Koti Uutisia Ulkomaat Ottaisivatko liberaalit kirkot vastaan pakolaisia?

Ottaisivatko liberaalit kirkot vastaan pakolaisia?

4

Liberaalit kirkot ovat Yhdysvalloissa pitkään puhuneet sen puolesta, että kansan tulisi ottaa vastaan pakolaisia avoimin käsin. Kysymys herää, ottaisivatko he itse vastaan näitä pakolaisia.

Amerikkalainen konservatiivinen keskusteluohjelman juontaja Steven Crowder päätti ottaa asiasta selvää. Hän soitti usealle liberaalille seurakunnalle ja kysyi, olisivatko ne valmiita ottamaan vastaan pakolaisia asumaan tiloissaan. Vastaus oli, kuten moni jo epäili, etteivät kirkkoja kiinnosta pakolaiset omissa nurkissaan.

4 KOMMENTIT

  1. Kyllä sitä ollaan niin liberaalia ja pakolaishyysäriä, mutta kunhan ei tule omiin nurkkiin tai naapurustoon. 🙂

    • Tätähän kannattaa enimmäkseen vuorilla asuvat rikkaat, joilla ei ole kosketusta todellallisuuteen, ja mitä siitä voisi seurata kun prosenttimäärät hiljalleen nousee.

      Tätähän ei ole ikinä maailmalla ennen kokeiltu oikeastaan. Mutta sanonpa vain tämä on ehkäpä toiseksi tyhmin idea ihmiskunnalta. Ensimmäinen on fossiileiden käyttö ja kaivaminen helvetin syvältä maasta, ilman jatkosuunnitelmia.

  2. Tämä kertoo siitä, että kirkot ovat politisoituneet ja myös toimivat kuin poliitikot. Julkisen keskustelun puheet valitaan sen mukaan mistä tuuli puhaltaa ja takki kääntyy heti kun silmä välttää.

  3. Tästä samasta asiasta puhuttiin Suomessakin jo -90 lvuulla. Silloin SPR raahasi somaleja Suomeen ja vaikka SPR:llä oli kiinteistöjä ympäri Suomen, kuten luterilaisella seurakunnallakin, niin kummasti somalit asutettiin aina vuokralle hotelleihin ja kurssikeskuksiin. Aivan kutan matut nyt 2000-luvulla.

    Ja laskut tietysti lähetettiin valtiolle, eli suomalasiten verovaroista maksettaviksi.

Comments are closed.