Koti Uutisia Ulkomaat Christchurchin muslimijohtaja syyttää Mossadia moskeijaiskusta

Christchurchin muslimijohtaja syyttää Mossadia moskeijaiskusta

29
Ahmed Bhamji puhuu yleisölle

Christchurchiläinen muslimijohtaja Ahmed Bhamji syyttää roistovaltio Israelin tiedustelupalvelu Mossadia Uudessa-Seelannissa tapahtuneesta terrori-iskusta, jonka kohteena oli moskeija. Bhamji puhui asiasta kovaan ääneen Christchurchissä pidetyn mielenosoituksen aikana.

– Minä en pelkää tämän asian ääneen sanomista, Mossad on tämän (iskun) takana, sanoi Bhamji.

Bhamji ei ole ainut joka epäilee Israelin olleen iskun taustalla. Salaliittoteoriaa ruokkii myös se, että Christchurchissä paljastui vuonna 2011 Mossadin operaatio.

Lähde: Nordfront

29 KOMMENTIT

 1. En väitä mitään, mutta itselläni pisti silmään siinä Tarrantin päällisin puolin ihan asiallisessa manifestissa se, että niinkin tiedostavassa tekstissä ei mainittu sanallakaan Israelia, sionismia ja pankkiirien ylivaltaa.

  • Paitsi että hänellä ei ollut mitään juutalaisia ja Israelia vastaan. Mielestäni koko juttu on Mossadin suorittama False flag operaatio.

   • Miten käytännössä? Onko koko isku lavastettu vai tapahtuiko se Mossadin ohjailemana? Perustele mielellään, niin ei jää pelkäksi heitoksi, kuten nämä yleensä tapaa jäädä.

    • Niin tämä on vain minun mielipiteeni, mutta uskon, että isku on lavastettu kuin 9/11 tai Utuan isku konsanaan. Isku tapahtui sopivasti ennen vaaleja, tämän avulla saatiin jälleen demonisoitua kansallismielisiä ja saatiin kiellettyä automaattiaseet kansalta. Oletko nähnyt ampujan striimaaman videon mikä on kuin videopelistä? Kun katsoo tarkkaan niin jo valmiiksi ammutut ruumiit liikkuvat. Veren vähäisyys ja ruumiiden nukkemaisuus ihmetyttää kanssa. Näyttelijöitä ja nukkeja? En tiedä, mutta kyllä tämä haisee.

    • Käytännössä me emme tiedä milloin tämä näytelmä on tehty. Huonolaatuisen videon lähettäminen “livenä” ja varsinainen näytelmä eivät välttämättä ole samanaikaisia tapahtumia. Elämme virtuaalisen propagandan aikana, ja kaikki mitä näytetään massoille korruptoituneiden median toimesta on arvioitava ensisijaisesti propagandana, koska se ON propaganda. Jos sitä on mahdollista ja tarpeellista vääristää – MSM vääristää.
     Itse “ampuminen” on täysin naurettava näytelmä. Oikeat luodit kun tekevät esineissä oikeita reikiä, ja oikeista ruumiista verta lentää ja valuu, päät aukenevät ja aivot lentelevät. Edelleen kehotan avata rinnakkaisesti selaimeen kaksi ikkunaa ja toisessa pysäyttää videon kohdalla 7:52, ja toisessa 11:21 ja vertailemaan keskellä olevan nuken ihmeelliset siirtymiset.
     Julkaistiin uhrien listan. Otin sieltä yhden nimen “Kishowara Begum”, kas kumma Internet ei tunne sellaista henkilöä, että sellainen olisi koskaan olemassa, sillä ei ole historiaa. (vertailua varten: haku omalla nimelläni tuottaa reilut kolme sataa osumaa).

     David Kopperfild lentää https://youtu.be/qZS9maIq_Zc
     ja valtavasti yleisöä on todistamassa ihmeellistä tapahtumaa.

