen lehden mukaan ilmiö on “äärimmäisen tukala”.

Lähde: Helsingin Sanomat

14 KOMMENTIT

 1. Rodunsekoitusta? Kun kännissä pyörii Mirandojen ja Jasminien kanssa niin lopputuloksena saa mustat silmät yötä tummemmat, tyhjän pankkitilin ja huusholliin voi tehdä uuden dekoreedauksen kun entinen irtaimisto on ottanut jalat alle. Muuten youtuben paljon kertovia tallenteita on teemu naattori ja romanivähemmistön sosiaalinen kanssa käynti, hyvin opettavainen.

 2. Tilanne saattaa olla juutalaisten omistajien kannalta äärimmäisen tukala, mutta ihmisten loppuelämän ja yhteiskunnan kannalta se olisi paljon tukalampi jos noudattaa juutalaisten omistajien ohjeita.

  Loppuelämän kumppania valittaessa ei kannata laittaa paljonkaan painoa ulkoisille ominaisuuksille. Niitä voi muuttaa yhdessä ja erikseen jos kumppani muuten on “sopiva”. On totta että nuoret ovat aina nättejä/komeita. Olivat sitten lihanvia tai laihoja. Se on luonnon tarkoitus: saada luontokappaleet lisääntymään heti hedenlmällisyyden alkuaikoina. Ihmiselämä on kuitenkin sen verran pitkä että kannattaa kiinnittää huomiota muihin kuin ulkoisiin seikkoihin. Nuoruus kestää lyhyen aikaa ja siksi elämänmittaisen polun pitää perustua muuhunkin kuin siihen 3kk mittaiseen ihastumisen alkuhuumaan.

  Ihan ensimmäisenä kannattaa varmistaa että kumppanilla elämässä on saman arvot. Eli, kumpikin näkee maailman ja tulevan elämänsä samanlaisena. Talous on asia joka usein aiheuttaa ristiriittaa ja siksi kumppani joka on avoimesti työtätekevä on lottovoitto nyky-yhteiskunnasa. Näitä “firmanperustajia” ja “startup-yrittäjiä” on tyrkyllä ihan liikaa. Eikä yrittämisessä sinänsä ole mitään väärää. Mutta jos lähtökohta on se että “myydään yritys pois” tai “etsitään riskirahaa” sen sijaan että nähtäisiin koko elämä yrityksessä työntekijänä, sen pitäisi soittaa hälytyskelloja. Aviopuolison ei tarvitse olla lähtökohtaisesti varakas jos realismi on kohdallaan.. Eli, tietää missä kastissa on ja mitä töitä tekee. Ymmärtää myös rahan ja sen -käytön. Osaa laskea minkälaiseen asuntoon/elämäntyyliin/asuinalueeseen/ajoneuvoon on varaa, ja mitkä ovat vain haaveita. Ymmärtää perheen todelliset tarpeet markkinahömpötyksen läpi.

  Yhtenä asiana “älykkyys”… Jos toinen on älykkäämpi kuin itse, eli hoksaa ratkaisut niihin asioihin joihin itse ei hoksaa, se kertoo jo oivasta kumppanista. Toista “ei tarvitse raahata perässä”. Myös tulevien perillisten kohdalla kaksi tasavertaista aikuista on hyvä vaihtoehto.Se luo itsenäisesti ajattelevia lapsia ja antaa heille hyvät eväät tulevaan elämään. Kumppanin pitää myös ymmärtää että perhe on se ydin jonka vuoksi käydään töissä ja jota kasvatetaan. Töissä ei käydä uran vuoksi tai parempien palkkojen/etujen vuoksi. Perhe tulee olla SE syy. Siinä golf-riennot ja kavereiden kanssa tehdyt kalareissut jäävät toisiksi. Kyse ei ole uhrauksista perheen puolesta, vaan oman elämän elämisestä ja sijoittamisesta siihen.

  Ja kun ajatusmaailma, ahkeruus, loppuelämän suunnitelma ja taloudellinen pohja ovat samanlaisia, on meillä todella varteenotettava kumppani loppuelämäksi. Ja jos nyt sitten on muutama makkara sielä tai täälä, ne lähtevät pois yhteisellä kuntoilulla. Kyse on siitä mitä olet valmis tekemään toisen ja perheen puolesta.

