Koti Artikkelit Poliittinen poliisi – mitä tämä tarkoittaa?

Poliittinen poliisi – mitä tämä tarkoittaa?

24

Poliittisesti motivoitunut kansallismielisten painostaminen on parin viime vuoden aikana ottanut suuria harppauksia Suomessa. Painostamista suorittavat niin kulttuurimarxistit, valemedia kuin poliisi – kaikki vetämässä yhtä köyttä, kun on kyse suomalaisuuden vastustamisesta.

Totuutta pelkäävät kulttuurimarxistit sekä valheilla elantonsa tekevät toimittajat ovat jo sen verran perinteisiä nationalismin vastustajia, että niitä pidetään itsestäänselvinä tahoina tässä asiassa. Sen sijaan poliisin yhä avoimempi kielteinen suhtautuminen kansallismielisiin tulee varmasti monille yllätyksenä – etenkin, kun kyseessä on suoraan veronmaksajien kustantama taho, jonka pitäisi olla ja joka väittää olevansa puolueeton.

Tämä puolueettomuusmielikuva on viime aikoina karissut kovalla vauhdilla johtuen toisinaan mielivaltaisista päätöksistä, kovista otteista sekä suorasta valehtelusta, jota tietyt virkamiehet tekevät. Se onkin saanut yhä useammat kansallismieliset vastustamaan koko poliisiorganisaatiota ja kaikkia sen työntekijöitä. Tämä on kuitenkin väärä lähestysmiskulma.

Suomessa on noin 7 000 poliisia. Tähän joukkoon kuuluu varmasti paljon niitä, jotka eivät allekirjoita kulttuurimarxismin mädättämien kollegoidensa näkemyksiä. Suurin osa poliiseista on varmasti vilpittömiä, eikä heillä ole tarkoitusta ajaa poliittisia näkemyksiään virkansa suojista. Nämä eivät siis lukeudu “poliittinen poliisi” -nimityksen alle.

Kun puhumme poliittisesta poliisista, emme tarkoita tällä jokaista mahdollista poliisia. Tarkoitamme tällä niitä poliiseja, jotka väärinkäyttävät virka-asemaansa poliittisiin tarkoituksiin. Vastustamme kaikkia virkamiehiä, jotka hyödyntävät asemaansa suorittaakseen poliittisesti motivoitunutta ahdistelua.

Poliisit 10 vuotta -sarjan itsenäisyyspäivän jaksossa rivipoliisit kommentoivat Kohti vapautta -tapahtumassa huudettua “Poliittinen poliisi – kansanpetturi” -iskulausetta. He kommentoivat tätä ikään kuin lause olisi kohdistunut heihin itseensä sekä kaikkiin heidän kollegoihinsa. Tämä onkin väärä luulo, jota varmasti myös halutaan ylläpitää poliisin keskuudessa todellisten poliittisten poliisien puolelta.

Emme suhtaudu tavallisiin rivipoliiseihin kuin poliittiseen viholliseen. Suhtaudumme näihin aivan kuten muihinkin kansalaisiin: he ovat potentiaalisia tulevaisuuden kansallissosialisteja. Emme myöskään kannusta ihmisiä yleiseen “ACAB-asenteeseen”, vaikka tiedostamme monien poliisien kaltoin kohtelemien sellaiseen helposti sortuvan. Päinvastoin kehotamme nimenomaan välttämään tätä asennetta.

Vaikka emme vastustakaan jokaista poliisia, emme kuitenkaan suosittele ihmisiä tekemään yhteistyötä kenenkään virkaa tekevän poliisin kanssa. Syy tälle on yksinkertainen: se mahdollistaa valtaansa väärinkäyttävien poliisien saada haltuunsa sellaista arkaluontoista tietoa sinusta, jota et kertoisi poliittiselle vihollisellekaan. Tiedon antaminen hyvällekin viranomaiselle mahdollistaa huonojen viranomaisten pääsyn näihin tietoihin.