     • Minusta on vaan todella vastenmielinen ilmiö, että jos joku toimintavalmis valkoinen mies antaa oman elämänsä pois rotunsa puolesta, niin internetissä jotkut toiset valkoiset alkavat pestä käsiään keksimällä näitä Mossad-syytöksiä.

      Toistaiseksi mikään ei tue tätä lavastusteoriaa, eikä myöskään mikään isompi kansallismielinen julkaisu ole asettunut sen taakse. On vain näitä erilaisia teorioita, joita eri kommentoijat ja videoblogaajat heittelevät.

      Myöskin tämä uutisen muslimijohtaja on eri mieltä teidän kanssa siitä, että isku olisi lavastus. Hänen teoriansa mukaan se kyllä tapahtui, mutta sen takana olisi Mossad. Nämäkin ovat keskenään toisensa pois sulkevia ristiriitoja.

     • Toimintavalmis – mutta mihin suuntaan toiminta?
      Jos on sellainen toiminta, joka hyödyntää juutalaista NWOta ja aiheuttaa harmia valkosille patriooteille kaikkialla – Kiitos, ei!
      Etkö ymmärrä, että värillisten tuominen valkoisiin maihin ja myöhemmin sodan sytyttäminen ruskeiden ja valkoisten välillä – on Judentumin välttämätön välitavoite NWO:n pystyttämisessä? Koko false flagin tavoitteena on just tämä! Sellaisen sodan sytyttäminen, jossa lopulta valkoiset hävitetään ja ruskeat heikennetään.

      Breivik ja tämä Tarrant toimivat täsmälleen juutalaisen NWOn tavoitteiden mukaisesti, ja kaikki mitä tiedän tästä “toiminnasta” yhä enemmän vahvistaa johtopäätöstä, että kyseessä on false flag, todennäköisesti Mossadin suorittama. Voin vain ihmetellä, mikä on sellainen valkoinen kansallismielinen, joka ei havainnut juutalaisten roolia Kalergi suunnitelman toteuttamisessa? Joko sokea tai tosi yksinkertainen.

      Toiseksi: lavastus on helppo järjestää. Sen ei tarvitse edes olla kaikki toteutettu täsmällisesti, goyimit nielaisevat vaikka mitä jos heille näytetään jotakin ja kerrotaan sydäntäsärkevää tarinaa TVn välityksellä.
      Sitä varten on organisaatiot ja valtiolliset salaiset palvelut, joilla on valtavat resurssit. Ja kuten tapana on sellaisissa tapauksissa, MSM ei koskaan nosta skeptikkojen kysymykset havaituista ristiriidoista tai epäselvyyksistä (vaikka niitä olisi kymmenittäin!) eikä poliisi koskaan kommentoi mitään! Pelkästään tämä on erittäin vahva FFn indikaattori.

     • Siinä manifestissa hän on perustellut tekoaan ja logiikkaansa. Siihen ja videomateriaaliin voi halutessaan tutustua DS-sivustolla olevan linkin kautta ainakin täältä: https://dailystormer.name/new-zealand-bans-brenton-tarrants-self-defense-manifesto-citizens-told-to-destroy-copies/

      Tuo “lavastus” vaatisi massiivisen ihmismäärän olevan mukana juonessa sisältäen alueen asukkaat, moskeijan henkilökunta + kävijät, viranomaiset, silminnäkijät, lääkintähenkilöstö, haavoittuneet jne jne, että tuntuu aika massiiviselta ja jopa vähän vainoharhaiselta teorialta.

      Paikalla oleva muslimijohtaja, joka oletettavasti myös tunsi näitä kuolonuhreja, puolestaan sanoo iskun tapahtuneen, mutta väittää Mossadin tehneen sen. Jännä, että hän siellä paikan päällä sanoo sen tapahtuneen ja sinä täällä toisella puolella planeettaa sanot videon perusteella, ettei edes tapahtunut, mutta molemmat syyttää Mossadia. Huvittavaa.

      Jos muslimijohtaja on tässä sinun väittämässä Mossadin lavastuksessa osallisena, niin miksi hän sitten syyttää julkisesti Mossadia, eli rikoskumppaniaan, siitä?