  En väitä että näidenkään jälkeen suhde olisi täydellinen. Koska muuttuvia tilanteita kutsutaan elämäksi. Mutta perusta loppuelämän kestävään rakkauteen on valettu paljon kovemmalle perustalle kuin kymmenien ÄO-pisteiden erojen liitoissa. Tai sellaisissa liitoissa joissa puolisot tulevat eri kasteista tai eri kulttuureista/uskonnoista. Toisinaan erirotuiset liitot voivat toimia, mutta nämä ihmiset eivät ajattele jälkeläisiään ja heidän tunteitaan omien mielihalujen vallassa. Jälkeläisillään ei ole kotimaata, eikä rotua. Ja joka paikassa maailmassa ne ovat “ulkopuolisia”.

  Katsokaamme kumppaniamme ensisijassa omasta rodustamme. Se vahvistaa yhteiskuntaa.

  • No kuka helvetti nyt edes kehtaisi näyttäytyä tuolla ulkona jonkun neekerinaisen kanssa? Kaikki ohikulkijat katsoisi halveksuvasti kuin paskaläjää ja räkisivät kohdalla. Vaikka näitä rodunsekoittajiakkin (SICK) on, mutta heillä nyt ei todistetusti mitään päänsisällä ole..

 3. IS kirjoitti tuossa juuri ohjeet “monikulttuurisen rakkauden onnistumiseksi”. Tämä oli osa juttupakettia Oulun raiskausepidemian paljastuttua. Toinen juttu oli “Poliisi: »Omankäden oikeutta ei saa käyttää!» Sitten siinä oli Mykkäsen mielisairaita horinoita ym. paskaa.

 4. Käsittääkseni ilman kortonkia paljaalla nigerialaisen huoran paneminen on yhtä turvallista kuin venäläisen ruletin peluu naganilla jossa rulla on täysi. Mutta terveysasioita Pt-mediassa on Paavon 3kk lihaskuntoutus ohjelma jonka jälkeen jokainen nainen ja mies pystyy kantamaan yhden sätkivän sydänkirurgianinsinöörin antonoviin.

 5. “Helsingin Sanomat referoi myös Okcupid-nimisen treffipalvelun tutkimusta, jonka mukaan heteroseksuaaliset valkoiset välttelevät erityisesti suhteita mustien ja aasialaisten kanssa. Juutalaisomisteisen lehden mukaan ilmiö on ”äärimmäisen tukala”.”

  Onkos missään tehty tutkimusta josta selviää juutalaisten oma käytös eri treffipalveluissa? Vai eikö se ole soveliasta?

 6. Jotkut kommentoijat ovat nyt ymmärtäneet (((Helsingin Sanomien))) agendan hieman väärin. Rodunsekoitussuositus koskee vain valkoisia naisia. Miehille (((HS))) suosittelee ihan muita juttuja, kuten naiseksi itsensä leikkaamista ja mitä tahansa muuta sellaista seksuaaliperversiota joka ei johda lisääntymiseen.

 7. Eiköhän suomalaiset naiset, tytöt, lapset ja mummot “harrasta” vastentahtoisesti jo NYT “parinvaihtoa” aina kun vain tilaisuus “tarjoutuu”, koska muslimit raiskaavat porukalla ja erikseen Suomea päästä päähän ja vielä poikkipäinkin.
  Eikäpä ole unohdettu poikiakaan ja mieskin voi saada “monikulttuurisuuden rikkaudesta” osansa, sillä tuokin kuuluu islamin hienouksiin “sekstailla” vääräuskoisten kanssa, jotka kaiketi asemoiutuvat jonnekin aasin ja vuohen huonommalle puolelle.

  Helsingin Sanomien toimittajattaret ja toimittajattaret voivat ITSE mennä ristisiitostamaan jokaisen erivärisen kädellisen kanssa ja vielä ulottaa seksiturisminsa niinkin kauas kuin Korkeasaareen, jossa kiimaa ja riitaa riittää niin paljon, että tuntuu aivan kuin ei olisi lähtenyt suomaliasta yhtään minnekään.

