Koti Uutisia Rotu Haaretz: juutalaiset marssivat “yhtenä rintamana” Amerikan rajojen avaamisen puolesta

Haaretz: juutalaiset marssivat “yhtenä rintamana” Amerikan rajojen avaamisen puolesta

11

Yli 30 juutalaisyhdistystä järjesti New Yorkissa torstaina marssin, joka israelilaislehti Haaretzin mukaan osoitti juutalaisten vaativan “yhtenä rintamana” liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa Amerikkaan.

Juutalaiset mielenosoittajat vaativat hallitusta lopettamaan tiukat toimet laittomia maahanmuuttajia vastaan. Juutalaiset kantoivat kylttejä, joissa luki muun muassa “Toora voittaa vihan”, “Yksikään ihminen ei ole laiton” ja “Minun kansani tuli tänne myös pakolaisina”.

Tapahtuman tähtivieras, juutalaiskirjailija Tony Kushner, vertasi Yhdysvaltojen tilannetta 1930-luvun Saksaan, jossa “mielipuoli-Hitler otti vallan”. Mielenosoittajien mukaan laittoman maahanmuuton vastustaminen länsimaissa muistuttaa “holokaustia”.

Juutalaiset kertoivat, ettei heille riitä se, että Donald Trump teki hiljattain myönnytyksiä ja päätti alkaa kohdella rikollisesti maahan tunkeutuneita perheitä lempeämmin kuin muita rikollisia.

Rabbi Mia Simring totesi, ettei juutalaisten tule olla tyytyväisiä Trumpin myönnytykseen vaan pikemminkin vaatia sen varjolla lisää myönnytyksiä “pitämällä painetta yllä”. Trump osoitti heikkoutensa, joten nyt kulttuurimarxistit vaativat häneltä entistä avoimempaa rajapolitiikkaa.

Juutalaisvaltio Israelissa tilanne on täysin toinen. Israelin sisäministeri Eli Yishai on kertonut, että juutalaisvaltion pakolaispoliittisen strategian tavoite on tehdä ei-juutalaisten siirtolaisten “elämästä niin surkeaa”, että nämä jättävät juutalaiset vapaaehtoisesti rauhaan.

Lähde: Haaretz

11 KOMMENTIT

 1. Jos laittoman maahanmuuton vastustaminen on suunnilleen sama asia kuin holokausti, ei holokausti sitten taidakaan olla läheskään niin kauhea asia kuin koulussa opetettiin?

  Toisaalta, minulle joku holokausti ei ole koskaan merkinnyt mitään, ei edes silloin, kun siihen vielä nuorempana uskoin…

  • “Holokausti” on pelkkä suuri vale, johon koko läntisen maailmamme mätä moraalinen selkäranka rakentuu. Hitler muka tahtoi tuhota koukkunokat, kuten amerikkalaiset tuhosivat intiaanit, sillä “eihän ketään kiinnostaa mitä intiaaneille tapahtui”. Ja kun Saksa liittolaisineen olisi voittanut sodan, niin olisi historia kirjoitettu niin ettei mitään joukkotuhontaa olisi tapahtunutkaan — mikä olisi ollut ja onkin totta! Mutta koukkunokat voittivat ja heidän kirjoittamansa historia tiedetään liiankin hyvin. Ei mene kolmea kuukautta pidempään, kun jo (((Sanoma))) puskee uuttaa “Hitler ja Saksa” -erikoislehteä Jutku≈Sanomien kylkiäisenä, ettei vain “totuus” pääse unohtumaan. Oy vey!

 2. Kyltti “Minun kansani tuli tänne myös pakolaisina” on lihava vale. Ne juutalaiset jotka lähtivät uudelle mantereelle olivat opportunisteja jotka näkivät mahdollisuuden saada itselleen rikkauksia ja valtaa. Tosin Rotschieldi joutui pakosta lähtemään kun oli valehdellut englanni kuningattarelle sodan lopputuloksesta Napoleonin kanssa. Mutta ei sekään lähtenyt pakolaisena. Se sai pitää päänsä mutta joutui alistetuksi ja palvelemaan englannin kruunua.

  Mutta se tässä vähän ihmetyttää että mikseivät juutalaiset marssi istraelissa samoja kylttejä kantaen? Avaisivat rajat palestiinalaisille jotta he pääsisivät omiin koteihinja ja heiltä ryöstettyihin maatiloihin. Avatkoon rajat ensin israelissa niin sitten noilla kylteillä olisi vähän uskottavuutta.

  Vai onko noiden kylttient arkoitus avata amerikan rajat israelista tuleville juutalaisille? Amerikka kun ei ota kaikki maahan ja suuri osa on jäänyt blockkiin israeliin. Olisiko nyt tarkoitus saada juutalaiset siirrettyä amerikkaan ja tehdä “kotimaasta” turisti- ja vierailukohde?

 3. Mihin tuo juutalainen roskajoukko tuolla pyrkii? Kyllä on sairasta sakkia!

 4. Juutalainen pitää vain poistaa. Kaikkinainen spekulaatio riittää.

 5. Miksi Juuri Amerikkaan haluaa? Nämä saappaat luulevat että Amerikka on jokaisen ihmisen oikeus! Saisiko sitä ÄO-testiä niille juutalaisille?

