Koti Uutisia Gudrun Schyman kieltäytyy olemasta samassa tilassa kansallissosialistien kanssa – haluaa kieltää opposition

Gudrun Schyman kieltäytyy olemasta samassa tilassa kansallissosialistien kanssa – haluaa kieltää opposition

5
Äärifeministi Gudrun Schyman ei uskalla väitellä kansallissosialistien kanssa.

Kansallinen Vastarinta kirjoitti kesäkuun alussa ruotsalaisen Feministinen vaihtoehto -puolueen boikotoivan poliittista keskustelutapahtumaa Almedalen-viikkoa. Puolue on ilmoittanut afrikkalaistaustaisen johtajansa Victoria Kawesan suulla tekevänsä näin, koska Pohjoismainen Vastarintaliike tulee olemaan paikalla.

Feministisen vaihtoehdon päätöksestä seurasi, että muutkin äärivasemmistolaiset, feministiset ja rappeutuneet järjestöt kertoivat boikotoivansa politiikkaviikkoa. Kawesan mukaan päätös tehtiin myös osittain “solidaarisuudesta” niitä ryhmiä ja henkilöitä kohtaan, jotka on “pakotettu hiljaisuuteen merkittävän uhan vuoksi”. Kawesan mukaan väittely Vastarintaliikkeen kanssa olisi nimittäin uhka näille henkilöille ja ryhmille.

Hieman myöhemmin Kawesa vaati jo “kaikkien” boikotoivan Almedalenia, koska hänen mukaansa Vastarintaliike haluaa “tappaa pääministerin ja kaikki meidät, joilla ei ole valkoista verta suonissaan”. Hän jatkoi edelleen, että politiikkaviikko “on jo valmiiksi valkoisen keskiluokan tapahtuma”, sillä matka Gotlantiin ei ole ilmainen.

Nyt Feministisen vaihtoehdon toinen puoluejohtaja Gudrun Schyman on antanut lausunnon julkisuuteen puolueen päätöksestä. Hänen mukaansa poliittisten vastustajien kanssa on ongelmallista keskustella “yhtäläiseltä pohjalta”. Keskusteleminen tai edes Ramlösan (kevyesti hiilihapotettua luontaista kivennäisvettä) juominen polittisten vastustajien kanssa ei nähtävästi istu ylipäätään Schymanin ajatusmaailmaan; hänen mukaansa Vastarintaliikkeen kanssa keskusteleminen johtaa vain väkivaltaisuuksiin:

“Ei natsien kanssa voi väitellä yhtäläiseltä pohjalta. Ei heidän kanssaan voi istua paneelikeskustelussa ja muuttaa mielipiteitä Ramlösaa juoden. Ei asia mene niin. Natsit hyökkäävät tuolloin. He tulevat käyttämään väkivaltaa”, ennustaa Schyman Nyheter24:lle.

Mikäli Schyman saisi tahtonsa läpi, oppositioryhmät eivät saisi olla Ruotsissa edes olemassa. Hän väittää kuitenkin, ettei hän vastusta sananvapausajatusta:

“Ei, sananvapaus ei koskaan voi olla liian laaja. Mutta meillä on esimerkiksi lainsäädäntö kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, ja sitä tarvitsee käyttää. Meillä pitäisi olla lainsäädäntö, joka kieltää natsistisen järjestäytymisen”, kommentoi Schyman.

 

Lähteet: Nordfront.se, Nyheter24

5 KOMMENTIT

  1. Klyyvarin, korvien, nimen ja mielipiteiden perusteella selvästi juuuuden.

  2. Sionistihan tuo on. Mutta jospa se vain tietäisi missä kansallissosialisteja on, niin olisi hvyin vähän paikkoja jossa hän voisi asioida tai oleskella. Ehkä kotonaan, ei paljon muualla.

Comments are closed.