Koti Uutisia EU-komissaari: “Avaamme konttoreita Afrikkaan – tarvitsemme 6 miljoonaa maahanmuuttajaa”

EU-komissaari: “Avaamme konttoreita Afrikkaan – tarvitsemme 6 miljoonaa maahanmuuttajaa”

7

Kreikan entinen ulkoministeri ja EU:n muuttoliike-, sisä- ja kansalaisasiain komissaari Dimitris Avramopoulos antoi puheen konferenssissa, joka käsitteli “Maahanmuuttoa, turvallisuutta ja Euroopan tulevaisuutta”. Puheessa Avramopoulos puhui ympäripyöreästi, kuinka terrorismi huolestuttaa ihmisiä mutta kuinka unionin on kyettävä vaikeina aikoina osoittamaan inhimillisyyttä pakolaisille.

Avramopoulos oli kuitenkin paljon selkeäpuheisempi sveitsiläisen Tribune de Genèven haastattelussa: “Tulevaisuudessa jäsenmaat tarvitsevat kuusi miljoonaa maahanmuuttajaa. Me tulemme avaamaan toimistoja kaikkiin Välimeren Afrikan-puoleisiin maihin ja Länsi-Afrikkaan. Tämä on paras keino taistella ihmisten salakuljetusta vastaan.”

Avramopoulos myös kertoi härskin valheen jihadistien iskuista väittäen, että vain yksi pakolainen olisi syyllistynyt iskuihin. “Mitä tulee terroristi-iskuihin Euroopassa, ne tekivät Euroopan kansalaiset. Yhtä lukuun ottamatta pakolaiset eivät koskaan olleet syyllisiä!”

Tämä ei pidä paikkaansa edes, vaikka nojaisi vain valtavirtauutisiin. Jopa kaikkein kuuluisimmat iskut Berliinissä ja Pariisissa olivat pakolaisten suorittamia, kuten lukuisat muutkin iskut Saksassa ja Euroopassa. Yhdessäkään tapauksessa ei jihadismiin ole syyllistynyt eurooppalainen vaan aina ei-valkoinen maahantulija.

 

Lähde: Diversitymachtfrei.blogspot.com

7 KOMMENTIT

 1. Kaveri taisi puhua muutenkin palturia. Puheessaan mainitsi että tänä vuonna juhlimme 60 vuotista rauhaa viimeisestä esodasta euroopassa. Hmm… Mitenkäs ne Frankon vuoden Espanjassa? Voidaanko sitä kutsua sisällissodaksi? Ja jos en kovin väärin muista, niin Serbiassa ja Kroatiassa oli kiivas sisällissota ihan -90 luvulla. Josta silloinen koruptoitunut presidenttimmekin sai myöhemmin Nobel-palkinnon.

 2. Onko muuten kukaan pistänyt merkille että meillä esiintyy jälleen tämä “maaginen luku 6 miljoonaa”? Sama luku kuin “juutalaisia surmattiin keskitysleireillä”. Mistähän tuo sama luku aina ponnahtaa pinnalle?

  Tarkoittaako tämä että juutalaiset korvataan näin jälkikäteen muslimeilla?

  • Maaginen luku kuusi miljoonaa:

   6+0+0+0+0+0+0 = 6000000

   Kansa uskoo mitä tahansa, jos esivalta on kertonut sen sille riittävän monta kertaa. Ja erityisesti kun “epäilevättuomakset” ammutaan tai lähetetään Gulagille. Holoco$t, Kuukävelyt, 911, Bostonin maratooni yms. fantastiset tarinat uppoavat rahvaan mieleen ilman minkäänlaista epäilystä.

   6+0+0+0+0+0+0 = 6000000 on edistynyttä matematiikkaa:
   https://www.youtube.com/watch?v=iKcWu0tsiZM

 3. Mies on täysi hullu. Tuon ja Angela Merkelin kun risteyttäisi, lopputuloksen voisikin sitten laittaa spriipulloon näytteille.
  Katsoin vielä kuvaa uudestaan. Ei ole täysipäinen, ei sitten yhtään. “Yksi pakolainen”, jos tuo on totta, syön mittani paskaa!

 4. Tämän rotan sanat käännettynä todellisuutta vastaaviksi:
  ”Mitä tulee terroristi-iskuihin Euroopassa, ne tekivät Zionin agentit sekä media. Muukalaisrodut hoitavat vain katujen terrorisoimisen siellä asumisellaan.”

 5. Niinpä niin..Amerikassa aikoinaan oli huutava työvoimapula ja ketkäs veijarit sitä jobbas Afrikan mantereelta käärien mielettömät voitot?
  Historia toistaa itseään, nyt vain on tietoa miten kansoille tulee käymään.

Comments are closed.