Koti Uutisia Ulkomaat Euroopan ihmisoikeustuomioistuin: Islamin profeettaa ei saa kutsua pedofiiliksi

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin: Islamin profeettaa ei saa kutsua pedofiiliksi

8

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on päättänyt, että Itävallan oikeuslaitos oli oikeassa tuomitessaan naisen, joka arvosteli profeetta Muhammedin avioliittoa 6-vuotiaaseen lapseen. Koraanin mukaan Muhammedin kolmas vaimo Aisha oli 6-vuotias mennessään naimisiin, ja 9-vuotiaana hän siirtyi profeetan vuoteeseen.

Elisabeth Sabaditsch-Wolff tuomittiin Itävallassa Islamin halventamisesta, sillä hän oli edellä mainittuun lapsiavioliittoon vedoten kutsunut profeetta Muhammedia pedofiiliksi. Sabaditsch-Wolff valitti tuomiostaan Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen, joka antoi tiistaina päätöksen. Sen mukaan Itävallan oikeuslaitos oli oikeassa.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on myös se, että tuomio perustuu suljetussa tilaisuudessa pidettyyn puheeseen 10 vuoden takaa. Lähi-idässä useita vuosia asunut ja työskennellyt diplomaatin tytär Sabaditsch-Wolff piti puheen Itävallan vapauspuolueen suljetussa tilaisuudessa Wienissä. Puhe käsitteli naisten asemaa Islamissa sekä jihadia. Puheen aikana hän viittasi myös Muhammedin lapsiavioliittoon sanoen, että ”hän tykkäsi tehdä sitä lapsien kanssa”.

Hän lisäsi vielä keskustelleensa siskonsa kanssa etukäteen siitä, minkälaisia sanamuotoja tulisi käyttää aihetta käsitellessä. Hän päätyi olemaan suorasanainen ja kysyi yleisöltä: ”56-vuotias mies avioituu 6-vuotiaan tytön kanssa. Eikö se muka ole pedofiliaa?”

Puhetilaisuudessa paikalla ollut toimittaja oli nauhoittanut puheen. Hänen lehtensä päätoimittaja puolestaan toimitti sen rikosilmoituksen kanssa poliisille, mikä johti tuomioon.

Lähde: Daily Stormer

8 KOMMENTIT

 1. Islamin mukaan profeetta on kaikessa toimissaan ja elämässääbn täydellinen esimerkki muslimeille. Tästä joku voisi tehdä sen päätelmän, että islam olisi pedofiiliuskonto ja heidän korkein esimerkkinsä olisi ollut pedofiili. Mutta tämä saattaisi olla laiton vihapäätelmä.

 2. On tämä maailma saatana SAIRAS!
  Islamin halventamisesta tuomio….
  Mitä noilla tuomareilla päässään liikkuu muutkuin kusta?

 3. Islamin perimätiedon, hadithien, mukaan Muhammad oli 56-vuotias avioituessaan 6-vuotiaan Aishan kanssa. Aluksi Muhammad masturboi itseään Aishan reisien väliin (“muhammad thighing aisha”) ja myöhemmin harrasti yhdyntää Aishan ollessa 9-vuotias.

  Olisi hyvä tietää, että millaisella termillä Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tuollaista toimintaa kutsuu…

  • Kai se on juurikin sitä pridelobbareitten mainostamaa lasten tutustuttamista seksuaalisuuden eri muotoihin, joka pitää kuulemma aloittaa mahdollisimman varhain.

   Tämä planeetta kantaa sellaista sairasta saastaa päällään, että apuharvennuksen aika on koittava pian. Siinä ei yksi “oikeuden” päätös paljoa paina. Vai mitä arvelee palstaa tarkkaileva nettipoliisi, kummalla on terveemmät arvot lapsia kohtaan, kielletyllä PVL:llä vai niin suuresti ylistetyllä SETAlla tukijoineen ja prideläähättäjineen?

   Kenen joukossa seisot, sen lauluja laulat.

 4. (((Elisabeth Sabaditsch-Wolff))). Kosher-nationalistisen Counterjihad-liikkeen kansainväinen organisoija ja etno-nationalismin/kansallissosialismin pitkän linjan vastustaja.
  Ei mulla muuta.

  • Paikalliselle Halla-aholle siis lätkäistiin tuomio uskonnon häpäisemisestä. Marttyytin sädekehä loistaa sitten ja kerää huomiota ja kannatusta

Comments are closed.