Emme siis anarkistisesti vastusta jokaista poliisia ja jo pelkkää ajatusta poliisin olemassaolosta. Myös tulevaisuuden vapaassa Pohjolassa tulee olemaan poliisivoimat. Tiedostamme kuitenkin poliisin sekaan päässeiden kulttuurimarxistien vallan viranomaisorganisaation sisällä, minkä vuoksi emme esimerkiksi kommentoi mitään heidän pyrkiessään tiedustelemaan tietoa vaikkapa jäsenistämme. Emme myöskään kaipaa erikseen poliisin läsnäoloa tapahtumissamme, koska meillä ei ole mitään tarvetta heidän väkisin tarjoamalleen “turvallisuudelle”.

Jesse Torniainen

24 KOMMENTIT

 1. Artikkelin sanoma on tosi asia, olen itse joutunut Polpon vainoamaksi, mutta poliiseista on löytynyt isänmaallisia henkilöitä, jotka ovat ns. epävirallisesti auttaneet ja neuvoneet minua.
  Valitettavasti isänmaalliset viranhaltijat eivät voi julkisesti ilmaista mielipidettään, sillä Polpo toteuttaa vainoamistaan myös poliisikunnan sisällä.

 2. Aivan totta. Kansanpettureita ovat poliisijohto, poliittisesti motivoituneet kulttuurimarxistipoliisit ja “vihapuhetta” tutkivat nettipoliisit. Rivipoliiseista monet ovat ihan normaaleja sällejä.

 3. Minusta lait on säädetty niin, että siellä on aina turvallisuus ja ihmisoikeudet erittäin korkealla sekä tasa-arvo. Kun lait pakottavat poliisin turvaamaan turvallisuuden niin he joutuvat tekemään sen halusimme tai emme, ja kuten pasifismi vs. sodankäynti debatissa siitä turvallisuudesta voi olla todella haitallisia seurauksia, ml. kansanmurha. (!)

  Kun ihmisoikeudet on hakattu lakiin, niin heti kun joku tulee tänne – vaikka olisi täysin vihamielinen – niin sen ihmisoikeuksia ja perustarpeita pitää kunnioittaa ja tämäkin estää poliisia toimimasta vihollista vastaan. Mitä me teemme ihmisoikeuksilla? Eikö se riitä että välitetään lähimmäisistä? Mihin minä olen tarvinnut ihmisoikeuksia rakastaessani lähimmäisiäni? Mihin kansakunta tarvitsee ihmisoikeuksia? Tuntuu että koko konsepti on tehty vain kansakuntien hajottamiseksi ja luonnollisten erojen poistamiseksi (globaali kommunismi/kapitalismi).

  Ja kolmantena tasa-arvo – poliisit joutuvat myös tanssimaan sen pillin pussiin.

  Kysymys kuuluu:
  Kuka pelkuri asetti tämän turvallisuuden ykkösprioriteetiksi yli kaiken muun mukaanlukien kunnian, kansakunnan, rodun ja ympäristön?
  Kuka huijari keksi nämä ihmisoikeudet joilla globalisaatiota ajetaan?
  Kuka raukkamainen idiootti on halunnut rikkoa hierarkiat ja laittaa poliisit tanssimaan tasa-arvon pussiin?

  • Se joka vaihtaa vapauden turvallisuuteen ei ansaitse kumpaakaan – Benjamin Franklin

   • En minä henk. koht. niin vapaudestakaan välitä, mutta rodusta ja kulttuurista välitän.

    Se joka vaihtaa rodun vapauteen tai turvallisuuteen ei ansaitse elämää eikä kulttuuria.

