Koti Artikkelit Vastarintaliike Suomalaisapu jatkaa vaatelahjoituksia!

Suomalaisapu jatkaa vaatelahjoituksia!

6

AKSA

Kerroimme tammikuun alussa aloittavamme vaatelahjoitusten tekemisen vähävaraisille lapsiperheille. Lahjoitusten jako herättikin ihmisissä suurta mielenkiintoa, ja pakettien lähettämisen lisäksi monet ihmiset päättivät lahjoittaa omia tavaroitaan hyväntekeväisyyteen kauttamme.

Tavaraa tulikin sen verran paljon, että jouduimme laittamaan toiminnan hetkeksi jäihin uuden varaston etsimisen vuoksi. Tila tavaroiden varastoimiseen on nyt löytynyt ja pääsemme jatkamaan hyväntekeväisyystoimintaamme.

Varastostamme löytyy vaatteita, leluja, kirjoja yms. vastasyntyneistä aina teini-ikäisille suunnattuihin tarvikkeisiin asti, joten jos koet tarvitsevasi apuamme, ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen vapaaehtoiset[at]suomalaisapu.fi!

Voit myös mainostaa toimintaamme tutuillesi, jotka mahdollisesti voivat tarvita apuamme. Facebookissa toimii Suomalaisapu-ryhmä. Kun otat yhteyttä, laita viestiin nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, lastesi iät ja vaatekoot ja kerro, minkälaista apua olet vailla.

Jos haluat lahjoittaa meille tavaraa, laita viestiä yllä mainittuun osoitteeseen. Lahjoitusten tekijät voivat helpottaa Suomalaisavun vapaaehtoisten työtä lajittelemalla vaatteet jo valmiiksi.

Jos vaatteesta on kokolappu irronnut, kulunut tai jos siitä ei jostain muusta syystä saa selvää, on vaatteisiin hyvä merkitä koot jollakin tapaa. Vaatteista on hyvä myös karsia pois rikkinäiset ja sellaiset vaatteet, joista lika ei lähde pesemälläkään. Vaatteet, jotka tulevat eläinperheestä, tulee läpikäydä tarkoin, koska lahjoitusten vastaanottajilla voi olla allergioita.

sava6 sava8sava7 sava9

Suomalaisavun muuta toimintaa

Vaateapu ei ole ainut toimintatapa, jota Suomalaisavun nimissä tehdään. Joulukuussa jaoimme ihmisille ruokaa Myllypuron leipäjonossa. Vaikka olimme varanneet mukaan reilusti ruokakasseja, loppuivat ne kesken lähes välittömästi. Saimme tempauksesta runsaasti positiivista palautetta ja tulemme suorittamaan ruoka-apua myös jatkossa.

Helmikuun alussa puolestaan ilmoitimme aloittavamme lääkeneuvontapalvelun, jota vetää farmaseutti. Kyseessä on koulutettu ammattihenkilö, joka palvelee luottamuksellisesti. Jos sinua mietityttävät esimerkiksi läheisesi suuret lääkemäärät, soita siis numeroon 044 913 0301 ja jätä vastaajaan viesti. Muista jättää myös numero, johon soittaa takaisin, jotta voimme vastata!

Helmikuun puolivälissä Suomalaisavun vapaaehtoiset viettivät tehokkaan viikonloppupäivän auttaen perhettä, jonka ostamassa asunnossa oli paljastunut vakava homeongelma. Vakuutusyhtiöt eivät korvaa homeongelman korjaamisesta aiheutuvia kustannuksia, ja perhe joutui luopumaan koko irtaimistostaan sen takia.

sava1 sava2 sava3 sava4 sava5 Kuvassa Vastarintaliikkeen katupartio Lahdessa. 14018757

Suomalaisapu sai ensimmäisen kerran laajaa huomiota lokakuussa 2014, kun järjestimme katupartiointia, josta on sittemmin tullut ehkäpä kansallismielisten suosituin aktivismin muoto koko Suomessa. Niin Suomalaisapu kuin myös monet muut ryhmät jatkavat katupartiointia edelleen.

Mikäli haluat tukea toimintaamme rahallisesti, asioi Kadulle.com-verkkokaupassamme ja osta vaikkapa tukijäsenyys.

 

Suomalaisapu.fi

6 KOMMENTIT

 1. Moro
  Mihin toimitan poikani vanhoja vaatteita ja leluja?
  Asun Vantaalla

  Yst Terveisin
  Mika J.

  • Hei,

   Ota yhteyttä tuohon yllä mainittuun osoitteeseen niin sovitaan tarkemmin, eli: vapaaehtoiset[at]suomalaisapu.fi

 2. Tuo ruokaapu ja vaate yms apu on tervetullutta. Semmoista kuntaa ei ole Suomessa, jossa näille avustusmuodoille ei olisi tarvetta.

 3. On hatun noston paikka kun joku ajattelee kantaväestöäkin eikä vain matuja.
  SPR ja muut kun ovat jo unohtaneet.

Comments are closed.