     • KS – Vastenmielistä ja typeräähän se on, ei mitään muuta. Täällä tuntuu saavan tietyiltä vakiokirjoittajilta (Jussi, Leo, Flyin’ Finn) suurta kannatusta nämä huuhaa-jutut. Ajattelin ennen näiden nimimerkkien olevan ylläpidon provokaatiotarkoituksiin pyhitettyjä “käyttäjiä”, joita aina käytetään pitämään keskustelu kiivaana. Tuskin Vastarinta on siinä mielessä poikkeus, että tahdotaan pitää sivusto kiinnostavana hinnalla millä hyvänsä. Tai sitten oikeasti noin typeriä ja yksinkertaisia ihmisriepuja on olemassa. Voihan se niinkin oll. Väkivaltaa ja kaikkea todellista radikalismia myös kovaan ääneen vastustaa ainakin tuo F.F., joten se siitä.

      Äänestäkää niitä persuja, pojat, vain jatkossakin, niin hyvä tulee.

      Eiköhän tämä ollut tässä. Parempaa onnea seuraavalle järjestölle, Suomen Vastarintaliike. Marssit on nyt tältä osaa marssittu (joka kerta olin mukana).

     • Et Tapper ilmeisesti sitten ole lukenut minun kommenttejani ollenkaan, koska väität juuri päinvastaista kuin mitä niissä kirjoitan. Tähän ketjuun en ole viitsinyt edes kommentoida, mutta vilkaise nyt vaikkapa tuolta Artikkelien puolelta, mitä mieltä olen tästä tapauksesta. Se, että olen onnistunut sinua ärsyttämään, vaikka esim. Leon kanssa olen jokseenkin aina tasan eri mieltä, ei ilmeisesti riitä sytyttämään lamppua? Vai onko ongelmasi luetun ymmärtämisessä?

      Henkilökohtaisesti pidän valtaosaa näistä false flag ja salaliittoteorioista juurikin vainoharhaisena huuhaana ja olen sen sangen selkeästi tuonut julki, mutta jos se on mielestäsi typerän ja yksinkertaisen ihmisrievun merkki, niin siinähän sitten olet itse samaa kastia. Vai oletko suuressa viisaudessasi kehittänyt uuden viisaan ja älykkään tavan, joka ei ole sen enempää niiden puolesta kuin niitä vastaankaan? Jos olet, suosittelen lääkärillä käyntiä.

      Radikalismia vastaan en ole ollut, vaikka suuressa viisaudessasi olet niin ymmärtänyt ja olenpa muutamaankin otteeseen jo todennut, että väkivallan käyttöönkin oikeuttava raja on jo mielestäni ylitetty, mutta ethän sinä kai sitäkään ole tajunnut? Se, että en kannata sattumanvaraista turpaanvetoa tai paikkojen pilkkomista antifan ja muiden pössypäiden tapaan on ilmeisesti liian vaikea asia tajuttavaksi nk. yksniittisellä ajatusmaailmalla.

      Onnea valitsemallasi tiellä, oli se sitten sattumanvarainen väkivalta, ikkunoiden rikkominen, trollaus tai mikä hyvänsä. Minä tuskin äänestän tänäkään vuonna muita kuin Akua ja Aatua, muista sinä antaa äänesi jollekin, joka ajattelee kanssasi samoin. Löytynee sieltä Li Anderssonin porukoista, veikkaan, vai onko Takuilla ja muilla turpaanvetouhoajilla omia ehdokkaita listoilla?

