Koti Uutisia Kotimaa Etelä-Korea sulkee suurimman koirateurastamonsa

Etelä-Korea sulkee suurimman koirateurastamonsa

5

Etelä-Korean viranomaiset ovat sulkemassa maan suurimman koirateurastamon kansainvälisen kritiikin jälkeen. Viranomaiset väittävät silti, että päätöstä ei tehty vain kansainvälisen painostuksen jälkeen vaan myös siksi, että koiranlihan kysyntä on laskenut maassa.

Sulkeminen tapahtuu seuraavan kahden päivän aikana. Teurastamo, joka sijaitsee maan pääkaupungissa Soulissa, tullaan purkamaan ja sen tilalle rakennetaan puisto. Korean eläinsuojelujärjestö KARA kutsuu päätöstä historialliseksi menestykseksi.

Kyseistä teurastamoa on kutsuttu kauhujen taloksi. Kun kansainvälinen järjestö Humane Society International (HSI) kävi tarkastamassa toimintaa, kutsui se raportissaan eläinten olosuhteita tiloissa kauhistuttaviksi.

Lähde: RT

5 KOMMENTIT

 1. Itse olen sitä mieltä, että meidän ei itäisi puuttua toisten syömisiin sillä perusteella, että meitä oksettaa. Syökööt paikallista ruokaa paikallisen tavan mukaisesti! Miksi se ruoka pitäisi korvata jollain kansainvälisen suuryhtiön yleismaailmallisella keitoksella, joka varmasti ei ole ainakaan terveellisempää.

  Sama juttu oli kissan-nahkojen kanssa. — Ajatelkaa nyt noita söpöjä kissanpentuja. Eivätkö olekin ihania! — Ajatelkaa sen jälkeen, että Kauko-idässä tapetaan kissoja ja tehdään nahkasta työrukkasia. No pitihän siihen EU:n puuttua. Tuonti kiellettiin ja kansa hurrasi!

  • Valkoisen rodun tehtävä on suojella eläimiä muilta roduilta.

   • Juuri näin! Gordon Ramsay Olkoon hyvänä esimerkkinä, tehnyt mallikasta työtä eläinten suojelun puolesta.

   • Voi nyt vittu mitä tekopyhyyttä.
    Jokainen syököön mitä syö jos syö sen oman kansansa kanssa eikä tuki muiden tontille.

    • Ole sinä hiljaa ja mene takaisin sinne takkutukka foorumille.

Comments are closed.