  Jos Suomeen olisi tunkemassa 50 000 thai naista tai filippiiniläistä siroa neitoa. Suomen rajat suljettaisiin välittömästi ja estettäisiin näiden kiusankappaleiden pääsy maahan heti suomalaisten feministien toimesta “ihmiskauppana” ja Sipilän hallituksen miehettäret, etupäässä Petteri Orpo ja Jouni Mykkänen “yhtyisivät” heihin välittömästi niin, että “nalkissa” olisivat vaaleihin saakka kuin koirat ikään.

 8. Puistattaa esim. Itäkeskuksessa pyörivät sekaparit jossa suomalainen nuori nainen ja maahantunkeutuja mies (tod. näk 2015 vyöryssä tulleita). Kyllä agendajournalismilla on ollut varmasti oma osansa näiden tragedioiden syntyyn.

 9. “Kuinka monen ihmisen persoonallisuus on muuttunut heidän lukiessaan kyseisten [valalla vannottujen, parempien] medioiden propagandaa, vihapuhetta ja kantakansalais-kansanryhmää vastaan suunnattua kiihottamista.”

  Älkää ostako, älkää klikatko, älkää kuunnelko, älkää katsoko. Jos joku linkki on pakko referenssin vuoksi katsoa, niin käyttäkää unvisit-sivustoa siihen. Pienet paikallislehdet ovat myös samaa saastaa ja myrkkyä. Lopettakaa tilaus HETI, jos ette vielä ole sitä tajunneet tehdä!

  “Itseäni on uhattu fyysisellä vakivallalla siitä, että kerroin lukevani MV-lehteä. Mistä muualta tuollainen vihamielisyys voisi kummuta kuin Hesarin ja YLEn jutuista?”

  MV (ja muutama muu sivusto) kertoo monasti totuuden. Se että haluat tietää totuuden, lukea siitä ja käydä keskustelua aiheesta on “suvaitsevaisille” liian paha pala. Kaikkien pitäisi elää idiootteina pimennossa, kuten HE tekevät. Itse en ole koskaan pelännyt ola erilainen ja oman tieni kulkija. Musiikki- ja elokuvamakunikin on sellainen, että moni pitää jo niiden takia minua “pimeänä” tapauksena. Omien, itsenäisten ajatusten liikkuminen päässä tulkitaan ja tuomitaan pahaksi asiaksi. Se kertoo kaiken tästä sairaasta ajasta.

  “Eurooppa kuluttaa maailman primäärienergiasta noin 11%. Suomen osuus Euroopan kulutuksesta olisi väkimäärän (5/500 miljoonaa) perusteella noin prosentti. Siten Suomen vaikutus koko maailman energian käytössä olisi promillen luokkaa. Se, että täällä pelastetaan suomalaisilla ”ilmastotoimilla” maailma tarkoittaa samaa kuin, että joku yrittäisi ostaa eurolla tuhannen euron auton. Niin realistista on Suomen punavihreiden toiminta. Kiusaamista ja harhaan johtamista lähinnä siis. Toki puhtaamman ilmaston suuntaan tulee pyrkiä, mutta jotain realiteettejakin olisi hyvä tunnistaa omassa toiminnassaan.”

  Käypä ostamassa hampurilainen, jonka hiilijalanjälkikin on hyvitetty lähettämällä kaksi käpyä Swazimaahan, Afrikkaan. Neekeri luulee ruoaksi ja tukehtuu yrittäessään digestoida niitä. RIP. Juha Sipilä esittää valittelut. Näin Suomessa 2019. Lujaa vauhtia ollaan menossa helvettiin.

 10. Juutalaiset pyrkivät aina avioitumaan juutalaisen kanssa jotta valittu kansa pysyy puhtaana.
  Eräässä jenkkidokumentissa eräs jude ei suostunut veljensä bestmaniksi kun tämä oli avioitumassa tavallisen kristityn kanssa ja muukin perhe oli käärmeissään.
  Vahvana elää nämä talmudin rasistiset “vihapuheet”.

Comments are closed.