     • Tutkivalle ajateltavaa (poista välit http)
      h t t p://themillenniumreport.com/2019/03/new-zealand-mosque-false-flag-exposed-reasons-for-the-hoax-revealed/
      h t t p://themillenniumreport.com/2019/03/what-really-happened-at-the-new-zealand-mosque-terrorist-attack-cui-bono/#more-77436
      h t t ps://153news.net/watch_video.php?v=BGORUSUB2H4N

      Kun ihminen kieltäytyy näkemästä ristiriitoja TV-laatikosta kerrotussa tarinassa se on käytännössä mahdotonta käännyttää hänet keskustelupalstalla. Ammattilaiset kuulustelijat ovat toista maata: kun havaitaan pienenkin riistiriidan/aukon kuulusteltavan kertomuksessa, siihen tartutaan eikä enää päästetä. Mutta tavalliset ihmiset eivät ajattele kriittisesti ja loogisesti vaan tunteellisesti; he luottavat tv-laatikosta tuleviin tarinoihin ja kuviin! Erityisesti kun keskellä suomalaista harmaata epätoivoa halutaan uskoa, että “jossakin on valkoinen sankari joka uhrautuu taistelussa rodumme pelastamiseksi”. Jutikat tietävät tästä kaipuusta ja tarjoavat goyimeille sellaisen “valkoisen sankarin” – toivoen että kansallismieliset tarttuvat koukkuun.

     • Kommentoinpa vielä kertaalleen aiheesta, sitten saa piisata.

      KS viestissään: Tuo ”lavastus” vaatisi massiivisen ihmismäärän olevan mukana juonessa sisältäen alueen asukkaat, moskeijan henkilökunta + kävijät, viranomaiset, silminnäkijät, lääkintähenkilöstö, haavoittuneet jne jne, että tuntuu aika massiiviselta ja jopa vähän vainoharhaiselta teorialta.

      Tämä jos mikä pitää paikkansa. Kaikki nuo Leon linkkaamat videot voidaan manipuloida yhden ihmisen toimesta, yhdellä tietokoneella ja pistää levitykseen ympäri internjetin ihmemaailmaa, mutta värvääs tuosta jokusen sata näyttelijää ja lahjo puoli kaupunkia niin, ettei juttu vuoda mistään julki; kerros Leo kuinka se tapahtuu. Odotettavissa mahdollisesti pitkä rimsu sekalaista tekstiä virheellisellä kieliopilla kera lukuisten linkkien ja sinne tänne viljeltyjen “sivistyssanojen”?

      Myös muut flat flag ja false earth salaliittoteoreetikot voisivat viettää hetken pohdiskellen, kumpi on todennäköisempää, feikit videot vai Hollywood-spektaakkeli ilman, että kukaan koskaan missään on ollut tietoinen siitä. Onhan se Mossad joo varmasti maailman mahtavin voima heti alkuräjähdyksien ja mustien aukkojen/eukkojen jälkeen, mutta rajansa kaikella, myös foliopipon kireydellä.

      Jokainen tulkoon uskossaan autuaaksi, minä uskon että on aika mennä talliin pistämään mopoa kevätkuntoon. Pitää tarkastaa, ettei Mossad ole asentanut siihen mikrosiruja tai kaukolaukaistavaa ajatustenmuokkauslaitetta.

     • Ihmettelen, että tuo 153news-video on sinulle joku todiste siitä, että tämä on maaginen lavastus, jossa tyhmää gojimia taas vedätetään silmänkääntötempuilla ja nukeilla.

      Ne ampumisreiäthän näkyy ihan selvästi siinä tuulilasissa siinäkin kohtaa, jossa videon huuhaa-mies väittää, ettei ne muka näy. Ilmeisesti salaliittomiehille riittää, että toinen salaliittomies vaan vääntää mustam valkoiseksi.

      Katoavasta autosta en tiedä, mutta veikkaan, että joku lähti sillä karkuun. Kumpikaan noista todista yhtään mitään, ja vahvistaa enemmän minun mielipidettä siitä että tämä on väkisin väännettyä tarinaa, jolla pyritään saamaan oman mielipiteen mukainen lopputulos.

      Ja mitä tulee siihen, että Tarrant olisi haitaksi valkoisille ja hyödyttäisi juutalaisia, niin voimme todeta, että ainoastaan aika ja historia näyttää sen. Siitä on turha väitellä, koska emme voi ennustaa tapahtumien kulkua.