 4. Kuten tekstissä mainittiin, poliisi pitäisi olla tasapuolinen ja objektiivinen, mitä se enää ole.
  Tähän syynä on poliisin politisoituminen, joka alullepantiin 2009 Anne Holmlundin aloitteesta poliisiorganisaation uudistuksena, muodostettiin poliisihallitus.
  Jokaiselle omalla päällä ajattelevalle hallituksen muodostaminen on selviö, etenkin silloin kun sen alkuunpanija on poliitikko, jolloin kyseessä on myös poliittinen hallitus.
  Ennen poliisia johti sisäasiainministeriö joka on hyvin laaja organisaation osa suomen hallinnossa, tämä säilytti tietynlaisen suvereniteetin poliisilla toimia parhaimmaksi katsomallaan tavalla ja säilyttää objektiivisuuden toimissaan.
  Poliisihallitukseen taasen nimitetään, ei niin pätevyydeltään, vaan ennenmmin poliittiselta katsomukseltaan “oikeamielisiä” hallituksen jäseniä, jotka taasen ovat avoimia poliittisille vaikutuksille suoraan ja joutuu toteuttaman virkovelvoitteessaan mitä omituisimpia poliitikkkojen mielenkulkuja.
  Tavallinen rivipoliisi on pelkkä poliittisen hallituksensa marionetti, heillä on hyvin vähän liikkumavaraa ihan virkavelvollisuutensakin puolesta ts. he tottelevat vain käskyjä olivat ne useimmille miten vain vastenmielisiä moraalisesti, objektiivisuutta ei suvaita.
  Tasa-arvoisesta kohtelusta on tullut poliitinen keppihevonen, se on vääristynyt aivan samalla tavalla kuin miesten ja naisten tasa-arvo feministien käsissä.

 5. Poliisitkin ovat ihmisiä erilaisine mielipiteineen. Jotkut heistä tyytyväisenä toteuttavat korruptoituneen poliisijohdot käskyjä, jotkut heistä tekevät sen täysin oman tahdon vastaisesti uhkana työpaikan menetys. Viime vuosina näkyviin virkatehtäviin (mm. “Vihapuhepoliisin”) on palkattu todella härskejä tyyppejä, jotka antavat koko poliisivoimille kasvot. Sitten on Aarnio ja muut virkarikoksista tuomitut poliisijohtajat… ei näihin normaalilla rivipoliisilla ole mitään sanomista. Asuu mm. tässä naapuritaloissa eräs mp-poliisi, joka on mukava ja reilu mies.

  Valitettavasti yhä vähemmän on poliiseina näitä perinteisiä “Reinikaisia”, isänmaallisia kavereita, jotka todella tekevät sitä mitä heidän kuulukin tehdä: palvella, auttaa ja suojella suomalaisia…

 6. Kansallismielisten kannattaa aina olla mahdollisimman asiallisia poliisin kanssa. Ei kannata luoda itselleen häirikön mainetta ja rähjätä jokaiselle poliisille. Esim. Marco de Witin tyyli kinastella poliisien kanssa lähes joka kerta saa poliisit tuntemaan inhoa “juntti-isänmaallisia” kohtaan ja suhtautumaan kansallismielisiin riitaa haastavina ja vähän yksinkertaisina pelleinä.

  On tärkeää saada rivipoliisit näkemään se että kansallismieliset ovat kunnollisia, tavallisia kansalaisia joita äärivasemmiston häiriköivä, poliisia ja järjestystä halveksiva roskaväki pyrkii vaientamaan todella lapsellisilla ja raukkamaisilla keinoilla.

  Myös eilisellä marssilla huomasin muutaman joka reagoi kommunistien provoon näyttelemällä niille keskisormea. Tähän ei myöskään pidä mennä, vaan paras tapa on korkeintaan huutaa juuri sitä HAH HAH ANTIFA tai sitä Ei suvakkeja Helsinkiin iskulausetta ja muuten jättää täysin noteeraamatta räkäkommunistien piipitykset.

