Koti Artikkelit Kansanmurha Ei turvapaikkaa valkoisille Suomesta

Ei turvapaikkaa valkoisille Suomesta

2

Valkoisille ei myönnetä turvapaikkoja, vaan he saavat tyytyä elämään Etelä-Afrikassa raiskauksen ja kuoleman pelossa ihonvärinsä takia.

UK_etelaafrikkalainen_lapsi

Lähes jokainen Suomeen tuleva somali saa Suomesta turvapaikan, vaikka Somaliassa ei ole sotaa. Itsenäisyyttä hakeneet Somalimaa ja Puntmaa, jotka ovat Somalian maakuntia, ovat täysin turvallisiksi luokiteltuja alueita.

Toisin on valkoisten eteläafrikkalaisten kohdalla. Yli kymmenen vuoden ajan valkoiset eteläafrikkalaiset ovat olleet toisarvoisia esimerkiksi työnhaussa. Noin joka kymmenes eli noin 400 000 valkoista eteläafrikkalaista elää köyhyydessä. Etelä-Afrikan valkoiset buurit on ajettu asumaan hökkelikyliin, koska Nelson Mandelan valtakauden jälkeinen aikakausi ei ollutkaan ollut niin aurinkoinen kuin luvattiin.

Etelä-Afrikassa on noin 80 hökkelikylää, joissa asuu valkoisia buureja. He haluaisivat lähteä pois, mutta useimmilla ei ole siihen varaa. Vain harvat maat olisivat valmiita ottamaan heitä vastaan. Näistä hädänalaisista ei kerrota televisiossa, koska he ovat valkoisia.

Valtamedia ei raportoi valkoisiin eteläafrikkalaisiin kohdistuvista raiskauksista, väkivallasta ja vainosta. Etelä-Afrikassa on käynnissä valkoisten kansanmurha, mutta siitä ei välitetä, koska uhrit ovat valkoisia.

 

https://www.youtube.com/watch?v=7BuKlqgJsdI

Lähde: MV-lehti

2 KOMMENTIT

 1. Alakais salakuljettaan näitä tänne suomeen. Mutta varmaan käännytettäis rajalla vaikka tarvittavat asiakirjat (passit, henkilökortit yms.) olisi saatavilla.. On se kumma, ku joku hiekka erkki aavikolta ilman minkäänlaista henkilötodistusta ja taustaa otetaan vastaan kyselemättä.

  • Kaikki on selitetty iät ja ajat sitten: Kalergi-suunnitelma! Kannattaa tutustua tähän ainutlaatuiseen teokseen, jonka on oltava jokaisen totuutta ja oikeudenmukaisuutta etsivän ihmisen tiedossa. Siitä voi lukea suomeksi: http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm

   ja englanniksi: http://balder.org/judea/Richard-Coudenhove-Kalergi-Practical-Idealism-Vienna-1925.php

   Muuten eräs sionisti selitti minulle vuosia sitten: suunnitelmamme ei tarvitse edes kovasti salata – koska goyim joka tapauksessa eivät ymmärrä mitään mistään!

   “Valittujen” nerokkaan suunnitelman mukaan valkoinen rotu on hävitettävä kokonaan, jotta “valkoinen” juutalainen rotu (jolla on intellektuaalinen ylivoima värillisiin rotuihin verrattuna) tulevassa Uudessa Maailmanjärjestyksessä olisi pysyvästi herrarodun asemassaan.
   Peittämätön rotuominaisuus “ihonväri” tulevassa Pax Judaicassa on lisäksi erittäin tärkeä turvallisuustekijä: selkeästi erottuva ihonväri varmistaa, että rotuerottelu on mahdollista suorittaa aukottomasti, eikä värillinen NWO:n vihollinen voi millä tavalla soluttautua “valkoisten” juutalaisten keskuuteen.

   Valkoinen rotu on viimeinen este Pax Judaican (a.k.a. NWO) tiellä. Tämän takia valkoinen rotu on päätetty hävittää kokonaisuudessaan, ja ensisijaisesti saksalaiset, venäläiset ja serbit – koska nämä kansat osoittautuivat paljon hankalimmiksi kuin muut valkoiset kansat; mokomat näet niskuroivat eivätkä alistu niin kuin muut ja siksi heihin on kohdistettava erityinen paine.

   Tässä videossa https://www.youtube.com/watch?v=gwXSo8iJDdM
   kabbalisti professori M. Laitman selittää, että me goyim tulemme kärsimään kohta ydinsodista: 3. (ja ja tarvittaessa 4.!) maailmansota, kunnes goyim-ihmiskunnan rippeet tunnustaa Israelin johtavan roolin ja alistuu “valittujen” alaisuuteen; siinä Laitmanin mukaan on “juutalaisen kansan missio”.

Comments are closed.