Koti Uutisia Äärivasemmisto tuhosi Hampurin kadut

Äärivasemmisto tuhosi Hampurin kadut

1

Maailman poliittisen ja taloudellisen eliitin kokoontuessa Hampuriin G20-kokoukseen aiheuttivat väkivaltaiset äärivasemmistolaiset suunnatonta tuhoa kaupungin kaduilla. Vasemmistolaiset mielenosoittajat ovat esimerkiksi sytyttäneet tulipaloja, pahoinpidelleet ihmisiä ja murtautuneet kauppoihin.

Samaan aikaan ylikomisario Jari Taposen ystävä “julkkisanarkisti” Suvi Auvinen sekä mielenosoitukseen Suomesta matkannut vasemmistonuorten varapuheenjohtaja Henrik Jaakkola päivittelivät, miten paikallinen poliisi käytti vesitykkejä ja muita voimakeinoja näitä “rauhanomaisia” mielenosoittajia vastaan.

Helsingin Sanomat myöntää, että “Hampurissa nähty autonomien ja anarkistien toiminta ei ole kansalaistottelemattomuutta tai mielenosoittamista, vaan kyse on hyvin militantista ja suunnitellusta väkivallasta”.

Tapahtumat ovat vain yksi lisä pitkään listaan kaikesta tuhosta, jota vasemmistolaisten “parempi” väkivalta on aiheuttanut ympäri läntistä maailmaa. Poliittisista syistä valtamedia ei kutsu vasemmistoväkivaltaa terrorismiksi, vaikka lehdistö käyttikin terrorismileimaa esimerkiksi Vastarintaliikkeen viikonloppuista Almedalen-toimintaa vastaan.

Samana viikonloppuna Vastarintaliike järjesti Almedalenissa aktivismia, jota paikallinen media kutsui “terrorismiksi”.

 

Lähde: Helsingin Sanomat

1 KOMMENTTI

  1. Kaksi alimmaista kuvaa kertoo kaiken oleellisen… eli totuuden. Mutta annappas olla kun aletaan laittamaan kirjaimia peräkkäin.

Comments are closed.