Koti Uutisia Isku Teheraniin paljastaa lännen valheet Iranista

Isku Teheraniin paljastaa lännen valheet Iranista

5

Hyökkäyksessä, joka hädin tuskin pääsi otsikoihin lännen mediassa, kaksi erillistä ryhmää hyökkäsi ajatollah Ruhollah Khomeinin mausoleumiin keskiviikkona. Yksi terroristi räjäytti itsensä, toinen tuli turvallisuusjoukkojen ampumaksi ja kolmas, naispuolinen henkilö, pidätettiin. Samaan aikaan kolme muuta terroristia hyökkäsi parlamenttirakennukseen ja otti useita panttivankeja. He tulivat kuitenkin turvallisuusjoukkojen ampumiksi.

Hyökkäyksissä kuoli ainakin 12 ihmistä ja yli 40 haavoittui. Isis otti vastuun hyökkäyksistä ja ilmoitti, että he aikoivat suorittaa samanlaisia iskuja ilmeisesti kostona Iranin tuesta Syyrian hallitukselle.

Nämä hyökkäykset tapahtuivat kaksi viikkoa sen jälkeen kun Trump oli käynyt Saudi-Arabiassa, Isisin päätukijan luona. Maa myös rahoittaa moskeijoiden rakentamista Euroopassa värillisen invaasion tukemiseksi. “Arabialais-islamilaisessa amerikkalaisessa huippukokouksessa” Trump julisti: “Libanonista Irakiin ja Jemeniin Iran rahoittaa, aseistaa ja kouluttaa terroristeja, miliisejä ja muita ääriryhmiä, jotka levittävät tuhoa ja kaaosta ympäri aluetta.” Hän lisäsi, että “Iran on kaatanut vuosikymmeniä bensaa lahkolaisen konfliktin ja kauhun liekkeihin”.

Trump jatkoi väittämällä, että “Iranin traagisin ja horjuttavin interventio on ollut Syyriassa”. Tosiasiassa Iran on lähettänyt joukkoja vastustamaan Isistä, jota Trump niin ikään väittää vastustavansa. Trump jatkoi tekopyhästi väittämällä, että “vastuullisten kansojen on toimittava yhdessä lopettaakseen humanitaarinen kriisi Syyriassa, tuhotakseen Isis ja palauttaakseen vakaus alueelle”.

Trump luonnollisesti vain toisteli asioita, joita juutalaislobby käski hänen sanoa. Kirjaimellisesti kaikki, mitä hän sanoi Iranista, oli järjestelmällisesti valetta. Tosiasiassa ilman Iranin apua Bagdad olisi varmasti joutunut Isisin hallintaan 2014, kun Irakin armeija pakeni paniikissa ja sekaannuksessa. Ainoastaan Iranin vallankumouksellinen kaarti pysäytti Isisin etenemisen.

Irakissa ja Syyriassa tapahtuneet sodat, jotka ovat aiheuttaneet eniten kaaosta Lähi-idässä, eivät myöskään olleet Iranin aiheuttamia. Ne aiheutti sen sijaan Amerikka, joka alusta asti tuki hallituksen vastaisia terroriryhmiä suojellakseen Israelia, jonka kanssa Syyrian ja Irakin maalliset hallitukset eivät tulleet toimeen.

Jopa Yhdysvaltain varapresidentti Joe Biden kertoi avoimesti vuonna 2014, että Isistä tukivat Saudi-Arabia ja tämän liittolaiset Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Qatar, Turkki ja Jordan. Yksi Clintonin vuotaneista sähköposteista taas paljasti ulkoministeriön muistion, joka paljasti, että Yhdysvallat tiesi kaiken aikaa siitä, että sen liittolainen Saudi-Arabia rahoitti Isistä.

Samalla kun Iranin joukot taistelevat Isistä vastaan, Israel tukee al-Qaidan syyrialaista ryhmää Al-Nusran rintamaa, hoitaa näiden haavoittuneita ja palauttaa heidät sotimaan.

Trumpin tiimi on täysin juutalaisen lobbyn otteessa. Puolustusministeri James Mattis totesi täysin järjenvastaisesti: “Iran ei ole Isisin vihollinen. Se [Iran] hyötyy paljon Isisin aiheuttamasta kaaoksesta.” Mattis lausui lisäksi: “Mikä on ainoa maa Lähi-idässä, jonne Isis ei ole hyökännyt? Se on Iran. Se ei voi olla sattumaa, olen varma.”

Tosiasiassa ainut Lähi-idän maa, jonne Isis ei ole hyökännyt, on Israel.

Iranin parlamenttitalo Teheranissa.

 

Lähde: The New Observer

5 KOMMENTIT

  1. Arjalaisten viholliset hyökkäsivät Arjalaisten Maahan = Iraniin…

  2. Iran ei ole vihollinen, eikä ole koskaan ollutkaan. Natossa ei vaan tykätä siitä, kun niille laitetaan hanttiin.

    • PNAC huipentuu Iraniin, joka on ollut lopullinen kohde alunperinkin. 9/11 oli hyvä katalyytti tähän agendaan..

Comments are closed.