Koti Uutisia Talous EU: Suomi voi joutua ottamaan velkaa Italian puolesta

EU: Suomi voi joutua ottamaan velkaa Italian puolesta

19

Koronaviruksen synnyttämän talouskriisin kanssa painiva EU on kehittelemässä uutta “vastuunjakomenetelmää”, jäsenmaiden yhteisiä velkakirjoja. Mikäli aloite runnotaan läpi, joutuvat esimerkiksi suomalaiset veronmaksajat vastaamaan suoraan Italian kaltaisten ongelmavaltioiden veloista.

EU-velkaa ovat perinteisesti kannattaneet unionin eteläosien köyhät talousalueet sekä vastustaneet pohjoisosien hyvinvointivaltiot. Käytännössä vauraat valtiot joutuisivat järjestelmässä maksamaan entistä suuremman osan tuhlaajien kuluista, jotta euro saataisiin pidettyä keinotekoisesti hengissä.

Idean nosti esiin koronaviruksen runtelema Italia, jolla on Euroopan toiseksi suurimmat velat, konkurssikypsä pankkisektori, taantuva talous ja valtava joukko yrityksiä, jotka vaativat hätärahoitusta selvitäkseen. Italian korruptoitunut hallitus ei tahdo antaa rikollisten pankkien kaatua, vaan pankit tahdotaan pelastaa velalla, jonka korkoja myös suomalaiset joutuisivat maksamaan.

Aiemmin EU:n taloudellinen johtaja Saksa on vastustanut ehdotuksia unionin yhteisestä velasta. Nyt eliitti pelkää EU:n tulevaisuuden puolesta niin paljon, että Saksa suhtautui positiivisesti Italian ehdotukseen. Yhteinen EU-velka olisikin paitsi huikea voitto rikollisille pankkiireille myös suuri harppaus kohti täysiveristä liittovaltiota.

Lähde: Bloomberg

19 KOMMENTIT

  • Sekopää se täällä ölisee.

   Kilpailu: kuinka monta kirjoitusvirhettä löydät sekopään mökellyksestä?

   Vastaajien kesken arvotaan kilo neekerin paskaa.

 1. Jatkuvasti tulee uutisia, kuten tämäkin, jotka vahvistavat tämän epidemian olevan pelkkä psyop – operaatio.

  Valitettavasti tämä on toimivaa, ja ennen tympeästi pelastuspaketteihin suhtautuneet saadaan maksumiehiksi.

  • En katso TV:tä enkä seuraa Facebookia tai muutakaan turhaa, niin mikä tuo tuollainen “psyop” mahtaa olla? Tarkoittaako se sitä ettei mitään virusta ole olemassa?

 2. Vedetään vaan valtio konkurssiin nopeutetussa aikataulussa. Mitä nopeammin päästään pohjalle, sitä vähemmänaikaa meidän tarvii kitua tässä kulttuurimarxistisoituvassa helvetissä. Pohjallehan tämän on mentävä, jotta päästään luomaan Suomi 2.0. Tiedän että nämä uutiset vituttaa, mutta muistakaa että pohjakosketus on otettava!

 3. EKP ei voi itse suoraan ostaa “kriisimaiden” joukkovelkakirjoja, joten se kierrättää l. ostatuttaa ne esim. idiootti-Suomen kautta ensin. Tämä on tuttua leikkiä: Kreikka, Irlanti jne. Muistakaa: meidän kansanedustajat tai Hallitus ei näistä asioista päätä.

  EKP on yksityinen juutalaispankki, jolla on rahanluontimonopoli (tyhjästä) Suomessakin. Tämä on pelkkä laillistettu rahanväärennys- ynnä pesuoperaatio.

  • Pelottava ajatus että Marin, Saul tai M-m-m-m-m-m-ma-ma-ma-ma-ma-mat-ti V-v-v-v-v-v-va-va-va-vanhanen päätäisivät meidän asioista. Hrhrh!

 4. Joku tälläkin tienaa ja suomalaiset/ eurooppalaiset veronmaksajat herrasmiehinä maksavat laskun. Follow the money.

 5. En yritä päteä, mutta sanoisin tai mielummin kysyisin, että miksi Suomen talousarvio pysyy vuodesta toiseen luottoluokittajilla vähintään AA+ ja AAA vaikka sen pitäisi olla pudonnut jo kummaltakin tärkeältä korkeintaan AA-luokkaan?

