Koti Uutisia Ei-ruotsalainen puolustaa sananvapautta: “Vastarintaliikkeellä tulee olla oikeus osoittaa mieltä”

Ei-ruotsalainen puolustaa sananvapautta: “Vastarintaliikkeellä tulee olla oikeus osoittaa mieltä”

3

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Göteborgin-mielenosoituksen yhteydessä suuri joukko politiikasta ammatikseen keskustelevia ihmisiä valitti julkisesti siitä, että kansallissosialisteillakin on oikeus osoittaa mieltä. Riippumaton toimittaja Peter Sweden haastatteli mielenosoituspäivänä erästä miestä, joka ei ollut samaa mieltä sananvapauden vihaajien kanssa.

Mies kertoo haastattelussa olevansa puoliksi arabi, jonka isä oli tullut Ruotsiin Libanonista. Mies oli tullut paikalle ICA Maxin pihaan Mölndaliin yrittääkseen seurata Vastarintaliikettä paikalle, jolla oli tarkoitus pitää puheet. Hän halusi kuulla, mitä järjestöllä oli sanottavanaan, vaikkei ole asioista samaa mieltä liikkeen kanssa.

“On vaikeaa edes saada mahdollisuutta kuulla mitä heillä on sanottavanaan, koska poliisi on eristänyt lähes kaikki kaupungin kadut. On siis vaikeaa muodostaa omaa käsitystä asioista. Ainoa käsitys, joka on helposti saatavilla, löytyy mediasta, mutta en usko median antavan asioista totuudenmukaista kuvaa”, mies kertoo haastattelussa.

Hän jatkaa edelleen, että punaiset vastamielenosoittajat ovat rettelöitsijöitä eikä Vastarintaliike:

“Pohjoismainen Vastarintaliike on sanonut haluavansa pitää rauhallisen mielenosoituksen. Kaikki tietävät, etteivät punaiset tule käyttäytymään rauhallisesti, vaan he tulevat tekemään parhaansa yrittääkseen hiljentää mielenosoittajat. Punaiset ovat niitä, jotka aiheuttavat yhteenotot ja välikohtaukset.”

Mies kritisoi myös mediaa, joka ei ole raportoinut vastamielenosoittajien väkivaltaisuudesta. He lausuivat jo etukäteen aikovansa käyttää rikollisia keinoja Vastarintaliikkeen mielenosoituksen yhteydessä. Sekarotuinen mies kertoo, ettei hän tuntenut oloaan turvattomaksi Vastarintaliikkeen läsnä ollessa, vaikka hänen oli vaikeaa saada kontaktia paikalla olleisiin jäseniin.

“Ymmärrän sen, koska he ovat kovan uhkailun ja painostuksen alla”, mies selittää.

Kuuntele haastattelu alta (englanniksi):

 

Lähde: Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Jokainen järkevä ja suht. sivistynyt ihminen kannattaa sananvapautta ja muita asiallisia kansalaisvapauksia.

  2. Mies puhuu asiaa, jännä miten (((valtamedia))) ei tuo esiin tällaisia näkemyksiä / mielipiteitä…

  3. Hii-haa. Taas tuli todistettua, että TOTUUS on valtamedian valheita IHMEELLISEMPÄÄ.
    Pohjoismaiden viisainpia ja terve järkisimpiä ihmisiä. Hän ansaitsee Nobelin palkinnon viisaasta päästään ja etenkin siitä, että hän kannattaa “vääräuskoisten” sen (pään) pysymistä hartioiden välissä.
    Ei paskempi heppu.

Comments are closed.