Koti Uutisia Erdoğanin uhkaus: “Yksikään eurooppalainen ei tule olemaan turvassa”

Erdoğanin uhkaus: “Yksikään eurooppalainen ei tule olemaan turvassa”

2

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan uhkaili keskiviikkona kaikkia eurooppalaisia sanomalla, ettei kukaan heistä tule olemaan turvassa missään päin maailmaa, mikäli “Euroopan asenne Turkkia kohtaan jatkuu”.

“Jos Eurooppa jatkaa tällaisella asenteella, ei kukaan eurooppalainen ole missään maailman kolkassa turvassa kaduilla kävellessään”, sanoi Erdoğan.

Erdoğan reagoi näin hollantilaisten ja saksalaisten viranomaisten turvallisuussyistä järjestämiin kokouksiin, jotka oli kohdistettu kummassakin maassa asuvia turkkilaisvähemmistöjä vastaan. Kokoukset suunnittelivat Erdoğanille lojaalit tahot, ja niiden tarkoitus oli nostaa 16. huhtikuuta pidettävän kansanäänestyksen tulosta hänen hyväkseen. Kansanäänestys voi johtaa siihen, että Erdoğanin valta-asema Turkissa vahvistuu yhä enemmän.

Aiemmin Erdoğan on kehottanut Euroopassa asuvia turkkilaisia olemaan “ahkeria ja synnyttämään lapsia niin, että he voivat täten muodostaa Euroopan tulevaisuuden”. Viime viikolla Turkin ulkoministeri Mevlüt Çavuşoğlu sanoi, että “pyhä sota” tullaan sotimaan Euroopassa pian.

On epäselvää, millaisia metodeja Turkki käyttäisi koko maailman eurooppalaisperäisen väestön uhkailemiseen ja miten Turkki aikoo luoda edellytykset pyhälle sodalle maanosassa. Sitä vastoin on selvää, että Turkki on uhkaillut EU:ta Turkin ja EU:n välisen pakolaissopimuksen repimisellä. Sopimus on tähän asti ollut jarruna Eurooppaan kohdistuvassa joukkomaahanmuutossa, mutta sen repiminen tarkoittaisi yhä uusia ihmismassoja kolmannesta maailmasta Eurooppaan.

 

Lähteet: Nordfront.se, Yahoo! News

2 KOMMENTIT

  1. Hullu psykopaatti, joka islamilaistaa Turkin Sharia-lain alle kuten Ajatollah Khomeini v. 1979 islamislaisessa vallankumouksessa Iranin samalla syrjäyttäen maata johtaneen Shaahi Reza Palhlevin.
    Turkissa Presidentti Kemal Ataturkin (1881-1938) aloittaman Turkin maallistamisen eli länsimaisten arvojen tuominen yhteiskunta elämään ja oikeuslaitokseen sekä naisten aseman vapauttaminen Islamin kahleista on kokenut täydellisen takaiskun nykyisen muslimi kiihkoilijan järjestelmällisen hallintojärjestelmän ajassa takaisinpäin hilaamisella. Erdoğanin jatkuvat Euroopan uhkailu suoralla sodalla ja terrorilla olisi otettava sille kuuluvalla vakavuudella ja etenkin sen mukaisilla sotilaallisilla toimenpiteillä valmiustilan nostoon ja kybersodan käymiseksi jo edeltä käsin USA:n tuella. Nykyisellään Turkki ei ansaitse olla sotilasliitto Natossa jäsenenä, eikä uusimman sotateknologian ja muun Lännen aseviennin kohteena. Tyynnyttelemällä ei voiteta mitään, koska se vain yllyttää Islamistista Erdoğania räyhäämään lisää ja uhmakkaammin. Mutta kuten odottaa saattaa länsi nukkuu ruususen unta. Taas kerran.

  2. Turkkilaiset eivät kuulu Eurooppaan, he ovat keskiaasialisia tunkeutujia. Nykyisen Turkin alueen muodostava Anatolia oli aikaisemmin indoeurooppalaista kieltä puhuvien heettiläisten ja fryygialaisten kotialue. Turkkilaiset ovat maahantunkeutujia.

Comments are closed.