     • Leo, älä tee itsestäsi pelleä enempää kuin on pakko. Paras kaverini murhattiin aikoinaan ampumalla kaksi kertaa päähän teloitustyylillä. Ei lentänyt aivot mihihkään. Kyllä tuo video minusta näyttää aivan aidolta ja hyvä niin.

      Hyvää kevättä kaikille joilla ne aivot on vielä siellä päässä ja toimintakunnossa.

 2. En itse usko tähän teoriaan, koska siitä “false flagista” ei ole ainakaan toistaiseksi esitetty mitään pitäviä todisteita, mutta paljon on esitetty keskenään ristiriitaisia väitteitä.

  Tarkoittaakohan tämän teorian esittäjä sitä, että Tarrant on
  A) Mossadin agentti?
  B) Mossadin manipuloima kansallismielinen?
  C) Keksitty henkilö?
  Tästäkin on jo useita eri versioita liikkeellä.

  • Onko sillä väliä? Koko ajan enemmän juttu haisee ja asiat selviävät vähitellen. Eihän tuosta koskaan kerrota mustaa valkoisella, mutta indisiot ja kova fakta sekä lukuisat samanlaiset kummalliset ammuskelut kertovat kaiken riittävästi. Aselakeja ja valkoisten vainoa alkaa välittömästi seurata.

  • Onko tapahtuman paikkansa pitävyydestä esitetty pitäviä todisteita?
   EI OLE.
   Sen sijaan naytettiin huonolaatuinen ja täysin epärealistinen näytelmä, jossa ohikulkijat eivät huomaa mitään ja polisii tulee kuvioon 16 minuutin kuluttua (poliisiasemaan on vajaat 2 km). Juutalaisten onneksi normigoyimeilla on mielikuvitusta sen verran että uskovat kaiken mitä TV-laatikosta näytetään.

   • Tähän kiinnitin kanssa huomioo, ampuja juoksee ja räiskii automaattiaseen kanssa keskellä päivää ja ohikulkijat /ohiajavat autot eivät ole moksiskaan. 🙄 Miten voi poliisilla kestää 16 min paikalle tulo kun poliisiasema on käytännössä vieressä?

    • Turussa tapahtuneessa terrori-iskussa ensimmäinen partio oli Turun torilla noin minuutissa, mutta ajeli väärällä puolella toria.

     Kolmen minuutin jälkeen – puukon heilutuksen aloittamisesta terroristi makasi jo jalkaan ammuttuna maassa ja keskusta alkoi vilisemään robocoppeja.

     Voisi ainakin ajatella, että Uudessa-Seelannissa ei paljon ainakaan enemmän aikaa kyseiseen jahtiin menisi, mutta niin vain meni. Miksiköhän?

     • Televisio kannattaa ehdottomasti kantaa muuten kierrätyskeskukseen. Vahinkoa ei kannata siirtää antamalla tai myymällä sitä eteenpäin. Roskaa koko aparaattori ja aivopesuväline #1.

   • Askarruttavat yksityiskohdat eivät ole todistusaineistoa mihinkään suuntaan. Joku ei käsitä vaikka vain sitä, miten erilaisesta materiaalista auton tuulilasi tehdään suhteessa sivuikkunaan ja tekee tästä sitten todistetta itselleen epäilyjensä tueksi. Sitten sateliittitaajaman alueella, jonka katuja harva poliisi kenties edes tuntee, poliisin vasteaika lienee usein yllättävän huono suhteessa keskustan alueeseen. Kirjoittamansa pohjalta saa vaikutelman, että Tarrant oli jotenkin tutustunut alueen vasteaikaan etukäteen. Tällaista vasteaikatietoa eri alueilta on monesti saatavilla julkisestikin erinäisistä syistä.
    Jos jostain syystä mietityttää, että kyseessä olisi jonkinlainen lavastus, niin kaiken näköisiin asioihin pitäisi tutustua, jotta askarruttavista asioista voisi muodostaa näyttöä suuntaan tai toiseen. Askarruttavuus itse ei ole näyttöä.

