Koti Uutisia ESS valehtelee Vastarintaliikkeen syyllistyneen mellakkaan Jyväskylässä

ESS valehtelee Vastarintaliikkeen syyllistyneen mellakkaan Jyväskylässä

7

Lauantaina valekansallismielinen puolue perussuomalaiset järjesti puoluekokouksen Jyväskylässä. Paikalla oli myös Vastarintaliikkeen aktivisteja jakamassa Vastamedia-lehteä osallistujille.

Etelä-Suomen Sanomat uutisoi kyseisestä aktivismista. Lehden artikkelissa väitetään kahteen otteeseen, että Vastarintaliike muistetaan elokuussa 2015 Jyväskylässä tapahtuneesta mellakasta.

Huhtikuussa tulleen Jyväskylän käräjäoikeuden tuomion mukaan mitään mellakkaa ei kuitenkaan ole tapahtunutkaan; kaikki väkivaltaisesta mellakasta ja sen johtamisesta syytetyt henkilöt vapautettiin tästä syytteestä. Etelä-Suomen Sanomat siis valehtelee tapahtumista osana omaa Vastarintaliikkeen vastaista informaatiosotaansa.

 

Lähde: Etelä-Suomen Sanomat

7 KOMMENTIT

 1. Totuutta on toimittelijoiden mahdotonta ymmärtää, koska totuutta pitäisi katsoa ilman punavihreitä laseja ja vielä kuplan ulkopuolella. Usein mietin, että jos olisin muuttunut moiseksi ROTAKSI kuten nykyisin niin moni valhemedian toimittelija, niin nukkuisinko yöllä ollenkaan vai pohtisinko häpän kyynel silmäkulmassa, että miten musta tuli tämänmoinen kusipää. Jo pienestä uutisen ” värittämisestä” tulisi vaivaantunut olo, mutta ei näillä paskiaisilla vaikka kuinka kertoo muunneltua totuuta eli suomeksi paskaa.

 2. Tuuppa sinäkin, donethat, vaikkapa kesällä Turkuun, niin turvotan helvetin ruman turpasi aivan uusiin mittakaavoihin. Kerropa mulle, missä oot ja mihin aikaan, niin nähdään!

  • Mikäs edellisessä Donetskin vesilasin sai läikkymään? Totuus?

   Tuuppa itse Tampereelle. Ai niin, ei turkulaiset uskalla.

 3. Juutalaiset valehtelevat, valehtelevat, valehtelevat…. Kunnes tämä maailma lakkaa olemasta.

  Juutalais kommunistit ja EU globalistit kirjoittavat aina oletusarvoisesti täyttä paskaa keksien kaiken itse, vaikka vapauttava päätös ja väärän todistuksen antamisen rikollinen teko olisi hakattu suomalaiseen peruskallioon.
  Suomen tiedotusvälineet ovat täysin perseestä.

 4. Etelä-Suomen Sanomat ovat suvakkikommareiden käsissä. Todella Sovjet-Finland ajan sanomalehti. Sensuuri pelaa, eikä kansalaisilla ole mitään mahdollisuuksia kirjoittaa totuuksia ko. lehdessä mielipidepalstalla. ESS:n rikostoimittajakin on täydellinen valehtelija ja luuseri. Kyllä se joskus tulee vastaan ja …….

Comments are closed.