  On tärkeää että marssijat näyttävät kunnollisilta kansalaisilta, juuri niiltä joita räkävasemmiston narkomaanit vihaavat ja haukkuvat tukareiksi. Kun poliisit näkevät että kansallismieliset ovat hyviä ja kunnollisia ihmisiä, he joutuvat itsekin monesti kyseenalaistamaan aamulla peiliin katsoessaan että minkälaista hallitusta ne oikein suojelevat ja ketä vastaan.

  • Tärkeää on myös kansallismielisten pitää huolta kunnostaan (ei tupakointia ym.) koska se antaa suoraselkäisemmän kuvan. Tämä lähtökohtaisesti näkyykiin. Antifasistit näyttävät naamioitumisella ja huonoilla elämäntavoilla todellisen luonteensa (laiskana roskasakkina).

  • Olet kyllä yksinkertainen kun luulet että “kunhan vaan me ollaan kiltisti niin poliisi ja kaikki muutkin huomaa että suvakit niitä ongelmallisia ovat!”, ei se noin mene. Vaikka suvakit heittelisivät meitä tiiliskivillä ja huutaisivat poliisin korvanjuuressa kuinka meidät kaikki pitää tappaa, ei poliisi tule millään tapaa muuttamaan suhtautumistaan meihin. Heille on saneltu ylemmältä taholta että me olemme se vihollinen. Vaikka suvakit jäisivät kiinni pommi-iskun suunnittelemisesta eduskuntaan, ei mikään muuttuisi. Ota ne suomut jo vähitellen pois silmiltäsi ja haista kahvia.

   • Valkoiset poliisit korvataan pikkuhiljaa mustilla - joko saa pitää vihollisina?

    Tämä. Rivipoliisit ovat toistaiseksi vielä suomalaisia järjestelmän hyväksi työskenteleviä hölmöjä, kuten 99% väestöstä. Pikkuhiljaa rivipoliisit tummenevat kunnes niistä tulee lopulta pelkästään mustia muslimeja yms. vihollisia. Eli missä välissä meidän pitäisi lopettaa näille toivottomille tapauksille ja järjestelmän huorille kunnollisen näyttely? Minusta se pitäisi lopettaa välittömästi, koska vaikka rivipoliiseissakin onkin “hyviä jätkiä” ehkä jopa tukijoita, niin he toiminnallaan työskentelevät vihollisen hyväksi – aivan kuten keskivertosuomalainen työskentelee vihollisen hyväksi.
    Ihmiset aktiivisesti toimivat järjestelmän hyväksi. Monikulttuurisuus on olemassa koska ihmiset toimivat sen mukaan. Turha siitä on judeja syyttää että keskivertosuomalainen maksaa paljon veroja ja kuluttaa juutalaisten tuotteita ja propagoi lähes kaikin mahdollisin tavoin tätä monikulttuurista järjestelmää.

   • “Ota ne suomut jo vähitellen pois silmiltäsi ja haista kahvia.”

    Kyllä minä tämän asian käsitän erittäin hyvin, mutta miten se palvelee kansallissosialistien etua jos he alkavat räyhäämään ja käyttäytymään yhtä typerästi kuin kommunistien mellakoiva roskaväki?

    En tietenkään kannata mitään poliisien edessä nöyristelyä, totuus pitää sanoa ääneen vaikka vankilalla uhattasiin, mutta myös turha räyhääminen jossa poliisit saavat lähinnä hyvän tekosyyn tehdä ihan mitä huvittaa ei kannata. Meillä on onneksi nyt videot ja internet joiden kautta kyttien liiallinen voimankäyttö voidaan tuoda hetkessä tuhansien ihmisten tietoisuuteen ja se tulee aiheuttamaan poliittista painetta myös niiden suuntaan.

    Mutta toki jos sinä haluat että PVL:stä tulee samanlainen juoppojen ja ali-ihmisten idioottikerho kuin muista vastaavista virityksistä niin haistattele ja heittele poliiseja kivillä. Katsotaan sitten kuinka kova jätkä sinä olet kyttiä vastaan ilman aseita ja kuinka moni sinun puolella seisoo.