 3. Itseäni myös ihmetyttää, miksi Tarrant ei tunnusta juutalaisten osuutta valkoisen rodun tuhoamisessa, vaikka esiintyykin äärimmäisenä valkoisen rodun ja valkoisten valtioiden puolustajana? Jokainen oikeasti kansallismielinen ja varsinkin kansallissosialisti tunnustaa juutalaisten erittäin merkittävän, jopa ratkaisevan osuuden kansanvaihtopolitiikassa. Muutenkin Uusi-Seelanti on aika kummallinen paikka suorittaa kyseinen isku. Tässä suora lainaus Tarrantin manifestista:

  “Were/are you an anti-semite?
  No. A jew living in israel is no enemy of mine, so long as they do not seek
  to subvert or harm my people.”

  Todella ristiriitainen terroristi, joka teollaan kiihdytti kansallismielisten ajojahtia.

  • Juutalaisten arvioinnilta ja kritiikiltä erityissuojeltu asema yhdistettynä juutalaisten kansanluonteeseen, historialliseen sekä luonteenomaiseen taipumukseen pyrkiä vaikuttamaan isäntämaihin itselleen luonteenomaisen elämäntavan etujen maksimoimiseksi, on varsinkin länsimaisissa kansakunnissa elämään sopeutuneille roduille vaara, joka on tärkeä tiedostaa ja johon on syytä suhtautua vakavasti. Ei kuitenkaan ole tavatonta, että esimerkiksi vain muutaman viime vuoden aikana kansallismieliseen ajatteluun ajautunut nuori mies ei ole tullut asiasta kovin tietoiseksi. Tässä tietenkin voi olla vaara, että tällainen ihminen voi pelata vihollisen pussiin tietämättömyytensä takia. Tahallisuutta se ei kuitenkaan välttämättä viesti.

 4. Tarrant tuki juutalaisrahotteista ja islam-vastaista Identitaire-liikettä. Breivik puolestaan oli yhteydessä juutalaisrahoitteiseen ja islam-vastaiseen Defence Leagueen (Identitairen ja Pegidan edeltäjä).

  Kaikki em. sionistiliikkeet vastustavat kansallissosialismia ja kääntävät viholliskuvaa tarkoituksella väärään suuntaan. Jos isku tulee, voidaan vaatia tiukempia aselakeja ja avoimempia rajoja. Sionistit luottavat siihen, ettei kukaan uskalla kertoa totuutta kosher-nationalistiliikkeiden todellisista johtajista ja rahoittajista. Mutta… tuuli on kääntymässä tässäkin asiassa.

 5. Tuosta iskun tekijän striimaamasta videosta sen verran, että siinä moskeijan eteisessä makaa paljasjalkainen mies/raato, jolla on seuraavan kerran iskun tekijän hänet ohittaessa sukat taas jalassa (tuliko kuolinkorinoissa kenties kylmä, että kivempi kuolla sukat jalassa?). Verta ei myöskään näy kun parissa kohdassa vaikka oikeasti tuollaisen silmittömän ammuskelun jälkeen moskeijan seinät ja lattiat olisivat yltä päältä veressä. Tuossa vain osa kummallisuuksista, joita videolla oli. 100% false flag. Ja paikalliset muslimit itsekin sanoo, sekä uskoo, että iskun tekijä oli mossad. Aseet pois kansalta ja demonisoidaan nationalismia, natseja ja Hitleriä (tietysti, koskaan ei saa unohtaa että Hitler) siinä syyt näille huonosti toteututeille false flag – iskuille.

  • Et osaa edes suomea kunnolla ja täällä vaahtoat vainoharhaista typeryyttäsi, pieni lapsi. Kyllä elämä opettaa ja aika näyttää. Kaikki ei voi, katsos, pelkkää harhaa olla vain. Te ette elä todellisessa maailmassa enää, lapsukaiset.

   Kuinka monta ihmistä olet ampunut ja millaisilla aseilla? Vastaatko tähän?

Comments are closed.