Koti Uutisia Kotimaa SDP:n al-Taee: Laittomille siirtolaisille oleskeluluvat ja asunnot “koronan vuoksi”!

SDP:n al-Taee: Laittomille siirtolaisille oleskeluluvat ja asunnot “koronan vuoksi”!

18
Hussein_al-Taee
Hussein al-Taee.

SDP:n rotumuukalainen kansanedustaja Hussein al-Taee vaatii, että Suomi myöntää koronapandemian vuoksi oleskeluluvat ja viihtyisät asunnot tuhansille “paperittomille” eli laittomille siirtolaisille. Vaikka kansanedustajilta edellytetään sitoutumista laillisuusperiaatteeseen, globalistipoliitikot tukevat jatkuvasti tunkeutujia, jotka ovat saapuneet Suomeen rikollisesti.

SDP:n johtama hallitus linjasi jo aiemmin tällä viikolla, että Suomen rajat suljetaan kaikilta paitsi “turvapaikanhakijoilta”. Koronan leviäminen siirtolaisten mukana ja pandemian laukaisema talouskriisi ovat hallituksen mukaan toissijaisia ongelmia, joiden sivuttaminen on perusteltua väestönvaihdon edistämiseksi.

Vaikka hallitus joutuukin ottamaan miljardiluokan velat koronan talousvaikutusten korjaamiseksi, tahtovat punavihreät lisäksi jatkuvasti uusia tunkeutujia Pohjolaan suomalaisten elätettäviksi. Al-Taeen mukaan on myös tärkeä varmistaa, että laittomien siirtolaisten saamat asunnot ovat tarpeeksi korkealuokkaisia – mikä tahansa majoitus ei kelpaa.

Al-Taeen mielestä oleskelulupia ja asuntoja täytyy alkaa jakaa ripeästi, sillä esimerkiksi Irakiin pakkopalautettavien saama paikallinen terveydenhuolto ei ole tarpeeksi laadukasta. SDP:n kansanedustajan mukaan Suomen onkin otettava roimasti lisää velkaa, jotta voimme toimia kaikkien katastrofivaltioiden ei-valkoisten kansalaisten globaalina ilmaissairaalana.

Näin poikkeuksellisessa tilanteessa olisi perusteltua myöntää pitkään, jopa viisi vuotta päätöstä, odottaneille turvapaikanhakijoille oleskeluluvat inhimillisistä syistä, sillä koronaepidemian odotetaan jatkuvan vakavana pitkään niin meillä kuin myös muualla maailmassa. Tällä järjestelyllä umpikujaan ajautuneille paperittomille ihmisille voitaisiin taata asianmukainen asuminen ja siten pienentää viruksen leviämiseen liittyviä riskejä, al-Taee summasi.

Lähde: Verkkouutiset (arkistoitu)

18 KOMMENTIT

 1. Millä rahalla? Satoja suomalaisyrittäjiä odottaa konkurssi.

 2. Kyseinen rotumuukalainen on ikuisesti velkaa juutalaisille vanhoista teksteistään.

  Nyt velkaa on sitten alettu maksamaan. Jonain päivänä joku lutikka potkaisee al-Taen hautakiveen, ja kämmenet kosteana, etuhampaat suusta ulkona irvistäen kertoo Taen olevan nyt vapaa.

 3. On totta, että al-Taee on kansanedustaja, mutta kysymys kuuluu, minkä kansan?

  Vastaus: Hiekkaneekereiden. 😉

 4. Tämä “kansanedustaja” ei ole mitään muuta kuin irakilainen paskasontiainen. Voimme siis olettaa, että kokoajan paheneva koronaepidemia ei tule poistumaan Suomesta moniin vuosiin kansanpetturien tekojen vuoksi. Rotumuukalaisten tulva tulee olemaan jatkossa entistä pahempaa. Suomalaisten terveyden ja hyvinvoinnin kustannuksella tietenkin.

  • Ne lähtee vain heittämällä ulos täältä! Samaan säkkiin voidaan sulloa myös valkolaiset kansanpetturit, jotka ovat maansa ja kansansa törkeästi pettäneet. Kansallisvaltion uudelleen syntymisen päivä on lähempänä kuin koskaan…

   • SS

    Toivon ja odotan sitä. Täytyy kuitenkin sanoa että tässä menee aikaa ja lapsissamme on tulevaisuus. Olen itse 45 ja tuottanut suomalaisia lapsia, keistä kaksi kannattaa kansallissosialismia. 1448!

 5. nooooh tämä pandemia tulee pistämään monet suomalaiset työttömiksi ja jopa kadulle, joten tätä tunkeutujien hyysäämistä ei enää kauaa katsella.

 6. Kyllä onkin röyhkeä ja ylimielinen tämä hiekkamies!

  Nyt viimeistään pitäisi kaikki merikontit ajattaa jonnekin yhteen paikkaan, jonne perustetaan vihdoinkin se talteenottokeskus, josta ei ole kuin yksi suunta – maasta pois. Ja koska olemme kuitenkin inhimillisiä, niin lapsille ja naisille omat keskuksensa vaikka eihän sinne ketään olekaan tulossa.

  Olkoot siellä kaikki sitten turvassa ja tallessa omalta maaltaan tarvittavan ajan. Jokapäiväisen kaurapuuronsa eteen jotain ylesihyödyllistä työtä tehden. Ilman mitään mahdollisuutta, missään vaiheessa kansan keskuuteen pääsystä.

 7. Uutisen aiheena oleva henkilö on tehnyt jotain, josta joutui vaikeuksiin ja ilmeisesti maine muuttui huonommaksi. Ajan myötä nämä teot unohtuvat suurelta yleisöltä ja unohduksen myötä henkilö voidaan nähdä ikäänkuin mitään ei koskaan olisi tapahtunut. Kuka muistaa vielä mitä tämä ihminen on tehnyt. Aivan… muistikuva hämärtyy. Jos asioiden annetaan unohtua, tie voi olla auki vaikkapa ulkoministeriksi. Valtamedia kyllä auttaa ja antaa media-aikaa tuollaisille.

  Johtopäätös. Tiettyjä asioita kannattaa pitää äänestäjien muistissa nostamalla niitä silloin tällöin esille. Vuodesta toiseen, jopa vuosikymmenestä toiseen.

 8. Al Taee esitti että hallituksen pitää virustilanteen takia hankkia kaikille paperittomille maassa uudet viihtyisät ilmaiset asunnot veronmaksajien piikkiin ja tietenkin mielellään vähän paremmilta paikoilta. Jo nyt nuo paperittomat saa ilmaisen yksityisen terveydenhuollon.

 9. Kuka pystyis karkoittamaan tuon ääliön. Ajaa vaan omaa ja sukulaissielujen asemaa yhteikunnassa. Tasa-arvoa… ko?

  • Nämä ruskeat ja mustat tunkeutujat pitäisi mielestäni tuhota pois pilaamasta maatamme.

 10. Pohdinpa tuossa foliohattu päässä, että miten vitussa noissa refucking leireistä ei olla vinguttu yhtään, että niissä raivoaisi korona. En tiedä oisko neekerit saanu lähtölääkityksen… Meitä tulee kuolemaan muuten ihan vitusti, eikä tää tuu olee vika virus

 11. Harmi kun tollasen deletoinnista saa saman tuomion kuin ihmisenkin.

Comments are closed.