Koti Uutisia Göteborgissa kolme siirtolaista sairaalaan ammuskelun jälkeen

Göteborgissa kolme siirtolaista sairaalaan ammuskelun jälkeen

3

Göteborgissa sattui lauantaina useita ammuskeluja. Kaksi siirtolaista saateltiin sairaalaan saamaan ampumahaavoihin hoitoa, ja hieman tämän jälkeen poliisi ampui kolmatta maahantulijaa.

Tapahtumat alkoivat Komettorgetilla Bergsjön ongelmalähiössä Göteborgin koillispuolella. Puoli kymmenen jälkeen illalla tuli aluehälytyskeskukseen soittoja, että Komettorgetin raitiotievaunupysäkillä oli käynnissä sota. Poliisipartio oli aivan tekopaikan läheisyydessä ja oli sekunneissa paikalla. Asfaltista löydettiin kaksi verta vuotavaa henkilöä. Molemmat olivat vakavasti loukkaantuneita.

Poliisipartio pääsi kohta tekijöiden jäljille, ja kiinnioton yhteydessä poliisi joutui ampumaan yhtä tekijää. Mies sai osumaa jalkaan. Illan päätteeksi kolme maahanmuuttajaa oli toimitettu sairaalaan.

Komettorgetin tapahtumilla oli paljon silminnäkijöitä. Aivan rikospaikan vieressä on syyrialainen kirkko, jossa pidettiin juuri häätilaisuutta. Häävieraat olivat tulleet pihamaalle, kun ammuskelu alkoi.

Poliisi sulki ison alueen teknistä tutkintaa varten. Aamuun mennessä ketään ei ollut otettu kiinni tapahtumien osalta.

 

Lähde: Pt-media.org

3 KOMMENTIT

  1. Lähi-itäläiset ovat tuoneet uskonto-, heimo- ja klaaniriitansa Ruotsiin.

  2. Nonni, ampui apinaa jalkaan ja siitä satojen tuhansien laskut veronmaksajille, että saadaan saasta taas kadulle ammuskelemaan.

Comments are closed.