Koti Uutisia Ulkomaat Feministien marssi Chilessä ei mennyt kuten Strömsössä

Feministien marssi Chilessä ei mennyt kuten Strömsössä

5

Chileläiset feministit järjestivät maan pääkaupungissa Santiagossa 15 000 henkilön marssin niin kutsuttua femicideä (tarkoituksella naisiin kohdistuneet murhat), rasismia ja naisvihaa vastaan.

Kuten yleisesti kulttuurimarxistisissa tapahtumissa, eivät väitteet ja todellisuus yleensä kohtaa, ja niin kutsutut rauhalliset vasemmistomielenosoitukset päätyvät väki- ja ilkivaltaan. Niin myös tällä kertaa. Marssin edetessä naiset alkoivat polttaa tavaraa kaduilla, repiä aitoja ja aiheuttaa muuta tuhoa. Toisin kuin länsimaissa, paikallinen poliisi ei hyväksynyt vasemmiston tempausta ja iski takaisin voimalla.

Tilanne päätyi siihen, että naiset ja heidän mukanaan liikkuneet beta-urokset joutuivat pakenemaan paikalta.

Lähde: RT 

5 KOMMENTIT

    • Femakothan tunnetusti kärsivät pampun puutteesta ja käyttäytyvät siksi kuin vesikauhuiset marakatit. Hullun lehmän taudin sosiaalinen ilmenemismuoto.

  1. Tuollaisella anarkialla ei saa minkäänlaista kuuluvuutta asialle, romutetaan vain loppukin uskottavuus.
    On se kumma kun noiden vassareiden pitää aina alkaa rikkomaan muiden omaisuutta ja tuhoamaan paikkoja, miten nyrjähtänyt mieli pitää olla että sellainen yhdistetään aasinsillan kautta naisten murhiin saati ajaa sitä asiaa millään tavoin eteenpäin.
    Sitä saa mitä tilaa, paitsi pohjoismaissa ja euroopassa.

Comments are closed.