Koti Uutisia Kotimaa Hallitus taipui EU:n vaatimuksille perheenyhdistämisestä

Hallitus taipui EU:n vaatimuksille perheenyhdistämisestä

4

EU:n tuomioistuin päätti, että Suomi oli kiristänyt turvapaikanhakijoiden “perheenyhdistämistä” liikaa.

Lakia kiristettiin jo ennen vuoden 2011 perussuomalaisten niin sanottua jytkyä, kun maahanmuuttokeskustelu oli korkealla ja perussuomalaisten kannatus nousussa. Nykyinen hallitus kuitenkin joutui taipumaan EU:n tuomioistuimen edessä, ja tätä myötä “perheenyhdistäminen” on taas mahdollista, vaikka turvapaikanhakija olisi jo täyttänyt 18 vuotta yhdistämisprojektin yhteydessä.

Lähde: Uusi Suomi

4 KOMMENTIT

 1. Suomalaisten perheet rikotaan ja islamistien expontialisesti lisääntyvät ongelmaperheet yhdistetään. Anteeksi äiti.

 2. Perheen uhdistäminen on helppoa, anaetaan matkalippu sinne missä perhe on ja tehdään näin humaani palvelus.
  Artikkelistahan ei käy selväksi, kumman maan perhekäsityksillä nyt mennään, koska suomessa perhe käsittää joko omat vanhemmat/sisarukset tai vaimon ja lapsen/ -et.
  Taasen arabimaailmassa perhe tarkoittaa koko sukua vauvasta vaariin ja jalkavaimot päälle (pari kameliakin taitaa mahtua sukupuuhun).
  Tässä myös tuodaan esille se, että suomi ei ole itsenäinen valtio tai osaa tehdä itsenäisiä ehdotuksia asian suhteen (etenkään sellaisia joilla minimoitaisiin kansalle aiheutuva rasitus taloudellisesti), diplomatinen kyky ratkaista painostuskeinoja on 0.
  Käskyt tulevat eu:sta ja herrat tottelevat täysin vastaanpanematta näitä.

 3. Kyllä niin vituttaa käydä töissä ja orjanlailla maksaa näiden eläminen!!!

 4. Tuskin tarvitsi paljoa “taipua”. Sipilä ja kumipuu ovat läheistä sukua keskenään. Sitä paitsi Sipilän ja kumpp. “viikkorahan” nosto saattoi vaikuttaa hieman asiaan. Ei ihan vielä, vaan Juha Sipilä pysyi “taipumattomana” ja “tiukkana” kuin paarman pimppi ja vaati serkkupojilleen myös hieman suolarahaa jänkhälle.

Comments are closed.