  • Valkoiset poliisit korvataan pikkuhiljaa mustilla - joko saa pitää vihollisina?

   Kun puhutaan rivipoliisista niin pitäisi jo tottua siihen että rivipoliisi on musta tai hiekanvärinen muslimi. Tämä pitäisi jo ymmärtää, koska näin se tulee menemään kun se on kaikissa muissakin maissa mennyt näin. Eli se “kuvan antaminen” jollekin viholliselle on yhtä tyhjän kanssa. Nyt vain sillä on väliä mikä tuhoaa tätä järjestelmää nopeiten, mikä kuluttaa poliisin ja muiden resursseja eniten.

   “kansallismieliset ovat kunnollisia, tavallisia kansalaisia” jotka maksaa helvetisti veroja jotta matun lapset saa päivähoidon ja sionistien yritykset voittomarginaalinsa??

   “korkeintaan huutaa juuri sitä HAH HAH ANTIFA tai sitä Ei suvakkeja Helsinkiin iskulausetta”
   Olen samaa mieltä että keskisormen näyttäminen on typerää ja verrattavissa itkemiseen, se on täysin passiivinen ja provosoituva reaktio. Mutta niin on myös HAH HAH huutelu ja lällätys. Me ei olla mitään lälläripoikia (ja tyttöjä) vaan kaikki lällätykset jätetään niille suvakkihoroille. Ja samoin kaikki suvakkien ja antifan huutelu, meidän ei pitäisi mainita sellaisten paskajärjestöjen nimiä huudoissa edes sivulauseissa.

   • En kyllä nähnyt yhtäkään neekeripoliisia eilisessä mielenosoituksessa. Tulevaisuudessa tilanne on tietysti toinen ja valkoisten suomalaisten lukumäärä paljon pienempi muutenkin. Silloin kaiken polttaminen ja tuhoaminen voi olla ainut vaihtoehto, mutta se tarkoittaa myös valkoisen rodun kuolemaa siinä samalla.

    “Nyt vain sillä on väliä mikä tuhoaa tätä järjestelmää nopeiten, mikä kuluttaa poliisin ja muiden resursseja eniten.”

    Samaa mieltä tästä, mutta toiminnan pitää olla terävää ja älykästä. Sellaista joka saa muunkin kansan innostumaan siitä, eikä vain kourallisen kaikista radikaaleimpia kansallismielisiä.

    “jotka maksaa helvetisti veroja jotta matun lapset saa päivähoidon ja sionistien yritykset voittomarginaalinsa??”

    Myös työttömät voivat olla siististi pukeutuneita, terveitä sekä kovakuntoisia, paskalta haisevien narkomaanien ja kaljamahaisten juoppojen sijasta.

    “meidän ei pitäisi mainita sellaisten paskajärjestöjen nimiä huudoissa edes sivulauseissa.”

    Samaa mieltä. Tärkeintä on että iskulauseet tulevat senverta lujaa marssijoiden kurkuista että soijapoikien vinkuminen peittyy hetkessä.

    • Valkoiset poliisit korvataan pikkuhiljaa mustilla - joko saa pitää vihollisina?

     “Silloin kaiken polttaminen ja tuhoaminen voi olla ainut vaihtoehto, mutta se tarkoittaa myös valkoisen rodun kuolemaa siinä samalla.”
     Ei tarkoita, kyllä järjestelmä kaatuu ennen sitä. Se sen kaaoksen tarkoitus onkin, ei me tarvita järjestelmää vaan järjestelmä tarvitsee meitä. (tai mitä tahansa massoja)

     “toiminnan pitää olla terävää ja älykästä. Sellaista joka saa muunkin kansan innostumaan siitä, eikä vain kourallisen kaikista radikaaleimpia kansallismielisiä.”
     Ei, vaan tehokasta. Äly tai ei älyä, vain tulokset ratkaisee. Useilla mittareilla mitattuna (syntyvyys ja vihollisen eliminoiminen) nimenomaan typerä toiminta on lisääntymistä ja sotaa johtanut.

