Koti Uutisia Aktivismi Expon raportti: PVL vastuussa 95 prosentista kansallismielisten liikkeiden aktivismista

Expon raportti: PVL vastuussa 95 prosentista kansallismielisten liikkeiden aktivismista

9

Ruotsalaisen äärivasemmistolaisten pyörittämän ja sionististen ryöstökapitalistien rahoittaman urkintapalvelu Expon työntekijöillä on juutalaisen Jonathan Lemanin johtamana ollut viisi viime kuukautta kädet täynnä töitä laskea ja kategorisoida Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen sekä muiden kansallismielisten järjestöjen aktivismiraportteja Ruotsissa. Expon kartoituksesta viime vuoden raporteista selviää, että aktivismin määrä on jälleen lisääntynyt edellisestä kartoituksesta:

Expo kuvailee Vastarintaliikettä “dominoivaksi”, ja järjestö onkin vastuussa 3 446:sta kartoituksen aktiviteetista.

– Tämä on huolestuttavaa kehitystä. Tämän päivän natsien toiminta on selvästi myötätuulessa. Johtava järjestö, natsistinen Pohjoismainen Vastarintaliike, on viime aikoina vienyt itselleen aktivisteja muualta rotuideologisesta miljööstä, kommentoi Leman Expon omaan lehteen.

Eräässä torstaina julkaistussa Expon artikkelissa verkoston työntekijät kommentoivat heidän onnistuneen rekisteröimään viime vuonna 111 uutta Vastarintaliikkeen aktivistia, jotka eivät ole aiemmin olleet mukana toiminnassa. Expo valitteli myös sitä, että järjestössä harjoitellaan itsepuolustuslajeja.

Eniten aktivismia on ollut propagandan levityksen osalta (2 950 kertaa). Expo laski myös kokoluokaltaan suurempien julkisten aktiviteettien määrän (177), sosiaaliset aktiviteetit (165), esitelmät (109), kunnallispoliittisen aktivismin (14), keikat (5) ja mielenosoitukset (3).

Expo liittää lisääntyneen toiminnan määrän muukalaisinvaasioon ja jatkaa edelleen raportissaan, että kansallismielinen liike on viime vuosina taidokkaasti välttänyt sisäiset konfliktit ja jakaantumiset. Tämä on parantanut poliittista työrauhaa, mikä puolestaan on vahvistanut kansallismielistä liikettä.

Lähde: Nordfront.se

9 KOMMENTIT

 1. Tuntemani juutilaiset ovat hyviä rumia tai pahoja,mutta yksi asia yhdistää heitä. He ovat empatiakyvyltään kehitysvammaisia,eivätkä näin tunne mitään omantunnontuskia murhistaan. Tyydytys tulee ahneudesta pedofiliasta ja valehtelusta. Rumaa ja ilkeää jumalansa nimeen. Rotta kuuluu viemäriin.

 2. > kädet täynnä töitä laskea ja kategorisoida

  Todellisen vaaran muodostavat nämä laskijat itse. Heille minkä tahansa ääri-ilmiön maalaaminen hallitukselle vaaralliseksi on vain tapa saada hallitukselta lisää rahaa asian kuin asian tutkimiseksi. Uusia virastoja perustetaan, uusia virkoja avataan haettavaksi kuin konsanaan etulinjan työpaikkoja sodassa. Hallitus on peloissaan ja heittelee hädissään rahaa minne tahansa, mistä mistä luvataan apua sisäisiä uhkia vastaan. Ja lupaajiahan riittää. Täsmälleen niin kauan kuin on vielä rahaa heiteltäväksi äänen suuntaan.

  Pieniähän nämä rahat ovat. Miksi nämä “hallitusta tukevat” liikkeet ovat sitten vaarallisia? Siksi, että pelottelullaan ne ottavat maan politiikan haltuunsa. Pois parlamentaarisesti valitulta hallitukselta. Varma merkki jo tapahtuneesta hallituksen alistumisesta pelottelijoiden edessä on sen suusta kuuluva hätähuuto: “Emme saa antautua pelolle!”

  — Nämä hallitusta tukevat kansanliikkeet ovat vaara demokratialle.

 3. Vastarintaliike ja kansallissosialismi on Suomen ja Euroopan ainoa pelastus! Eläköön Voitto!🙂

 4. Juutalaiset ovat ja pysyvät synnynnäisinä kuokkavieraina. Valehtelu on heille luontainen ja dominoiva luonteenpiirre.

 5. Tästä jää lähinnä mieleen se että muilla kansallismielisillä on vielä paljon petrattavaa. Heitäkin tarvitaan!

 6. Minun mielestäni kansallissosialistin on uhrattava pienet erimielisyydet omien (kuten PVL) liikkeiden sisällä.
  Yhtenäisyys tarvitsee uhrauksia ja yhtenäisyys on tie voittoon! Hajaantuminen on tappion tien ja johtuu siitä että yksilöt asettavat omat kantansa kokonaisuuden tielle.

  Non sibi sed patriae.
  Ei itselle, mutta isänmaalle.

 7. Eli Ruotsissa on “kriittinen massa” ylittynyt eikä liikkeen kasvua voi enää estää. Sitä mietä Ruotissa edellä sitä Suomessa perässä.

  On hyvä havaita että kaikki eivät ole lampaita jotka vain määkivät. Vaan jotkut asettuvat rintamaan ja puolustavat omiaa sekä uhmaavat vallassaolevia. Valta tulee vaihtumaan, kyse on vain siitä että koska. Tämä on kestävyyslaji, ei nopeuslaji.

 8. Se on mielenkiintoista huomata, että Ruotsissa osataan myös tuo diplomaattinen puoli, muuten siellä ei menestystä heru.
  KAverit ovat ansioikkaasti käyttäneet juuri niitä työkaluja mitä vaikuttamiseen tarvitaankin, myös poliitisella rintamalla.
  Ja onhan se helpompi toimia itsenäisessä maassa, jota eivät europolitrukit pääse niin vain määräilemään.
  Suomessakin pitäisi tuo poliittinen ja diplomaattinen kytky saada käyttöön, vaikka kovan työn takana sekin tulee olemaan näin osavaltiona.
  Mutta työ tekee vapaaksi ja kova työ vapaammaksi.

Comments are closed.