  • Suomi täytyy pitää maailman onnellisimpana ja parhaana maana, vaikka mikä olisi. Nyt, kuulemma, “viruslääkekin” löytyy pian joko Suomesta tai Israelista.

   Suomella on vettä, kiveä, metsää, ahkeraa työvoimaa jne. joten meitä on aina kupattu ja tullaan aina kuppaamaan ja ryöstämään, kunnes kaikki on loppu ja kuolemme nälkään.

   Luottoluokittajat – kuten pörssitkin – ovat voittoatuottavia firmoja. Ne toimivat yhteispelissä lobbareiden, eliitin, maanpettureiden, median jne. kanssa. Kaikki on varmaa voittoa juutalaiselle.

   • Suomen maaperästä löytyy myös kultaa ja muita tärkeitä aineita, jotka lahjoitetaan kyllä ilmaiseksi kansainväliselle juutalaiselle – se on varmaa.

   • Ei hätää, Suomen viranomaisillahan on tähän ongelmaan näppärä keino:

    vähennetään testausten suorittaminen aivan minimiin, niin saadaan virallinen sairastuneiden lukumäärä pysymään suhteellisen alhaisena!

    Ja sitten päästäänkin taas elvistelemään kansainvälisillä foorumeilla siitä kuinka meillä on asiat hyvin hallinnassa ja Suomi on maailman onnellisin maa…

 6. Milloin joku muukin ymmärtää että kaikilla näillä toimilla siirretään kaikki maailman hallinta kouralliselle ihmisiä. Hienoa kaikki onnettomat lapaset. Alkais olla ihan sama alkaa kärräämään ihmisiä ladon taakse kun kerran kaikki käy!! Kukahan vielä kuvittelee että nämä olisi jotain poikkeustila asioita jotka otetaan tilapäisesti käyttöön. Asia kun sattuu olemaan niin että poikkeuksellisia aikoja käytetään uusien orjuutus keinojen käyttöön ottoon. Hassuintahan tässä on se että suurimmassa osassa maailmaa voitaisiin elää ihan normaalisti. Sitten kun mitään ei tapahdu niin päättäjät leuhottaa että meidän toimet puri kun mitään ei olis tapahtunut muutenkaan.

  • Tästä tulee yhtä väliaikainen kun ajoneuvoverosta 90-luvulla?

   Ja ensi talvella kun saamme lunta ja pitkiä pakkasjaksoja tänne eteläänkin, niin hintti-Haavistot ja muut sekopäät ilakoivat, kun verotuksella ja maksuilla on saatu maagisesti planeetan lämpötila jälleen laskemaan.

  • Varmaankin Turkki, Irak, Iran, Nigeria, Sudan, Eritrea, Kongo, Afganistan, Somalia, Syyria ymv. maat auttavat meitä avokätisesti maksamalla meidän täyden ylläpidon omista kansaneläkevarastoistaan — jos noilla nyt sellaisia on…

   Vai toimiiko tämä systeemi muka vain yhteen suuntaan, HÄH?!?

 7. Hei, mehän tienataan kun lainataan näitä rahoja Italialle vähän isommalla korolla kuin itse maksetaan.

 8. Tietenki mainitsemasi muslimimaat kustantavat suomalaisten elämän Suomen valtion konkurssin jälkeen ,juuri niin kuin Suomi on huoltanut heidän kansalaisensa ennen konkurssiaan***

  Ilman muuta systeemi toimii toisinkin päin,vain rasistit tätä epäilevät,ei “tolkun suomalaiset” ***

 9. Italiassa kuoli päivässä 600 ihmistä. Maailmassa kuolee 150 000 ihmistä päivässä. Tuo 600 on siis 1/250 kaikista maailman päivittäisistä kuolemista. Maailmassa on parisataa valtiota. Otetaan mukaan vielä Italian muut kuolemat korona-kuolemien lisäksi: en silti saa tuosta luvusta vielä kovin apokalyptisia visioita revittyä.

Comments are closed.