Koti Uutisia Republikaanien Steve King: “Emme voi pelastaa sivilisaatiotamme muiden lapsilla”

Republikaanien Steve King: “Emme voi pelastaa sivilisaatiotamme muiden lapsilla”

3

Amerikassa on jälleen noussut kohu “rasisminvastaisissa” piireissä, kun edustajainhuoneen jäsen Steven “Steve” King totesi: “Wilders ymmärtää, että kulttuuri ja väestöt ovat kohtalomme. Emme voi pelastaa sivilisaatiotamme muiden lapsilla.” King lähetti tweetin vastauksena turkkilaisten mellakoihin Hollannissa, missä poliisi joutui pitämään turkkilaislaumoja aisoissa vesikanuunoilla, pampuilla ja koirilla.

Kingin viesti on ollut hyvin suosittu; kirjoitushetkellä viestillä oli 13 500 tykkääjää. Vasemmistolaisten lisäksi kommentti herätti närää muissa perinteisissä piireissä. Muun muassa juutalainen konservatiivipoliitikko Bill Kristol kommentoi takaisin sanoin “Amerikan historia on itsensä pelastamista muiden lapsilla”.

Myös poliittinen veteraani David Duke otti osaa keskusteluun:

King aiheutti raivoa jo aiemmin toteamalla itsestäänselvästi, että länsimainen sivilisaatio on syntynyt valkoisten, ei värillisten, panostuksesta:

Lähde: Daily Stormer

3 KOMMENTIT

  1. Bill Kristol (jos kutsuu itseään oppineeksi tai sivistyneeksi) voisi ottaa käteensä historiankirjan ja lukea uudelleen sen kohdan jossa kerrotaan ketkä laivanvarustajat ja ihmiskauppiaat menivät Afrikkaan ja toivat sieltä orjia Amerikkaan valkoisten avuksi. Mitkä suvut rahoittivat ko. toimintaa ja näinollen hyötyivät orjakaupasta. Mitkä suvut ja perheet hoitivat orjien huutokaupat, jälleenmyynnin ja käytettyjen orjien kaupan?

    Kenen hallussa on nykyisin timanttien ja suolan maailmanmarkkinat. Samoja tahoja.

  2. Tosiasiassa ei ole olemassakaan USA:laista (= amerikkalaista) “kulttuuria” tai “sivilisaatiota” tai USA:laisten itsensä joka paikassa leuhkimaa “amerikkalaista elämäntapaa”.
    Toistuvat valkoiset, mustat ja keltaiset maahantunkeutuja-aallot hävittivät alkuperäisen punaisen kulttuuri-sivilisaation (jos sekään nyt kulttuuri-sivilisaation arvonimeä ansaitsee), korvaten sen omien kulttuureidensa sekoitusmössöllä, josta ei erotu enää muuta kuin juutalaisuuden ja sen judeokristillisten sionistilakeijoiden kosketuksen mädättävä vaikutus.
    Juutalaisten Talmudin mukaan kaikki ei-juutalaiset kansat ovat elukoita ja vain juutalaiset ihmisiä; USA on täydellinen esimerkki juutalaisten paimentamien lampaiden laidunmaasta, jossa kansalaiset on aivopesty äidinmaidosta asti judeokristillisyydellä vapaaehtoisesti juutalaisille alistuneiksi teuraslampaiksi.
    Amerikalla ei siis ole muita kuin toisten lapsia, eikä mitään omaa kulttuuria joita nekään voisivat pelastaa. Pelkkää tyhjää puhetta.

Comments are closed.