     • Kyllä siinä älykin pitää olla mukana.
      Ei tarvitse katsoa kuin normaalia elämää ja etenkin työelämää.
      Useat jotka tekevät tehokkaasti ja pääsevät tavoiteltuun tulokseen jättävät taakseen usein ison työmaan muille; sekasotkua, roskaa, mittavirheitä, rakennevirheitä yms.
      Sama projekti toisella puolella työmaata, tehokkuudesta pudotettu puolet pois; tarpeet laskettu ja käytetty tarkkaan, helppo siivota ja tehty piirustusten mukaan (usein myös insinöörin virheet korjatttuna).
      Itse näin tämän hyvin havainnollisesti in situ edellisellä työmaalla.
      Kirjanoppineet ja lahjetta pitkin määräävään asemaan päässeet useinkaan eivät tiedä käytännöstä mitään tai hyvin vajavaaisesti, teoria on ok, mutta se on lyhennelmä siitä mitä oikeasti tapahtuu prosesseissa.
      Kyllä sanomallisen toiminnan pitää olla älykästä, jotta tosiaan saadaan suurempi väestömassa heräämään horroksesta ja kiinnostumaan asiasta, tällöin asialle on suurempi tuki ja tätä kautta mahdollisuus menestyä.

 7. Itse en kyllä ole nähnyt poliiseina juuri muita kuin kantaväestöä edustavia yksilöitä, helsingissä taitaa olla pari tummempaa poliisia (tallenteilta havaittu).
  Hallituksen suunitelmissa toki on, että maahantulijoiden joukosta valittaisiin sopivia yksilöitä alennetulla kynnyksellä poliisiksi, mutta mitään takuitahan ei ole siitä onko tämä yksilö radikalisoitunut millään tavoin esim. uskonnollisesti.
  Mielestäni Rehellisyys kunniaan nimimerkki puhui täyttä asiaa, tästä on pidettävä kiinni niin kauan kun poliisissa on enemmistö kantasuomalaisia.
  Juuri tällainen hiekkalaatikkolällättely ja käsimerkkien näyttäminen on yhtä tyhjän kanssa, antaa vasemmistolaisten tehdä sitä kun ei muuhun rahkeet riitä siellä hupparin ja kaulaliinan takana.
  Fyysistä väkivaltaa pitää välttää viimeiseen asti, koska se on se kynnys jonka ylittämistä niin tietyt poliisi kuin sionistinen mediakin odottaa, jotta saisivat osoitettua että porukka on pelkkiä huligaaneja. Hyökkäykset jotka tulevat ulkopuolelta pitää toki torjua, mutta myös dokumentoida myöhempää käyttöä varten.

  • Valkoiset poliisit korvataan pikkuhiljaa mustilla - joko saa pitää vihollisina?

   Pointtini ei siis ollut että konkreettisesti poliisit olisivat jo nyt mustia, vaan että ne tulevat olemaan. Ja se taistelu mikä silloin alkaa kannattaisi jo aloittaa nyt, koska tämä nykyinen asiantila ei ole muuta kuin väistämättömän viivyttelyä. Silloin voi olla jo liian myöhäistä…

 8. Lapuan Liike ja paikalliset nimismiehet olivat lyömätön yhdistelmä, kun kommunisteja kyyditettiin. Mukana oli usein myös opettajia. Poliisit siis antoivat monilla paikkakunnilla, varsinkin Pohjanmaalla hyväksymisensä taistelussa kommunismia vastaan. Hieno 1930-luku! Epävirallinen yhteistyö oli hyödyksi koko kansalle, kun ymmärrettiin, kuka on todellinen vihollinen.