  • Valitettavasti ei voida testata ennenkuin on kehitetty uusi pisteytystapa. Nykyisellä kun ei pääse nollan alapuolelle… 👺

 6. Jos jossakin nyt näkee juutalaisten narsistisen ja psykopaattisen kaksinaismoralismin, niin se on tässä. Juutalaiset esiintyvät ah niin monikulttuurisina meidän maissamme, mutta kovat on piipussa kotimaassa ja muureja ja aitoja pykätään suuressa kiimassa. Maahan jo päässeetkin afrikkalaiset karkotetaan horioppia – Eurooppaan, tietenkin, onhan meillä täällä etninen ryhmä nimeltä stubbi. Stubbit sanovat, että “monikulttuurisuus on rikkautta”. Ja se totisesti on sitä Stubbeille. Yksinkertaisinkin stubbsoini saa pankkiirin viran, kunhan jaksaa hokea juutalaismantraa. “Monikulttuurisuus on rikkautta”. On, on, juutalaisille ja Stubbeille, ja samalla murhataan kansamme.

  MOT.

 7. Kaikki juutalaiset yritykset ja kaikki Israeliin liittyvä täydelliseen boikottiin. Aika ei ole vielä ihan kypsä holokausti 2.0, mutta ehkä joskus lähitulevaisuudessa

 8. Että tällaista. Juutalaisvaltio itse ei ota minkäänlaisia pakolaisia vastaan, vaan pitää sen monokulttuurisena valtiona.
  Se, että juutalaiset ovat saavuttaneet sen, mistä Henry Ford (1863-1947) varoitti kirjoittamassaan kirjassa “Kansainvälinen juutalainen” (engl. The International Jew) eli siitä kuinka juutalaiset, jos heidät päästetään maahan nk. “pakolaisina” tulevat tuhoamaan kuin syöpä koko Yhdysvallat syömällä sen sisältäpäin kuoliaaksi tai kuristaen hengiltä kuin Etelä-Amerikassa kasvava lois -puu, joka tiukasti kiertyen valmiiksi suuren puun, joka yltää latvustoon saakka auringon paisteeseen tappaen isäntä -puun, jonka runkoa se on kiivennyt ja vahvistunut täyteen voimaansa, jolloin se antaa viimeisen armoniskun kuin samoissa maisemissa viihtyvät kuristajakäärmeet. Juutalaiset nostivat tuolloin kirjasta metakan ja Henry Ford otti kantojaan “takaisin”, mutta vain julkisesti muuttamatta omaa mielipidettään asiasta. Suurin syyllinen juutalaisten pääsemiseen Itä-Euroopasta Yhdysvaltoihin kuin “siat rukiiseen” takasi Presidentti Franklin D. Rooseveltin (1882-1945) vaimo Eleanor Roosevelt, joka lobbasi voimakkaasti juutalaisten avoimesta päästämisestä maahan “siirtolaisina” kuiskuttelemalla tuosta asiasta väsymättä mihensä korvaan kunnes hänkin otti asian “omakseen” ja avasi Pandooran lippaan.
  Juutalaisten avoimena tavoitteena ja sodanjulistuksena valkoiselle rodulle on hävittää koko valkonen rotu maailmasta, koska se kilpailee juutalaisten kanssa samasta “reviiristä”. Muut rodut ovat liian tyhmiä poislukien aasialaiset, mutta neekerit, latinot ym. ovat tyhmiä “hyödyllisiä idiootteja”, joita voi käyttää “taistelukoirina” luomalla tyytymättömyyttä ja levottomuuksia valkoisten hallitsemissa yhteiskunnissa. Lisäksi juutalaiset kantavat syvää patologista vihaa nk. Holokaustin takia, jonka se haluaa kostaa tuhoamalla vuorostaan valkoiset pois kansan-murhaamalla heidät suoraan tai hieman “lievemmin” kuivettamalla vähäisemmän syntyvyyden takia heidät pois maailmasta sukupuuttoon myös osaksi rotujen “sekoittumisen” takaamalla mulatisoinnilla.
  Juutalaiset ovat niin likaisia ettei Saksan propakandaministerin Joseph Goebbels tarvinnut paljoakaan laittaa omiaan.

 9. Aatuhan aikoinaan suunnitteli juutalaisten siirtoa Madagaskarille mutta ei valitettavasti ehtinyt toteuttaa suunitelmaa “voimakkaan kansainvälisen painostuksen” vuoksi.

  Ja btw, miksi olisi mukamas yritetty hävittää heidät sukupuuttoon (mahdoton tehtävä) jos aikomus on lahjoittaa heille oma saari elettäväksi? Jo Puolan hallitus suunnitteli samaa omille jutanoilleen v. 1937.

  “The Madagascar Plan was a proposal by the German government to relocate the Jewish population of Europe to the island of Madagascar. Franz Rademacher, head of the Jewish Department of the German Foreign Office, proposed the idea in June 1940, shortly before the Fall of France. The proposal called for the handing over of control of Madagascar, then a French colony, to Germany as part of the French surrender terms.

  The idea of re-settling Polish Jews in Madagascar was investigated by the Polish government in 1937, but the task force sent to evaluate the island’s potential determined that only 5,000 to 7,000 families could be accommodated, or even as few as 500 families by some estimates. Because efforts to encourage the emigration of the Jewish population of Germany before World War II were only partially successful, the idea of deporting Jews to Madagascar was revived by German government in 1940.

  Rademacher recommended on 3 June 1940 that Madagascar should be made available as a destination for the Jews of Europe. With Adolf Hitler’s approval, Adolf Eichmann released a memorandum on 15 August 1940 calling for the resettlement of a million Jews per year for four years. The plan was not viable due to the British naval blockade. It was postponed after the Battle of Britain in September 1940, and it was permanently shelved in 1942.

Comments are closed.