Koti Uutisia Kotimaa Helsingin kaupunki avaa Itäkeskuksen uimahalliin unisex-pukuhuoneen

Helsingin kaupunki avaa Itäkeskuksen uimahalliin unisex-pukuhuoneen

11

Helsingin Itäkeskuksen uimahalliin avataan unisex-pukuhuone. Tarkoituksena on palvella “seksuaalivähemmistöjä”, lapsiperheitä ja liikuntarajoitteisia.

Kansalaisille asiaa lobataan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia edistävän Setan kautta kertomalla, että niin kutsutut seksuaalivähemmistöt ovat kokeneet rankkoja kokemuksia.

“Sukupuolivähemmistöön kuuluvat asiakkaat ovat kohdanneet rankkojakin häirintätapauksia liikuntapaikoissa, ja tästä syystä liikuntapalvelut eivät ole monelle saavutettavia. Esimerkiksi sukupuoltaan korjaavan ihmisen liikuntaharrastus voi olla pitkään katkolla muiden asiakkaiden uhkaavan käytöksen takia”, Setan Transtukipisteen palveluohjaaja Miska Salakka sanoo tiedotteessa.

Tietoa ei ole siitä, paljonko muutos kustansi Helsingin veronmaksajille.

Lähde: Helsingin Sanomat

11 KOMMENTIT

 1. Aivan “ihana” uutinen! Tosi fantsuu! Hinteille, transuille ja pedofiileille oma pukuhuone. Koska ählämit saa oman pukkarin? Ainiin, ählämeille on varattu omia uimavuoroja jolloin se on suljettu kantaväestöltä. Käsittämätöntä.

  • Meille pakanoille kanssa oma! Meitä aina syrjitään kaikkialla muualla paitsi Valhallassa.

   • Joo! Valhallassa viimeistään ollaan paratiisissa ilman juutalaisia, neekereitä, ählämeitä ja muita ali-ihmisiä. 😎 Noille sieluttomille loisille on paikat varattuna helvetissä.

 2. Niin että vielä Itäkeskukseen. Tuon täytyy olla tietoinen koe. Miettikääpäs nyt: Lapsiperhe menee vaihtamaan uima-asuja unisex-pukuhuoneeseen jossa maleksii (paikasta johtuen) pari tusinaa matua kertoen että he ovat sielä koska ovat epävarmoja sukupuolestaan tai ovat homoja. Väittäisin että meillä on kohta sellainen sirkus itäkeskuksessa ettei paremmasta väliä. Eikä mene kauaakaan kun matut on vallanneet pukuhuoneen eikä sielä juuri muita näy. Tietysti alkuun sielä tapahtuu paljonkin ahdistelutapauksia mutta kun porukka lakkaa käyttämästä sitä niin nekin vähenevät. Ja jälleen poieni pala suomalaista kulttuuria on vallattu.

 3. Uimahalleissa on yleensä yksityisiä tiloja varattavana. Esim. jonkin ruumiinvamman tsi sairauden vuoksi, joku voi haluta riisuutua ja peseytyä yksin. Mutta totuus on se, että etenkin muslimiämmät tuon tilan itselleen valloittavat kun eivät ‘alennu’ valkoisten kanssa samaan tilaan. Sitä varten koko idea lienee kehitettykin.

 4. Onneksi asun maaseudulla, eikä tarvitse rotumuukalaisia, loisia ja hinttejä katsella, kun korkeintaan kaupungissa ruokatäydennyksillä käydessä.

  Sääliksi melkein käy HIVsinkiläisiä.

Comments are closed.