  • Kaikki eivät olleet kommunisteja. Sama sapluuna oli -18 kriisissä, että poliis, papisto, suurtilalliset ja opettajat lahtasivat tavallisia työläiisä, talonpoikia verihurmoksessa vain aja ainoastaan omien etujensa tähden.
   Suurin syy oli vain oman valta-aseman heikkeneminen ja maaorjien aseman kohoaminen, mukana oli erittäin paljon henkilökohtaista kaunaa joka puettiin poliittiseen asuun.
   Vallasväki oli kumpanakin aikakautena henkilökohtaisen vihan sokaisemia ja kuka hyvänsä heidän tielleen osui tai esitti eriävän mielipiteen oli kommunisti.
   Juuri tällaisista virheistä pitää ottaa opiksi kummallakin puolella, koska muuten sorrutaan taas kaaokseen ja sen jälkipyykin peittelyyn ts. kierretään kehää kehittymättä ja oppimatta mitään.
   Pitää myös muistaa, minkälainen koulutus ja sen puute poliiseilla oli myös tuohon aikaan, he toimvat kuin Soini konsaan kumartaen aina sinne päin mistä paremmat edut tarjottiin.

 9. Kokopoliisi,puolipoliisi,neljäsosapoliisi,jne. Jos ja kun sinivuokko tekee, niinkuin käsketään,ovat nämä luterilaisien homo pappien kanssa hyvällä omalla tunnolla kimpussamme,neekerin perseet edellä. Nykyajan moralisti on analisti. Ekalla sisään ja morjens.

 10. Poliisi ei noudata Suomen perustuslakia, saatika sitten pelkkää lakia, joka perinteisesti on kova sana suomalaisen kanta-asukkaan pääkopassa.
  Kun poliisi ei noudata lakia, se on ainoastaan rikollisjärjestö siinä missä ne moottoripyörä -jengitkin, joita niin kovasti solvataan. Itse en henkilökohtaisesti tiedä moottoripyöräjengien rikoksellisen toiminnan tasosta ja aktiivisuudesta, sillä ainakaan jatkuvia henkirikoksiin liittyviä kovaa rikollisuutta ei heistä kuulu päivittäin, viikoittain, päivittäin tai tunneittain. Poliisin sanaan ei enää luota kukaan, sillä ne eivät enää perustu enenevässä määrin tosiasioihin, vaan se on aivan kuten valtamedian osalta infowaria ja agendaan perustuvaa politikointia, jossa eivät paina fakta vaan fiktio. Hyvänä esimerkkinä MVlehden ent. puuhamies Ilja Janitskinin avoin poliittinen vaino sekä Pasilan poliisin valheelliset twiitit Iljan terveydenhoidon ja lääkkeiden tilasta, jotka olivat jyrkässä ristiriidassa todellisen tilanteen kanssa.
  Esim. Ruotsissa pahin “rikollisjärjestö” ovat muslimimaahanmuuttajat eli nk. “pakolaiset”, jotka tehtailevat 24/7 erittäin vakavia ja raskaita rikoksia, eikä siitä ole maan feministihallitus ja poliisi millänsänkään, vaan suurimman katastrofaalisen hätätilan aiheuttaa 80-vuotias mummo, joka päivittää jutku -feissariin muutaman totuuden sanan muslimien vastaisesta käytöksestä ruotsalaisessa yhteiskunnassa, joka on jo selkeästi saattotilassa.

 11. Poliisiorganisaatio lienee jakautunut perinteisiin ja poliittisiin poliiseihin. Viimemainitut heikentävät poliisia kohtaa tunnettua luottamusta. On kohtuutonta rehellisiä poliiseja kohtaan, että he saavat osakseen poliittisen poliisin heille tuottaman halveksunnan ja epäluulon.

  Olisikohan ratkaisu, että poliittinen poliisi erotettaisiin omaksi organisaatiokseen, jonka nimessä ei olisi “poliisi”-sanaa. Näin perinteinen poliisi säilyttäisi arvovaltansa. Kun sitten joskus Suomessa valta vaihtuu, niin riittäisi poliittisen poliisin lopettaminen.

Comments are closed.